Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwonili z bergen,i mowi ze prawdopobnie jest to @,przez to ze biorę lutinus to może być to miesiaczka i dlatego krwawie więcej,jak oni mnie wkur....,mowie im że krwi mam caly czas tyle samo i nie jest jest dużo,najwięcej wydziela sie właśnie z lutinusem i jak się podcięłam to mam trochę na papierze,tak tak to będzie menstruacja 🤬na koniec przemiłej rozmowy powiedziała że mam się kontaktować z nimi po weekendzie jeśli krwawienie nie ustąpi albo jesli mam jakieś pytania,nie chce mi się już tu leczyć naprawdę z djia na dzień mam co raz mniej siły,ale wiem że musze bo mam dla kogo
-
Masakra Beatka. Zero empati 😣😣 tak szybko @ ? Tak dlugo ? Ktory to juz dzien ? Troche za wczesnie ten okres,Tym bardziej ze mialas wczesniej owulacje no I masz cykl 30 dni. A kto Ci robil ? Moze ktos kto sie uczy dopiero.Najlepiej jak by bylo usg. Wspolczuje Ci naprawde. Do poniedzialku to jest sporo czasu . Ale postaram sie nie denerwowac. Bierz nospe.
-
Nie wiem,ale jest to dla mnie tez bardzo dziwne i nie chce mi się wierzyć że to @,nigdy nie miałam az takiego rozstrzału,owszem zdarzało się że dostałam jeden dzień predzej czy później ale kurde nigdy nie miała czegoś takiego że @ półtora tyg szybciej,w 2018 mialam ciążę pozamaciczna tez okres dosalam gdzieś okolo 6 tyg po wszystkim i każdy następny był już zawsze tej samej daty,po tym poroniniu tez pierwszy okres przyszedl 26.03 i następny dokładnie tego samego dnia,wszystko zaczęło się dokładnie w niedzielę,najpierw plaminie a krew od poniedziałku,mój @ tyle nawet nie trwa,robiłam inna niż zawsze ale ta co zawsze stała nad nią i wszystko pilnowała,ale widziałam już ja tam odkąd jeżdżę,ja miałam takie szczęście że zawsze,usg transfer i punkcję robiła jedna i ta sama a tym razem inaczej usg robiła ta sama co i transfer i ona kazała właśnie 2 dni przed transferem brać już Lutinus,najlpesze jest ze mam brać caly czas Lutinus,28 isc na krew bo cuda się zdarzają 🤬🤬🤬🤬czytałam że zdarza się że kobieta może dostać za szybko @po transferze ale jest to bardzooooo rzadko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 19:22
-
BeatkaK wrote:Nie wiem,ale jest to dla mnie tez bardzo dziwne i nie chce mi się wierzyć że to @,nigdy nie miałam az takiego rozstrzału,owszem zdarzało się że dostałam jeden dzień predzej czy później ale kurde nigdy nie miała czegoś takiego że @ półtora tyg szybciej,w 2018 mialam ciążę pozamaciczna tez okres dosalam gdzieś okolo 6 tyg po wszystkim i każdy następny był już zawsze tej samej daty,po tym poroniniu tez pierwszy okres przyszedl 26.03 i następny dokładnie tego samego dnia,wszystko zaczęło się dokładnie w niedzielę,najpierw plaminie a krew od poniedziałku,mój @ tyle nawet nie trwa,robiłam inna niż zawsze ale ta co zawsze stała nad nią i wszystko pilnowała,ale widziałam już ja tam odkąd jeżdżę,ja miałam takie szczęście że zawsze,usg transfer i punkcję robiła jedna i ta sama a tym razem inaczej usg robiła ta sama co i transfer i ona kazała właśnie 2 dni przed transferem brać już Lutinus,najlpesze jest ze mam brać caly czas Lutinus,28 isc na krew bo cuda się zdarzają 🤬🤬🤬🤬czytałam że zdarza się że kobieta może dostać za szybko @po transferze ale jest to bardzooooo rzadko
Ja 2 czy 3 razy po transferze dostałam szybko okres. Po 10 dniach jeśli dobrze pamiętam, mimo przyjmowania progesteronu -
Aggga08 wrote:Ja 2 czy 3 razy po transferze dostałam szybko okres. Po 10 dniach jeśli dobrze pamiętam, mimo przyjmowania progesteronu
Aga ja po 3 dniach,wydaje mi się ze to jednak za szybko,zaczęło się w niedzielę i trwa do dziś
Ja po nieudanchy transferach okres dostawałam zawsze tego dnia kiedy powinnam tez przy przyjmowowaniu progesteronu,zawsze tego dnia juz zaczęło się plamienie
A co myślicie o tych tabletach Lutinus,przyznam się szczerze że zapomniałam dziś drugiej tabletki wzięłam dopiero po prysznicu o 21 no i wyszla taka przerwa 12 godzinna bo pierwszą zawsze biorę o 9 rano i miałam naprawdę mniejsze juz krwawnie dziś a wzialam ta 2 poszłam za jakiś czas do toalety i znów to samo krwi tyle samo i jak tylko wezmę tą tabletek to za jakieś 10 15 min id razu czuje jajniki
Jutro jest 9 dzień po transferze kupię test zrobię jutro i pojutrze i odstawie te tabletki chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 21:52
-
Dziękuję Ci bardzo Lolcia za pomoc 😘,właśnie poczytałam sobie,ale wczoraj przeczytałam tez dokładnie ulotkę bo zaczęłam mieć okropne bóle głowy i niby så to skutki uboczne ale jest też o krwawienie,że powinnam odstawić tabletki jesli zaczęłam krwawić a nie zostało to zbadać przed lekarza
Kupie dzis testy,ale i tak nie mam juz żadnych nadzieji,dzis jest 9 dzien po a miałam 5 dniową blastke -
Lolcia tez mi jest bardzo przykro 😭w takich sytuacjach wspomnienia wracają i bolą jeszcze bardziej milon pytan dlaczego straciłam tamta ciążę dlaczego ja co by było gdyby... okropny ból i myśl że to była jedna szansa 😭,zobaczę co mi zaproponują teraz czy jakieś badania czy co skoro powiedzieli ze po negatywnej becie mozemy o tym rozmawiać,ja żyje dalej i nie trace nadziei,wracam do pracy,w połowie lipca mam urlop,wyruszamy z mężem w podróż życia 💑🚐na pewno powrót do normalnego życia,pomoże mi sie jakoś z tym uporać,mam nadzieję ze do urlopu podejdę jeszcze raz,choć tez w to wątpię,zanim mi sie teraz wszystko ustablilizuje to bardziej stawiam na sierpień,Lolcia trzymam kciuki i na pewno Tobie sie uda 🤞😘,będę tu zaglądać codziennie
-
Najwazniejsze ze wiesz ze mozesz byc w ciazy . To jest bardzo dlugie czekanie ale nå pewno sie uda. Ja jakos nå luzie do tego teraz podchodze. Tez jedziemy nå wakacje do Polski . Wynajmujemy bobila I zwiedzamy Polske. I tez pewnie pod koniec lipca kolejny raz bede sie starala
-
Lolcia rozumiem Cie,rodzina to rodzina🥰też chcieliśmy jechać ale przez tą kwarantanne tu plany pokrzyżowali,jak byśmy pojechali teraz to juz w grudniu na świata nie pojedziemy bo urlopu nie będę miała,a jakoś nie wyobrażam sobie siedzieć tu w święta bez rodziny,nigdy na Boże Narodzenie tu nie byliśmy
Nasza Polska piękny kraj jest co zwiedzać,na pewno będzie pięknie 🏞🏖🏕