Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Sofi2810 wrote:Lolcia w krzyzu to moze na ciążę biarac lutinus to mnie bardzo bolal brzuch ale pozniej mi powiedzieli ze przy braniu lutinusa powinnam codziennie pic biole 3 razy dziennie po pol szklanki.
Nawet nie wiedzialam. Pilam wczesniej bardzo duzo. Kupie sobie p.o. pracy 🙈😊
Zobaczymy ale jakos boje sie pozytywnie myslec 🙈🙈😔 -
Ja zawsze przed testem,nie zaczynało sie od razu jak zawsze ale plamie juz było w dzień spodziewanej @ i krew juz tylko robiłam profilaktycznie dla niech
Lolcia zrob test,już powinno wyjść,o ile dobrze pamiętam miałaś blastke,to po 9 dniach juz wychodzi niby,ja teraz robiłam po 9 dniu żeby sie upewnić i byl negatywny
A ten w którym się udało robiłam po 10 dniach 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2020, 09:33
-
BeatkaK wrote:Ja zawsze przed testem,nie zaczynało sie od razu jak zawsze ale plamie juz było w dzień spodziewanej @ i krew juz tylko robiłam profilaktycznie dla niech
Lolcia zrob test,już powinno wyjść,o ile dobrze pamiętam miałaś blastke,to po 9 dniach juz wychodzi niby,ja teraz robiłam po 9 dniu żeby sie upewnić i byl negatywny
A ten w którym się udało robiłam po 10 dniach 😁
Boje sie Beatka 😣😣 minelo juz 11 nå dzisiaj -
Kurde dzwonili ze szpitala czy mogę od razu z promu przyjechać do szpitala bo mialam na 13.50 ale szybciej mam byc i zapytałam od razu czy dostali zgode na rozmrozenie i niestety jeszcze nie,kurde list 4 dni i nie doszedl serio😡mam jeden zapasowe egzemplarz i pytalam czy moge mailem wysłać muszą tam popytać bo to tak nie bardzo i wgl i maja oddzownić