Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje dziewczyny za każde miłe słowo
Rozmawiałam dzisiaj z lekarzem i niestety moja rozległa endometrioza może wpływać na jakość komórek jajowych stąd te niepowodzenia
Farzi jak wczorajsza wizyta ? Kiedy punkcja ?
Za Was wszystkie bardzo mocno trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 20:19
-
Czesc !!! U mnie wizyta ok. Mam 6 jajeczek wiec tak po srodku ani rewelacja ani tragedia najwazniejsze aby to jedno bylo najlepsiejsze z najlepszych!!! W poniedzialek mam punkcje i w srode transfer malutkich silnych zarodkow
)!!! Narazie jestem w miare spokoja. Staram sie pracowac zeby miec zajecie. Mam takie pytanie troszke sekretne!!! Jak to wyglada od strony meskiej.Kiedy jakosc nasienia jest najlepsza?? Czy ktoras z was ma jakies informacje na ten temat?? Mam nadzieje ze jestem tak samo silna jak Alda.
Farzi -
Farzi ja po pierwszej punkcji dochodziłam do siebie tydzień a przez trzy pierwsze dni nie mogłam się wyprostować bo tak bolało. Przy drugiej funkcjonowałam normalnie nic mnie nie bolało
Nie wiem od czego to zależy
Jaki dostałaś zestaw leków przeciwbólowych przed punkcją ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 07:50
-
Ja kilka dni dochodziłam do siebie. Niby miałam te same leki co Alda za 2 razem ale miałam wrażenie, że słabo na mnie działały, kobiety w poczekalni pokładały się na kanapach a ja nie czułam różnicy. Nie wspominam tej punkcji zbyt dobrze ale jest to do przeżycia
Leki przeciwbólowe musiałam brać jeszcze kilka dni po punkcji. Trzymam za Ciebie kciuki Farzi!!
-
Nie mam narazie nic. Zadnych przeciwbolowych nie dostalam oprocz tego ze mam wziac paracet przed punkcja!!! Moze mnie zaopatrza w cos w klinice ale mam nadzieje ze nie bede potrzebowala. Nie wiem jak to jest ale chyba oczekuje zbyt duzo: ze nie bedzie bolalo ze wyjdzie za pierwszym razie ze zarodki beda silne !!! Chyba tylko cud moze sprawic ze sie wszystko uda. Dziekuje za kciuki na pewno sie przydadza !!!Farzi
-
Dzisiaj mam pytanie o akupunkturę. Dziewczyny które korzystały bądź korzystają nadal napiszcie proszę: czy wykonujecie to na całe ciało, kto to robi położna czy fizjoterapeuta, jak często. I jak mogę znaleźć taką usługę w Internecie.
Pozdrawiam i spokojnego wieczoru oraz niedzieli.