Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatka I bardzo dobrze ze sie dzielisz swoim bolem. Tez bym byla wsciekla. Czasem traktuja nas jak nå jakiejs tasmie produkcyjnej. Zero empati. Oni nie czuja Tego co my. P.o. prostu pacjent 1 pacjent 2 . Nie wiem co myslec I co powiedziec. Tak bardzo bym chciala by to bylo tylko krwawienie I bys byla w ciazy ❤ Betka czytalam o tym. Nie chce robic Ci nadziei ale kobiety mialy tak jak Ty I to ze skrzepami. A okazo sie ze sa w ciazy. Krawienie bylo wynikiem naruszenia nadzerki .
BeatkaK lubi tę wiadomość
-
Dziękuję bardzoooo wam dziewczyny za wsparcie ❤,nie mam żadnej nadżerki właśnie,tylko ten torbiek na jajniku,ale powiem wam że pierwszy raz wyszłam ze szpitala i do męża mówię od razu ze teraz było tak dziwnie inaczej niż,zwykle,transfer robila inna lekarka ale ta co robiła zawsze stała obok i nadzorowała wszystko ale nie było mojej ulubionej pielęgniarki która robi cala atmosferę że czujesz się jak w domu przy mamie a teraz czułam się właśnie następna,następna i od razu mówię strasznie było inaczej takiej atmosfery nie czułam tam nigdy
-
Dziękuję Ci kochana bardzo 😘❤
Zaczynam się martwić i zastanawiać czy nie isc do lekarza zeby mnie wyslal do szpitala do ginekloga ale tak szybko to musi być nagly wypadek i karetka a mnie to nie tyczy,tej krwi jest coraz,więcej ,wiec na pewno tez nie jest to okres -
BeatkaK a masz możliwość isc prywatne do gin. zrobic usg? Wiesz bo tak na prawdę duzo rzeczy moze wpływać na to ze krwawisz na okres jest trochę za wcześnie moze cos tam uszkodzili, albo ta torbiel, albo krwaweinie implantacyjne, albo masz za rzadka krew i jest krwawienie. Bardzo dużo kobiet na poczatku ciazy krwawi ale zawsze trzeba iść do lekarza i sprawdzić dlaczego. A nawet jak w poniedziałek przestaniesz krwawic to i tak warto zrobić usg dla świętego spokoju zeby sprawdzić ze wszystko z jajnikami jest ok. Dbaj o siebie i nie daj im się olewać.
BeatkaK lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za zaangażowanie 😘
W piatek rano do nich dzwonię powiem ze juz za długo to trwa i niech coś zaczną działac,naprawde mam dość leczenie w Norwegii🤬🤬🤬
Sofi prywatnie tez dzwoniłam niestety dlugi weekend a dzis nie było nic wolnego a ja i tak raczej bym nie zdążyła bo mam 4 godz jazdy,krew implantacyjna to nie jest na pewno bo to trwa od niedzieli,znaczy od niedzieli plamie a od wtorek juz jest taka regularna krew i okres tez nie jest bo krwi jest cały czas tak samo nje,zmniejsza jak przy okresie z dnia na dzien a u mnie okres 5 dni trawa,wkur.... mnie ze nic ich to nie obchodzi mowie że krwawie a ona ze mam zrobić krew 28.05 a co z krawaieniem,przestaniesz a dlaczego tak jest nikt nic nie wie czarna magia 🤬🤬🤬🤬🤬,nawet żadna nie zadzwoniła ani wiadomości nikt nie napisał czy wszystko jest ok -
Lolcia87 wrote:Beatka jak dzisiaj?
-
BeatkaK wrote:Ja przy monitoringu miałam 7.5 a do transferu 10 i tak zazwyczaj ale pamiętam ze przy drugim podejściu miałam 14.5 to było raz tylko a tak za kazdym razem 10 a przy monitoringu 7,8
Ahh ok . Lekarz mowil ze jest ok ale wolalam sie przekonac sama 😉 ja 8