Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pracuje w laboratorium chemicznym, jestem sama wiec czasem jest ciężko. Pod koniec maja będę miała asystentkę na okres wakacyjny. Ale mój szef wie co i jak i wszyscy są bardzo wyrozumiali.
W przedszkolu tez pracowałam, 3 dni😉Sofi2810 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem dziewczyny jak Wy z owocami ale ja az tak duzo nie jem ale dzisiaj kolejny raz narobilam sobie sokow z grejfruta,jablek,malin oraz z rukoli I innych zielonych. Tyle bym nå pewno nie zjadla w ciagu dnia å tak mam w lodowce I poprostu wypijam p.o. szklance witamin. Pod koniec dnia bede miala nå koncie z 5 szklanek czyli bardzo duzo witaminek
Sofi2810 lubi tę wiadomość
-
Aggga08 wrote:Niestety, ale chyba nie jest dobrze... Widoczny jest tylko pęcherzyk ciążowy... W poniedziałek idę na kolejne usg, ale w innej klinice
Moze za wczesnie albo stary sprzet. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i hcg pieknie uroslo ❤️Aggga08 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki Aggga08 może po prostu za wcześnie żeby było coś więcej widać.
Ovulka to super ze wszystko idzie zgodnie z planem więc w weekend zaczynasz zabawę z pielęgniarkę;p czy partner daje ci zastrzyki ?
Ja dzis znowu byłam na kontroli badania krwii itp. Beta jest bardzo wysoka 14 dpt - 2200 i to chyba przez to te nasilone objawy hiperstymulacji. Ale doktor mówi żeby być dobrej myśli może wszystko się wchłonie i skoro nie mam gorączki ani mdłości to dobry znak. Tylko brzuch mnie bardzo boli bez paracetamolu nie daje rady za tydz kolejne usg.Aggga08, Marcioszka lubią tę wiadomość
-
Sofia cieszę się, ze wszystko się jakoś układa powoli. A czy nospa ci nie pomaga? Przykre jest to, ze trzeba przechodzić przez tyle dodatkowych stresów😕
Ja tez dzisiaj mam jakieś kłucia i nie wiem czy to dobrze czy nie? Staram się uważać na siebie ale czasem ciężko😞
Pozatym dzisiaj zarówno sprzedaje jak i odbieram nowy samochód i się stresuje tym wszystkim... ale my jesteśmy fighterki i co nas nie zabije to nas wzmocni 😛💪
Duzo miłości dla was z okazji Walentynek💘💗 -
Anilorak a wiec te twoje uczucie bólu to pewnie przez stres. Wiem że ciężko się nie stresować ale ja często puszczam sobie takie filmiki na youtube medytacja na stres itp i powiem wam że mi pomaga
Mi no spa tak nie pomaga jak paracetamol niestety.
Wszystkiego najlepszego na walentynki ❤❤❤ -
Anilorak wrote:Dzięki Ovulka. Podziwiam cię, ze sama robisz sobie zastrzyki. Ja nawet spojrzeć nie mogłam, mąż się musiał wykazywać i mieć jakiś udział😁
Chociaz ostatnio przeszlo mi przez mysl tez czy nie pojsc na studia dodatkowe na pielegniarke .... 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 14:27