X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2020, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia wszystko dobrze u Ciebie,testy zaczęłaś juz robić ?

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2020, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Lolcia wszystko dobrze u Ciebie,testy zaczęłaś juz robić ?

Tak dzisiaj rano . Napisali mi teraz bym zaczela w poniedzialek ale bede sobie robic przez weekend tez

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2020, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonili z bergen,i mowi ze prawdopobnie jest to @,przez to ze biorę lutinus to może być to miesiaczka i dlatego krwawie więcej,jak oni mnie wkur....,mowie im że krwi mam caly czas tyle samo i nie jest jest dużo,najwięcej wydziela sie właśnie z lutinusem i jak się podcięłam to mam trochę na papierze,tak tak to będzie menstruacja 🤬na koniec przemiłej rozmowy powiedziała że mam się kontaktować z nimi po weekendzie jeśli krwawienie nie ustąpi albo jesli mam jakieś pytania,nie chce mi się już tu leczyć naprawdę z djia na dzień mam co raz mniej siły,ale wiem że musze bo mam dla kogo

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2020, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra Beatka. Zero empati 😣😣 tak szybko @ ? Tak dlugo ? Ktory to juz dzien ? Troche za wczesnie ten okres,Tym bardziej ze mialas wczesniej owulacje no I masz cykl 30 dni. A kto Ci robil ? Moze ktos kto sie uczy dopiero.Najlepiej jak by bylo usg. Wspolczuje Ci naprawde. Do poniedzialku to jest sporo czasu . Ale postaram sie nie denerwowac. Bierz nospe.

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2020, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem,ale jest to dla mnie tez bardzo dziwne i nie chce mi się wierzyć że to @,nigdy nie miałam az takiego rozstrzału,owszem zdarzało się że dostałam jeden dzień predzej czy później ale kurde nigdy nie miała czegoś takiego że @ półtora tyg szybciej,w 2018 mialam ciążę pozamaciczna tez okres dosalam gdzieś okolo 6 tyg po wszystkim i każdy następny był już zawsze tej samej daty,po tym poroniniu tez pierwszy okres przyszedl 26.03 i następny dokładnie tego samego dnia,wszystko zaczęło się dokładnie w niedzielę,najpierw plaminie a krew od poniedziałku,mój @ tyle nawet nie trwa,robiłam inna niż zawsze ale ta co zawsze stała nad nią i wszystko pilnowała,ale widziałam już ja tam odkąd jeżdżę,ja miałam takie szczęście że zawsze,usg transfer i punkcję robiła jedna i ta sama a tym razem inaczej usg robiła ta sama co i transfer i ona kazała właśnie 2 dni przed transferem brać już Lutinus,najlpesze jest ze mam brać caly czas Lutinus,28 isc na krew bo cuda się zdarzają 🤬🤬🤬🤬czytałam że zdarza się że kobieta może dostać za szybko @po transferze ale jest to bardzooooo rzadko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 19:22

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2020, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będą jaja jak 26.05 dostanę @,ciekawe co powiedzą wtedy

• Aggga08 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Nie wiem,ale jest to dla mnie tez bardzo dziwne i nie chce mi się wierzyć że to @,nigdy nie miałam az takiego rozstrzału,owszem zdarzało się że dostałam jeden dzień predzej czy później ale kurde nigdy nie miała czegoś takiego że @ półtora tyg szybciej,w 2018 mialam ciążę pozamaciczna tez okres dosalam gdzieś okolo 6 tyg po wszystkim i każdy następny był już zawsze tej samej daty,po tym poroniniu tez pierwszy okres przyszedl 26.03 i następny dokładnie tego samego dnia,wszystko zaczęło się dokładnie w niedzielę,najpierw plaminie a krew od poniedziałku,mój @ tyle nawet nie trwa,robiłam inna niż zawsze ale ta co zawsze stała nad nią i wszystko pilnowała,ale widziałam już ja tam odkąd jeżdżę,ja miałam takie szczęście że zawsze,usg transfer i punkcję robiła jedna i ta sama a tym razem inaczej usg robiła ta sama co i transfer i ona kazała właśnie 2 dni przed transferem brać już Lutinus,najlpesze jest ze mam brać caly czas Lutinus,28 isc na krew bo cuda się zdarzają 🤬🤬🤬🤬czytałam że zdarza się że kobieta może dostać za szybko @po transferze ale jest to bardzooooo rzadko

Ja 2 czy 3 razy po transferze dostałam szybko okres. Po 10 dniach jeśli dobrze pamiętam, mimo przyjmowania progesteronu

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2020, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggga08 wrote:
    Ja 2 czy 3 razy po transferze dostałam szybko okres. Po 10 dniach jeśli dobrze pamiętam, mimo przyjmowania progesteronu

Aga ja po 3 dniach,wydaje mi się ze to jednak za szybko,zaczęło się w niedzielę i trwa do dziś

Ja po nieudanchy transferach okres dostawałam zawsze tego dnia kiedy powinnam tez przy przyjmowowaniu progesteronu,zawsze tego dnia juz zaczęło się plamienie

A co myślicie o tych tabletach Lutinus,przyznam się szczerze że zapomniałam dziś drugiej tabletki wzięłam dopiero po prysznicu o 21 no i wyszla taka przerwa 12 godzinna bo pierwszą zawsze biorę o 9 rano i miałam naprawdę mniejsze juz krwawnie dziś a wzialam ta 2 poszłam za jakiś czas do toalety i znów to samo krwi tyle samo i jak tylko wezmę tą tabletek to za jakieś 10 15 min id razu czuje jajniki

Jutro jest 9 dzień po transferze kupię test zrobię jutro i pojutrze i odstawie te tabletki chyba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 21:52

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2020, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggga08 a co Ciebie,jak się czujesz?

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2020, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze jakas reakcja nå Lutinus? W felleskatalogen o tym pisze . Jesli dzisiaj mialas taka sytuacje. Ja p.o. punkcji mialam dziwny okres ale to punkcja I hormony. To co innego . Dziwne to wszystko.

BeatkaK lubi tę wiadomość

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2020, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka czytalam nå stronach tutaj o Lutinus. Pare kobiet mialo tak jak Ty p.o. nich . Pare p.o. innych zamiennaikach. Nawet jak test wyszedl pozytywny krwawily. Wpisz sobie Lutinus og blødninger

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2020, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ci bardzo Lolcia za pomoc 😘,właśnie poczytałam sobie,ale wczoraj przeczytałam tez dokładnie ulotkę bo zaczęłam mieć okropne bóle głowy i niby så to skutki uboczne ale jest też o krwawienie,że powinnam odstawić tabletki jesli zaczęłam krwawić a nie zostało to zbadać przed lekarza
    Kupie dzis testy,ale i tak nie mam juz żadnych nadzieji,dzis jest 9 dzien po a miałam 5 dniową blastke

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2020, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trzymam kciuki Beatka ❤

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2020, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test wyszedl negatywny,wcale mnie to nie dziwi,w poniedziałek powtórzę jeszcze,ale raczej nic się nie zmieni,nic wgl nie czuję nic a nic

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2020, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi przykro 😣😣 moze to cos z lekami ? Moze faktycznie nie dzialaja albo I negatywnie wplywaja. Moze niech jakies zamiennik da

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2020, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia tez mi jest bardzo przykro 😭w takich sytuacjach wspomnienia wracają i bolą jeszcze bardziej milon pytan dlaczego straciłam tamta ciążę dlaczego ja co by było gdyby... okropny ból i myśl że to była jedna szansa 😭,zobaczę co mi zaproponują teraz czy jakieś badania czy co skoro powiedzieli ze po negatywnej becie mozemy o tym rozmawiać,ja żyje dalej i nie trace nadziei,wracam do pracy,w połowie lipca mam urlop,wyruszamy z mężem w podróż życia 💑🚐na pewno powrót do normalnego życia,pomoże mi sie jakoś z tym uporać,mam nadzieję ze do urlopu podejdę jeszcze raz,choć tez w to wątpię,zanim mi sie teraz wszystko ustablilizuje to bardziej stawiam na sierpień,Lolcia trzymam kciuki i na pewno Tobie sie uda 🤞😘,będę tu zaglądać codziennie

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2020, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwazniejsze ze wiesz ze mozesz byc w ciazy . To jest bardzo dlugie czekanie ale nå pewno sie uda. Ja jakos nå luzie do tego teraz podchodze. Tez jedziemy nå wakacje do Polski . Wynajmujemy bobila I zwiedzamy Polske. I tez pewnie pod koniec lipca kolejny raz bede sie starala

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2020, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia to coś podbnie jak my,tylko my kupiliśmy camping i będziemy zwiedzać Norwegię,jedziemy na sama północ Nordkapp,Lofoty i wszystko co po drodze,od nas ponad 2 tys km w jedną stronę 😂

Grunt to pozytywne nastawieniem😊
    Każdej z nas się uda 🤰🤱

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2020, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez mielismy takie plany Lofoty I polnoc . Ale p.o. smierci Taty chce do rodziny. Ale w Polsce tez fajnie . Mazury,morze,bieszczady. Mnustwoo dobrego jedzenia,dobre drinki . Rybka,oscypki. Normalnie az mi slinka cieknie 😋😋

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2020, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia rozumiem Cie,rodzina to rodzina🥰też chcieliśmy jechać ale przez tą kwarantanne tu plany pokrzyżowali,jak byśmy pojechali teraz to juz w grudniu na świata nie pojedziemy bo urlopu nie będę miała,a jakoś nie wyobrażam sobie siedzieć tu w święta bez rodziny,nigdy na Boże Narodzenie tu nie byliśmy
    Nasza Polska piękny kraj jest co zwiedzać,na pewno będzie pięknie 🏞🏖🏕

‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ