Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Niby @ liczy się od krwawienie znaczy,jak jest krew a nie plamienia,czyli u mnie by było od wtorek-środa(19-20.05),
O zamienniku nie wiem,mnie też bolała jak się udało,znaczy może nie że ból az taki że trzeba było coś brać,ale było czuć konkretnie 🥰🤞 -
Lolcia obawiam się właśnie że może nie być w tym miesiącu wgl owulacji,nie mam jednego jajowodu i tak wypada teraz na tą stronę😔ale mam jeszcze nadzieję🙏w zeszlym cyklu mialam w 13 dniu no ale to tak jakby tez za szybko jak na cykl 30 dni,dziękuję za wsparcie,bardzo bym chciała podejść jeszcze przed wakacjami 🙏☺
-
Szczerze to Ci pow że nie wiem bo testy robie tylko od cyklów naturalnych i przy obu podejściach były pozytywne,w styczniu byl pozytywny i później dopiero robiłam w maju tez byl pozytywny,a oni przecież nie powiedzą że cykle mogą być bezowulacyjne,mowi d9 mnie zrob dzis,zrób jutro zrób pojutrze i tak ponownie i ponownie
-
Lolcia87 wrote:To rob Kochana do skutku . 😊😊 moze akurat.
Jak szybko dostawalyscie @ przy negatywnym tescie p.o. 14 dniach od transferu ?
Ja zaczynałam plamić juz w dzień spodziewanej miesiączki,oczywiście nie licząc teraz tego razuLolcia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lolcia87 wrote:Dziewczyny czulycscie cos p.o. transferze ? Ja wczoraj w 3 dobie sporo ale dzisiaj nic.
Lalcia ja przy udanym pamiętam że do 3 dnia czułam,później w 4 nic kompletnie i pamiętam ze mówiłam do męża że się na pewno nie udało bo przestałam czuć cokolwiek i później zaczęłam czuc cos takiego jak ma miesiączkę i takie kłucia czasami w macicy i piersi caly czas bolały,za pierwszym razem na drugi dzień juz nic nie czułam,teraz pamiętam że do 5 dnia czułam i pierai tez tez bolały
Spokojnie,myśl pozytywnie kochana i staraj się nie szukać az tak czy czuć czy nie,wiem że to nie jest łatwe ale będzie dobrze 🤞🤞🤞
U mnie test negatywny dziś też, ale czuc dziś już jajniki zobaczymy jutro jak będzie
-
Lolcia87 wrote:Beatka moze Ci sie calkiem rozlegulowalo I dopiero owulacja bedzie . Jak czuc jajniki to tylko nå owulacje
Testy nadal negatywne,mysle,że ten dzień juz był,spóźnili się może z dzień lub dwa albo,owulacji w tym cyklu nie było,ale robie dalej,dokupiłam dzień nowe wkłady to mam 20 sztuk mogę działać 🤣,oby był pozytywny🙏🙏🙏 -
A dziękuję Lolcia,w pracy super w końcu coś się dzieję,życie płynie inaczej ,a nie tylko siedzenie w domu i rozmyślanie,teraz glowa zajęta czym innym,nie wiedziałam że aż tak będę się cieszyć i nawet ani razu jeszcze nie było nerwów i przekleństw🤣🤣🤣,a jak u Ciebie,nie za ciężko?kiedy do pl na wycieczkę jedziecie?
-
Beatka to swietnie . Nie ma co rozmyslac I sie zadreczac. Nie ma to jak praca . Ja tez ciesze sie ze pracuje ale jakos z tylu glowy mam by uwazac z ciezarami. Nå wakacje juz 18 ☀️☀️ tak sie ciesze.
Pod namioty jedziemy Mazury I nad morze. Z dala od ludzi z rodzenstwem I ich dziecmi .BeatkaK lubi tę wiadomość
-
Super Lolcia,też fajna przygoda 😊,boże kiedy ja byłam pod namiotem 🤔my za 6tyg ruszamy od razu w piątek po pracy 😁mamy tylko nadzieję ze 15.06 ściągną kwarantanne ze Szewcji bo lepiej jechać przed Szwecję na Nordkapp no i taniej 🤣a powrót przez Norwegie 😁
A jak się czujesz? -
Beatka swietna przygoda. Wakacje w kamperze p.o. Norwegii cos Pieknego. I te zachody slonca 😍😍 naprawde piekna podroz.
Ja Nawet ok wczoraj cos mnie piersi zaczely bolec I okropny bol w nocy jak nå okres 🙈🙈😣😣 sadze ze sie nie udalo. Ale jeszcze jest troche nadziei. Dzisiaj tez praca I caly nastepny tydzien wiec nie bede myslala. U Ciebie Nadal negatywny ?BeatkaK lubi tę wiadomość