Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!U mnie tez dobre wiesci: dzidzia ma 1cm i pieknie bijace serduszko:) Niezapomniane chwile dzis przezylismy! Wszystko jest ok:)
Madzia, ciesze sie, ze beta rosnie! Masz usg na Ullevål? Jak to zalatwilas? Mi dzis powiedziano, ze pierwsze panstwowe usg jest dopiero usg polowkowym... A wczesniej to tylko prywatnie, ewentualnie w klinice tak jak ja dzis mialam. Oby Wam czas do 1/2 szybko zlecial! Bedzie dobrze!alda lubi tę wiadomość
-
To super wiadomość Justi Niech się pięknie rozwija.
W Ullevål każda dziewczyna ma umówioną wizytę z USG, jeśli ma pozytywny test ciążowy. Myślałam, że tak jest we wszystkich szpitalach. Justi robiłaś prywatnie? Musze czekać jeszcze ponad 3 tygodnie. Nie mieli wolnych terminów wcześniej. To czekanie nie mnie dobija hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alda,to super wiadomość szybko zleci!
w Ullevål dostałam zielony materiał do okrycia się. Przy punkcji jak i przy każdej wizycie z USG. Ale w Rikshospitalet niestety nic nie dostałam. Wtedy mój mąż pierwszy raz uczestniczył w wizycie hihi i doznał lekkiego szoku przy dopochwowym USG
-
Alda,miałam tylko dwa razy w przeciągu 4 wizyt. Na polskich stronach czytałam,że one mają bardzo często. Ale przyjęłam, że nie ma co panikować i zdałam się na specjalistów. W pracy mam 3 dziewczyny, które miały in vitro w Ullevål. Każdej udało się już za pierwszym razem
Wciąż mam plamienia. Wiem, że to nie to samo kiedy w wieku 21 lat byłam w ciąży z moją córką. Wszystko wyglądało zupełnie inaczej. Żadnych zmartwień i plamień. Wiem, że to też normalne ale nie sposób nie myśleć. To czekanie wkurza mnie najbardziej...
-
Hej dziewczynki, to już nie są plamienia ;( wygląda mi to na okres. Zaczęło się 1.01 plamieniami, a od 8.01 zaczęłam normalnie krwawić. Luteiny nie biorę od końca grudnia. To nie może być krwawienie implantacyjne. Jestem już 25 dzień po transferze. Zadzwonię dzisiaj do szpitala, zapytam.
-
nick nieaktualnyMadzia, oby wszystko sie dobrze skonczylo. Moze zrob sobie test, ktory pokazuje tydzien ciazy, i sprawdz, czy hormon rosnie?
My debatujemy nad imionami:) Na szczescie jestesmy w miare zgodni. Chlopiec bedzie Filip, Leon lub Jan. A dziewczynka Gabrysia lub Julia. Co myslicie? Staramy sie wybrac imiona, ktore istnieja w obu jezykach:) -
Niestety straciłam mojego Bączka;( jestem na zwolnieniu. Dostałam okres tak na całego i może to dziwne, ale zauważyłam kiedy to się stało. To nie był żaden skrzep, tylko kawałek tkanki... wypłakałam juz swoje i trzeba żyć dalej. Pożegnałam się na swój sposób ;( ale postanowiliśmy, że teraz zrobimy sobie przerwę. Ta terapia wymeczyla mnie emocjonalnie. Mój mąż się jakoś trzyma. Ale wiem, że jemu smutno. Ściskam Was mocno. Nie uciekam stąd. Ciekawi mnie Justi jakę imię wybierzecie i Alda trzymam mocno za Was kciuki. My poczekamy do września i zaczniemy na nowo. To znaczy pojedziemy po naszego mrozaczków, który czeka tam na nas
-
nick nieaktualny