Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolcia87 wrote:Nie nie mialam znieczulenia. Bylo Nawet ok tylko dluggooo przy takiej liczbie. A lepiej wziac pare dni wolnego w pracy czy mozna pracowac ? Ja w pracy czasem musze dzwignac niestety.
To jak dałaś rade na punkcji to nawet nie zawracaj sobie głowy zmartwieniami,naprawdę nie ma czym,tylko pamiętaj o pęcherzu,bo lepiej im trafić i właśnie mniej czuć,ja zapomniałam o tym na jednym i było niemiło z bólu i im tez ciężko
Ja po fransferze dostaje zawsze zwolnienie do badania krwi,tez musze dźwigać właśnie,ja nie mam lekkiej pracy a i trochę stresu mam wiec wole zostać zawsze w domu😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 21:01
-
Lolcia87 wrote:Ahh ok. Ciekawe w ktorym dostane by na 1 czerwca nie traffic 😓 to zapamietam. To pewnie tez bede musiala wziac zwolnienie
Przepraszam,pomyliły mi się daty,sama do siebie mowie że coś mi nie pasuje,za pierwszy razem 17dc i tak na ogół bylo,teraz po tym poronieniu mi się chyba coś przestawiło bo w pierwszym cyklu po poroniniu chyba też była szybciej gdyż robiłam test w 17 dniu cyklu i był negatywny wiec mysle ze musiała być szybciej -
Tak około tydzień po pozytywnym teście transfer,bynajmniej u mnie tak jest
Pamiętam że za pierwszy razem na cyklu naturalnym byłam w 11dc na monitoringu i mi powiedziała że 20 proszę zrobić test,najpierw zaczęła mówić ze od 17 ale ostatecznie powiedziała że od 20.01 i to był właśnie 17dc i test od razu pozytywny teraz kazali robić od 10dc,Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 21:18
Lolcia87 lubi tę wiadomość
-
Hei kochane dziekuje ze o mnie pamietacie, poki co nie zaczynaja ,, nowych pobran i transferow’’ wiec musimy poczekac ale i tak chcialam czekac do lata wiec mysle ze sierpien wrzesien bedziemy znowu probowac. Jakojs noe mam cisnienia, ostanio a to budujemy cos a to malujemy m, ciagle chaos i czas mi tak szybko leci sie nie skupiam sie wogole na tym
BeatkaK, Lolcia87 lubią tę wiadomość
-
Hej Lolcia,dziękuję u mnie szkoda gadać,
A to na usg nie wzywali cię do sobie do kliniki żeby wszystko sprawdzić,tylko sama musiałaś szukać?
A testy na owulacje mi kazali robic od 10dc w obu przypadkach na cyklu naturalnym,ale jak zaczniesz sobie og 9dc to nic się nie stanie będziesz pewniejsza 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 07:25
-
Ok. Dziekuje Beatka . Nie bo mam daleko. W ostatcznosci bym pojechala. Wyslali kartke do lekarza co I jak må sprawdzic. Pytalam jeszcze raz czy nå pewno moze byc zwykly Ginekolog to powiedzieli ze to nie robi roznicy. Ale I tak ide do szpitala by tam sprawdzil
BeatkaK lubi tę wiadomość
-
Aha,to dobrze
Ja juz jestem po,w czwartek miałam transfer ale niestety juz wiem ze się nie udało,jednak się ma to to przeczucie,człowiek poprostu czuje,nigdy mi się to nie zdażyło i czytałam że zdaża też się to bardzooooo rzadko,zaczęłam krwawić 3 dni po tranferze 😭😭😭😭😭😭i niestety też nie jest to plamienie implantacyjne,myślę że jest to normalna miesiączka,z dnia na dzień jest coraz więcej w niedzielę zaczęłam płacić,wczoraj też ale dziś już czysta krew,jest to bardzo dziwne bo biorę lutinus,no ale jak widać szczęście się mnie nie trzyma i nie będę ukrywać że jestem załamana i na dzień dzisiejszy mam dość,teraz jeszcze bardziej opłakuje strate poprzednie ciąży myśląc że to była moja szansa i została zpier....na 🤬🤬😭😭😭😭@powinnam dostać 26.05 -
Beatka 😦😦 å kontaktowalas sie z klinika ? Jesli Nawet okres to za wczesnie . Tak Jak I nå poronienie. To jest nie sprawiedliwe to wszystko. Kobiety ktore nie chca byc matkami rodza dzieci å my nie mozemy. I gdzie tutaj sprawiedliwosc. Ja to od soboty tylko rycze. Tata mi zmarl . Nie moglam byc nå pogrzebie. I tez wiem ze to nie wrozy dobrze. I zastanawiam sie czy ma to sens. Beatka wez sobie nospe. Postaraj sie nie denerwowac.Pracujesz ?
-
BeatkaK wrote:Aha,to dobrze
Ja juz jestem po,w czwartek miałam transfer ale niestety juz wiem ze się nie udało,jednak się ma to to przeczucie,człowiek poprostu czuje,nigdy mi się to nie zdażyło i czytałam że zdaża też się to bardzooooo rzadko,zaczęłam krwawić 3 dni po tranferze 😭😭😭😭😭😭i niestety też nie jest to plamienie implantacyjne,myślę że jest to normalna miesiączka,z dnia na dzień jest coraz więcej w niedzielę zaczęłam płacić,wczoraj też ale dziś już czysta krew,jest to bardzo dziwne bo biorę lutinus,no ale jak widać szczęście się mnie nie trzyma i nie będę ukrywać że jestem załamana i na dzień dzisiejszy mam dość,teraz jeszcze bardziej opłakuje strate poprzednie ciąży myśląc że to była moja szansa i została zpier....na 🤬🤬😭😭😭😭@powinnam dostać 26.05
Beatka kochana tak mi przykro. Bardzo mocno tule, ale skontaktuj sie z klinika bo cos za szybko to krwawienieBeatkaK lubi tę wiadomość
-
O matko,tak bardzo,mi przykro z powodu Twojego taty😭💔
Kochana trzymaj się,musi się udać🤞🤞🤞
Tak kontaktowałam się z nimi ale dla mnie to nie ma sensu walczyć z nimi,powidzialam im wszystko ze krwawie ze musze używać podpasek ze to na pewno nie jest plaminie implantacyjne (znając ich zaraz by było ze to całkiem normalne i nie mam co się matwic tak jak było przy poronieniu,od kiedy krew w ciąży jest czymś normalnym oczywiście u nich to wszystko normalne)bo z dnia na dzień krwi jest coraz więcej zapytałam czy może to być już okres odpowiedzi nie uzyskałam żadnej tak samo jak na to dlaczego tak się stało bo na okres za wcześnie na poronienie tak samo co to i dlaczego żadnej odpowiedzi kazali isc normalnie na krew 28.05,zapytałam czy możemy zrobić jakieś badania czy coś zeby dowiedzieć się coś więcej dlaczego jest taki problem no to juz 4 podejście warto sprawdzić to mi powiedziała ze o tym możemy porozmawiać po badaniu krwi,mam już ku... serdecznie ich dosc i ich podejscia i leczenia zeby nie moje 3 śnieżynki na pewno bym tam już nigdy nie wróciła,nawet nie zaproponowali zebym przyjechała na usg czy coś zeby sprawdzić może to przez torbiel albo progesteron 2 dni przed transferem mialam 28 wydaje mi się ze za wysoki czy coś nic,zero zainteresowania,tak samo u fastlege pytam czemu ten wynik taki co z nim zrobić jakieś lecznie a on to do nich trzeba z tym ja nie wiem noż kur... lekarz, pytam o tsh bo robiłam znow teraz i mam 3,4 spadło z 4 pytam dlaczego tak skacze to normalne dzis takie jutro takie organizm taki jest
Tez myślę że to nie jest sprawiedliwe ty jesteś zrobić w stanie wszystko zeby być mama a inne pach i juz w ciąży(oczywiście nie oceniam nikogo)ale to boli okropnie,
Nie mam żadnych ani skurczy ani nie boli nic,glowa bolała ale myślę że to nerwy,naprawde mam juz serdecznie dość,zeby nie ten wirus bylam bym juz w pl
Nie kochana mam zwolnienie do 31.05 ale zastanawiam się czy nie wrócić do pracy predzej
Przepraszam za tak dlugi wpis ale musialam się wygadać,szkoda człowieka nerwow na ich podejście okropnie mnie to boliWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 23:19
-
Ovulka wrote:Beatka kochana tak mi przykro. Bardzo mocno tule, ale skontaktuj sie z klinika bo cos za szybko to krwawienie
Dzownilam żadnej odpowiedzi nie dostałam,pytałam czy to może być okres nic dlaczego tak i co to może być zero odpowiedzi,mam iść normlanie na krew 28.05 tyle bylo jeśli chodzi w sprawie krwawienia ze mam isc na krew na pytanie może jakieś badnia dlaczego jest taki problem bo już 4 raz powiedziala że o tym mozemy porozmawiać po badaniu krwi,naprawdę zeby nie 3 śnieżynki nie wróciłam bym tam na pewno,w głowie mi się nie mieści ich podejście,ku...lekarze 🤬🤬🤬🤬🤬