Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Baczka ja mam brac Klexane od dnia, w ktorym zobacze dwie kreski na tescie;) Mam go brac do samego rozwiazania...
Moj ginekolog mowil, ze on pomaga dobrze sie wgryzc zarodkowi w macice no i ta moja nieszczesna homocysteinemia...gdyby nie klexane, w pozniejszej ciazy z lozyska moglby mi sie zrobic wielki skrzep i dziecko mogloby sie udusic...Tak zostalo mi to wytlumaczone. Czy pomaga..na pewno. Sporo kobiet go bierze w ciazy...ja jeszcze nie dotrwalam ani razu do rozwiazania. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie inaczej
-
Ja recepty dostalam na wizycie i zastrzyki chlodza sie juz w lodowce...teraz tylko czekam na rozpiske co, kiedy brac.
Wczoraj z ciekawosci napisalam im maila kiedy mam zaczac spray...odpisali, ze pracuja nad rozsylaniem dokumentow do pacjentow i, ze za pare dni powinnam juz dostac list. Napisali tez, ze zaczynam 21 lutego:) Juz niedlugo... -
U Was tyle się dzieje. U mnie już wszystko się skończyło. Wczoraj dostałam wyniki i niestety negatywne. Ja juz kończę swoją przygodę z in vitro. Skupimy myśli na czymś innym. I w końcu seks nie będzie tylko z myślą o dziecku.
TRZYMAM MOCNOOOOOO ZA WAS KCIUKI