X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2020, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe no doświadczenie mam :D
    Oooo Gdansk pewnie jaką fajna opcja :)

• Anilorak Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2020, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuje w laboratorium chemicznym, jestem sama wiec czasem jest ciężko. Pod koniec maja będę miała asystentkę na okres wakacyjny. Ale mój szef wie co i jak i wszyscy są bardzo wyrozumiali.
    W przedszkolu tez pracowałam, 3 dni😉

Sofi2810 lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laboratorium chemiczne wow ciekawa praca 😀
    U was tez dzisiaj zapowiada sie ladny dzien?? Mam nadzieje ze snieg juz nie spadnie wiecej... tylko zeby bylo ☀️ 😍

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2020, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem dziewczyny jak Wy z owocami ale ja az tak duzo nie jem ale dzisiaj kolejny raz narobilam sobie sokow z grejfruta,jablek,malin oraz z rukoli I innych zielonych. Tyle bym nå pewno nie zjadla w ciagu dnia å tak mam w lodowce I poprostu wypijam p.o. szklance witamin. Pod koniec dnia bede miala nå koncie z 5 szklanek czyli bardzo duzo witaminek

Sofi2810 lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to z owocami jak juz to smoothie lub soki wlasnie... jakojs rzadko jem tak normalnie...

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agggga jak wizyta dzisiejsza???

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2020, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofi2810 jak sie czujesz ? Lepiej ?

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2020, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walentynkowe USG zrobione 😊 wszystko wyglada dobrze wiec od niedzieli strat Menopur 😊 nie musialam jedzic do Porsgrunn, tylko w drammen bylam u Gynekolog UV. Bardzo fajny straszy gosc

Anilorak, Marcioszka lubią tę wiadomość

• Aggga08 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2020, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Agggga jak wizyta dzisiejsza???

Niestety, ale chyba nie jest dobrze... Widoczny jest tylko pęcherzyk ciążowy... W poniedziałek idę na kolejne usg, ale w innej klinice

• Anilorak Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2020, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggga08 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze🤞

Aggga08 lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2020, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggga08 wrote:
    Niestety, ale chyba nie jest dobrze... Widoczny jest tylko pęcherzyk ciążowy... W poniedziałek idę na kolejne usg, ale w innej klinice

Moze za wczesnie albo stary sprzet. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i hcg pieknie uroslo ❤️

Aggga08 lubi tę wiadomość

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2020, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki Aggga08 może po prostu za wcześnie żeby było coś więcej widać.
    Ovulka to super ze wszystko idzie zgodnie z planem więc w weekend zaczynasz zabawę z pielęgniarkę;p czy partner daje ci zastrzyki ?
    Ja dzis znowu byłam na kontroli badania krwii itp. Beta jest bardzo wysoka 14 dpt - 2200 i to chyba przez to te nasilone objawy hiperstymulacji. Ale doktor mówi żeby być dobrej myśli może wszystko się wchłonie i skoro nie mam gorączki ani mdłości to dobry znak. Tylko brzuch mnie bardzo boli bez paracetamolu nie daje rady :( za tydz kolejne usg.

Aggga08, Marcioszka lubią tę wiadomość

• Anilorak Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2020, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofia cieszę się, ze wszystko się jakoś układa powoli. A czy nospa ci nie pomaga? Przykre jest to, ze trzeba przechodzić przez tyle dodatkowych stresów😕
    Ja tez dzisiaj mam jakieś kłucia i nie wiem czy to dobrze czy nie? Staram się uważać na siebie ale czasem ciężko😞
    Pozatym dzisiaj zarówno sprzedaje jak i odbieram nowy samochód i się stresuje tym wszystkim... ale my jesteśmy fighterki i co nas nie zabije to nas wzmocni 😛💪
    Duzo miłości dla was z okazji Walentynek💘💗

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2020, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anilorak a wiec te twoje uczucie bólu to pewnie przez stres. Wiem że ciężko się nie stresować ale ja często puszczam sobie takie filmiki na youtube medytacja na stres itp i powiem wam że mi pomaga :)
    Mi no spa tak nie pomaga jak paracetamol niestety.
    Wszystkiego najlepszego na walentynki ❤❤❤

• Anilorak Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2020, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam tez termin na pierwsze usg, 05.03🙂nie wiem jak wytrzymam do tego czasu😱

Ovulka, Marcioszka lubią tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2020, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofii2810. Tak od niedzieli zaczynam 😍 i sama robie, nie boje sie igiel 😊 predzej moj by padl jak mialby mi zrobic 😂😂

Milych walentynek 💕💕

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2020, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anilorak wrote:
    Dostałam tez termin na pierwsze usg, 05.03🙂nie wiem jak wytrzymam do tego czasu😱

Zleci szybciutko, zobaczysz 😍

• Anilorak Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2020, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Zleci szybciutko, zobaczysz 😍
    Dzięki Ovulka. Podziwiam cię, ze sama robisz sobie zastrzyki. Ja nawet spojrzeć nie mogłam, mąż się musiał wykazywać i mieć jakiś udział😁

Ovulka lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2020, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anilorak wrote:
    Dzięki Ovulka. Podziwiam cię, ze sama robisz sobie zastrzyki. Ja nawet spojrzeć nie mogłam, mąż się musiał wykazywać i mieć jakiś udział😁
    Tak?? Ja to lubie takie rzeczy 😝 ale w kosmetyce robie wiec czasem jakies kaszaki na twarzy igla tez musze nakloc 😅😅.
    Chociaz ostatnio przeszlo mi przez mysl tez czy nie pojsc na studia dodatkowe na pielegniarke .... 🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 14:27

• Anilorak Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2020, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może komuś bym zrobiła, ale sama sobie niet. I mój koszmar, pobieranie krwi... wrrd🤪

‹‹ 341 342 343 344 345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ