Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Bolące piersi i uczucie jak na @ też może świadczyć o tym że się udało 😁,myśl pozytywnie 😊🤞🤞
Tak u mnie nadal negatywny,mysle że cykl bezowulacji w tym miesiącu,bo nie było żadnych objawów,a już nawet nie mam nadzieji że będzie pozytywny bo @ 17.06 jesli mam się sugerować ostatnią @,więc będę czekać do sierpnia pewnie,może i to dobrze odpoczniemy trochę psychicznie,nie wiem zobaczymy co nam los przyniesie,ale nie ukrywam że bardzo chciałam teraz,takiej nadzieji nabrałam i radości
Jutro będę dzwonić co dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2020, 15:03
-
Lolcia87 wrote:😦😦 to musisz czekac 🙈 Ale Ci sie poprzestawialo.
Pisalam ale nie dadza. Chyba ze moj lekarz
Okropnie,nie wiem o co chodzi z tym,pierwszy raz mam taką rewolucję albo może miała przyjść 26 jak przed transferem,dziś dzwonili czy wysłałam zgodę na rozmrożenie bo nie dostali a ja szczerze mówiąc ociągałam sie z jej wyslaniem bo byłam pewna że i tak nic z tego i dopiero wczoraj wysłałam 🙈🙉🙊
Jakie dziady,u mnie bylo to samo,idz może do lekarza niech ci da,nie ma co jak sie udało to lepiej brać,ja przestałam brac i nagle po 2 dniach poronilam,teraz mam recepte aktywna do marca 2021,musze tez iść zamówić jedno opakowanie bo mam tylko jedno a u mnie niestety na zamówienie nic tu nie ma prawie od ręki 😡 -
Lolcia87 wrote:Kurcze Dziewczyny 😣🙈 ze ja Tego wczesniej nie sprawdzilam. Napislam do mojego lekarza. Nie wiem czy mi da bo na zastepstwo za moja i jest bardzo dziwny. Ale testu tez nie chce jeszcze robic. Pewnie by nie doszlo do Piatku Sofii 🙈🙈
A gdzie mieszkasz przypomnij kochana to moze ja cie poratuje???