Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Hei dziewczyny
Witam pelaska,- ja probuje byc na bierzaco z wami ,tyle sie uwas dzieje teraz:) ,trzymam kciuki zeby wam sie udalo
a Co umnie -mecza mnie mdloscia przez caly dzien:/ jestem wiecznie zmeczona i bym tylko spala, 21.02.17 ide na usg ,Siv -
Pelaska podczas tej stymulacji już wiem o co chodzi także zastrzyki mogę robić z zamkniętymi oczami Jak sobie przypomnę mój pierwszy zastrzyk podczas poprzedniej stymulacji to śmiać mi się chce ...... panika itd...... spray zmniejszyłam do jednego psik i z tego cieszę się najbardziej
Pelaska kiedy masz pierwsze USG ?
Baczka jaki masz plan brania leków, jakie masz leki jakie dawki ? Kiedy zaczynasz zastrzyki? Masz USG przed zastrzykami ?
Nela udało Ci się kupić te kropelki ?
Hannanna napisz jak stosuje się te plastry , gdzię trzeba je przykleić, co jaki czas je zmieniać itd ?
Mar2śka jak się czujesz po Progynova ?
Evveline jak po USG ? Zdaj nam relacje
-
Hej, plastry przykleja się na brzuch i zmienia co 2 dzień. W 11 dniu będę miała usg,zobaczą grubość endometrium i wtedy decyzja o transferze.
Głupio to zabrzmi pewnie, ale spodziewałam się, że dostanę więcej leków. Mam tylko te plastry (czytałam, że sporo dziewczyn brało jednocześnie Progynove). A później Lutinus. Nie dostałam żadnych zastrzyków Fragmin czy coś. Nie wiem, pewnie stwierdzili, że to co mam wystarczy. Uświadomiłam sobie, że podczas wcześniejszego transferu nawet nie wiedziałam jaka była grubość endometrium. Nikt mi nie powiedział,ja z wrażenia nie zapytałam
Nie miałam żadnego usg po nieudanej próbie, po okresie trwającym chyba z 1,5 tygodnia. Czasami wkurza już mnie to wszystko
Generalnie marudzę, bo już się zaczął mój humor przedokresowy