Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisałam im w wiadomości, ze miałam transfer z pozytywnym rezultatem i co teraz? Odpisali, ze gratulują i muszę iść na usg w 8 tyg i przyjmować Lutinus jeszcze przez 3 tyg(w sumie wychodzi to 8 tyg). I zapytali gdzie chce usg, odpisałam, ze u mojej ginekolog jeśli można. Wiec oni wysłali tam i za jakaś chwile dostałam SMS z informacja z gabinetu ginekolog, ze dostali skierowanie i wyznaczyli mi termin na 5.03( musiałam tylko zmienić godz).
Myśle, ze teraz może odpowiedzialność spada już na ginekologa/ fastlege co dalej z progesteronem. Nie powiem, żebym się nie obawiała go odstawić. Zobaczymy jak to wszystko się ułoży do tego czasu. -
Ovulka sama chyba nic nie możesz zrobić to lekarze muszą dobrać dobra dawkę chormonow. Ale na amerykańskich forach przeczytalam że przestymolowanie zazwyczaj owocuje ciaza tylko są większe komplikacje w trakcie ciazy i często niektóre pacjentki są specjalnie na granicy przestymolowania właśnie żeby udało im się zajść w ciążę. Ile jest w tym prawdy nie wiem gdzieś to po prostu wyczytałam
-
Sofi2810 wrote:Ovulka sama chyba nic nie możesz zrobić to lekarze muszą dobrać dobra dawkę chormonow. Ale na amerykańskich forach przeczytalam że przestymolowanie zazwyczaj owocuje ciaza tylko są większe komplikacje w trakcie ciazy i często niektóre pacjentki są specjalnie na granicy przestymolowania właśnie żeby udało im się zajść w ciążę. Ile jest w tym prawdy nie wiem gdzieś to po prostu wyczytałam
U to u mnie by się nie zgadzało bo byłam przestymulowana 7 razy a w ciążę nue zaszlam 😅Sofi2810 lubi tę wiadomość
-
I u nas leje i wieje masakra pogoda. Tak dzisiaj w koncu zaczynam 💉 😍
Juz zmieszalam menopur, wiec tylko wstrzykiwac.
Myslicie ze jak jest wymieszany to moze byc juz w strzykawkach odmierzony i lezec? W symie to chyba bez roznicy nie?
Oby ten tydzien szybko zlecial 😊 -
Sofi2810 wrote:Ovulka jesteś niemożliwa:D u mnie to by nie przeszło już pół godz przed zastrzykiem chodziłam jak szalona ręce mi się pocily i trzesly stres mega a ty robisz to z taka łatwością hehe
Kochana ja to juz sie doczekac nie moge 😍Sofi2810 lubi tę wiadomość