X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • Aggga08 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2020, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Aggga08 a co Ciebie,jak się czujesz?

A może za mało progesteronu przyjmujesz?
    Badali Ci jego poziom?

U mnie ok, właśnie zaczął się 5ty miesiąc..

Zabka lubi tę wiadomość

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2020, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam 2 dni przed transferem bo dzien przed nie było wolnej godziny w przychodzni a w szpitalu mówią ze nie trzeba bo moje endo jest odpowiedniej grubości, 2 dni przed transferem miałam 28,czy to nie za wysokich trochę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 14:16

• Aggga08 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2020, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, jest ok

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2020, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Lolcia,ja tam u ciebie,test wyszedl pozytywny?

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2020, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze negatywny 😣

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2020, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia zaraz będzie pozytywny,u mnie z dnia na dzień wyszed pozytywny,dziś np zrobiłam i był niski a na drugi dzień maksimum,uzywam tych z clearblue

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2020, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 wrote:
    Jeszcze negatywny 😣

Jak kochana u ciebie???

Co u was wogole dziewczyny slychac???
    Ja kozystam na maxa ze sloneczka, prawie jakbym byla na majorce 😝😝 do tego aperol i jest przepieknie 😍

BeatkaK lubi tę wiadomość

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 30 maja 2020, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hei Dziewczyny 😊 w poniedzialek mam transfer ❤ ale data 🙈❤ biore lutinus od piatku . Posprztalam sobie dom by pozniej sie nie forsowac
    ,chociaz jak sie dom remontuje to i tak wiadomo. I relaksuje sie przy winku teraz.

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2020, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Jak kochana u ciebie???

Co u was wogole dziewczyny slychac???
    Ja kozystam na maxa ze sloneczka, prawie jakbym byla na majorce 😝😝 do tego aperol i jest przepieknie 😍

U nas Majorka,korzystamy z mężem na campingu,reset totalny od piątku 🍹🍹🍹🥂🥂🥂🌞🌞🌞🌞,we wtorek mam nadzieję ze będę dzwonić z Bergen może coś zlecą dodatkowego,mam nadzieję🙏

A jak u Ciebie Ovulka?

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2020, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 wrote:
    Hei Dziewczyny 😊 w poniedzialek mam transfer ❤ ale data 🙈❤ biore lutinus od piatku . Posprztalam sobie dom by pozniej sie nie forsowac
    ,chociaz jak sie dom remontuje to i tak wiadomo. I relaksuje sie przy winku teraz.

Super Lolcia,trzymam kciuki🤞🤞🤞🥰będzie dobrze😊

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2020, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Lolcia jak po transferze ? Jak soe czujesz?

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2020, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofi2810 wrote:
    Hej Lolcia jak po transferze ? Jak soe czujesz?

Hey. Dziekuje dobrze 😊 szybko poszlo,dostalismy zdjecie jajeczka nå pamiatke. Mialam Tego samego lekarza co zawsze. Kazal normalnie zyc. Moge pracowac. I za 14 dni test zrobic 😊

BeatkaK, Ovulka lubią tę wiadomość

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2020, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia ja trzymam cały czas 🤞🤞,do mnie właśnie dzwonili z Bergen,kazała testy robić od dziś jeśli chce podejść teraz a jesli nie to dopiero w sierpniu,wiec od razu zrobiłam test wyszedl negatywny,boję się że ten dzien już był(ale nie czułam nic jeszcze,zawsze czuje jajniki)i przepadła szans i dopiero za 3 miesiąca 😢ale tez może byc trochę później skoro tyle dni krwawiłam prawie 2 tyg,zobaczymy🙏🙏🙏

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2020, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Lolcia ja trzymam cały czas 🤞🤞,do mnie właśnie dzwonili z Bergen,kazała testy robić od dziś jeśli chce podejść teraz a jesli nie to dopiero w sierpniu,wiec od razu zrobiłam test wyszedl negatywny,boję się że ten dzien już był(ale nie czułam nic jeszcze,zawsze czuje jajniki)i przepadła szans i dopiero za 3 miesiąca 😢ale tez może byc trochę później skoro tyle dni krwawiłam prawie 2 tyg,zobaczymy🙏🙏🙏

Jejku super ze dzwonili I ze od razu chca . Oby byl pozytywny szybko. Å moze pojdziesz nå usg ? I zobaczysz. Dziekuje Kochana 😘 oby sie udalo

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2020, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 wrote:
    Jejku super ze dzwonili I ze od razu chca . Oby byl pozytywny szybko. Å moze pojdziesz nå usg ? I zobaczysz. Dziekuje Kochana 😘 oby sie udalo

Nie mam właśnie gdzie😔dziś wróciłam pierwszy dzień do pracy i nie chciałabym brac już od razu wolnego a najbliższy gin mam okolo 4 godz,kazała robić aż wyjdzie pozytywny zobaczymy mam nadzieję że się uda,cykl sie teraz tak przestwił że sama nie wiem co,jak i kiedy 🥴

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 3 czerwca 2020, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Å u siebie w szpitalu nie mozesz ? U mnie p.o. 16 robia dla kobiet w ciazy . Ja powiedzialam ze to wazne dla Trondheim I zrobili

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 3 czerwca 2020, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do szpitala tez mam4 godz,u nas ciężko bo mieszkamy naprawde ba wypiz.....,szpital,gin najbliższy 4 godz,u mnie tylko przychodnia w której nic nie na😔

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 3 czerwca 2020, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze no szkoda. Ale Rob testy faktycznie moze wszystko sie przestawilo p.o. tym krwawieniu. Å Ile dni p.o. krwawieniu jestes ?

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 3 czerwca 2020, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8 dzień dziś,szczerze to wątpię żebym się załapała,ale może,za to że krwawienie było dłuższe to może się przestawiło,oby,dziś tez wyszedł negatywny

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 3 czerwca 2020, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testuj dalej ,moze akurat . Tez nie wiadomo of ktorego dnia liczyc @ U nas jak sie nie uda to tez pewnie sierpien . Bo do Polski teraz jedziemy.

Jest jakis zamiennik no spy ? Mam tylko 1 tabletke. Å brzuch mnie czesciej boli. Ale chyba p.o. progesteronie

‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ