X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • alda Autorytet

Wysłany: 31 października 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mar2śka pozytywne nastawienie to połowa sukcesu ;-)

mar2śka, Martaja lubią tę wiadomość

e5skzzc.png

[**]

• mar2śka Autorytet

Wysłany: 31 października 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alda - my nie możemy mieć innego nastawienia- tylko pozytywne :)!. Jeśli z góry bym zakładała porażkę to po co próbować w ogóle! Ale nie nastawiam się tez na sukces za pierwszym razem, mam po prostu nadzieję, że kiedyś to nastąpi :)

Martaja lubi tę wiadomość

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • Martaja Koleżanka

Wysłany: 31 października 2017, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super nastawienie!!!! Ja swoje reperuje teraz na zwolnieniu i mam nadzieje , ze jestem coraz bliżej upragnionej pozytywnej formy! :)
    Mar2śka - trzymam kciuki za stymulację , żebyś wychodowala dużo pęcherzyków z pięknymi komórkami
    Alda - kiedy zaczynasz stymulację?

mar2śka lubi tę wiadomość

• alda Autorytet

Wysłany: 31 października 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaja ja zaczynam w styczniu ;-)

W lutym będziemy testować ja , Ty , Aggga ;-) Pozostałe dziewczyny będą już w ciąży taki jest plan .......... ;-)

Napisz mi coś więcej o zwrocie za podróż ? Co trzeba wpisać do wniosku i jakie dokumenty im dostarczyć? Pielęgniarka mówiła że teraz to się robi elektroniczne . Musze sie tym zająć :-) Do tej pory nie korzystałam z tego bo do kliniki miałam bardzo blisko ;-)

e5skzzc.png

[**]

• mar2śka Autorytet

Wysłany: 31 października 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alda wrote:
    Martaja ja zaczynam w styczniu ;-)

W lutym będziemy testować ja , Ty , Aggga ;-) Pozostałe dziewczyny będą już w ciąży taki jest plan .......... ;-)

Napisz mi coś więcej o zwrocie za podróż ? Co trzeba wpisać do wniosku i jakie dokumenty im dostarczyć? Pielęgniarka mówiła że teraz to się robi elektroniczne . Musze sie tym zająć :-) Do tej pory nie korzystałam z tego bo do kliniki miałam bardzo blisko ;-)

Hahaha jak dla mnie plan super !! ;)
    Co do zwrotów , sama też chętnie się dowiem jak to zrobić.

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • mar2śka Autorytet

Wysłany: 31 października 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaja wrote:
    Dziewczyny super nastawienie!!!! Ja swoje reperuje teraz na zwolnieniu i mam nadzieje , ze jestem coraz bliżej upragnionej pozytywnej formy! :)
    Mar2śka - trzymam kciuki za stymulację , żebyś wychodowala dużo pęcherzyków z pięknymi komórkami
    Alda - kiedy zaczynasz stymulację?
    Martaja i tego Ci życzę, dużo pozytywnej energii i motywacji do działania !!
    Oby coś tam urosło u mnie...wysiadywanie czas start ;)

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • Martaja Koleżanka

Wysłany: 31 października 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alda super plan i jego się trzymamy !!!
    Jeżeli chodzi o transport to trzeba się się zalogować na minhelse (pasientreiser) i my robiliśmy tak ze zależnie od godziny na która mieliśmy wizytę , sprawdzaliśmy transport publiczny na ruterze , jeżeli nie było połączenia dogodnego , żeby dotrzeć do kliniki przed czasem wyznaczonej godziny ,to tak im pisaliśmy i dodajemy nasze kwitki za przejechane bramki i naszym przypadku statku (moss-horten) , kilometry oni sami naliczaja automatycznie bo podajemy nasze miejsce zamieszkania plus adres kliniki . Jeżeli jest transport publiczny na dojazd a wybiera się własny samochód zwracają tylko kilometrówkę chyba 2 nok/km.

• pati1980 Autorytet

Wysłany: 31 października 2017, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alda plan idealny :-). Teraz tylko czekamy na pozytywne testy. Trzymam kciuki za nas wszystkie.

k1iygdz.png
  • Aggga08 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2017, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mi się plan podoba

• Alutka 32 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mar2śka - ja brałam o 20:00 synarella i gonal f w tym samym czasie . Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje .
    Dziewczyny dobre nastawienia to podstawa , moja kolezanka ma dzidziusia z trzeciego podejścia . Jej droga nie była łatwa ale była twarda i sie nie poddawała !!' Czego i nam wszystkim życzę.:)

mar2śka, Martaja lubią tę wiadomość

Alutka
  • kaktus85 Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Az milo sie czyta ze macie takie pozytywne nastawienie :) moje mi gdzies ucieklo :( Dziewczyny ktore lecza sie w Porsgrunn mam pyatnie ile juz mialyscie transferow i czy ktores sie juz udalo ? :)

f2wldqk3t9cfiynw.png
  • alda Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaktus z naszego forum udało się :-) 3 ciąże z Porsgrunn wszystkie z pierwszego transferu :-)
    1 ciąża z Bergen pierwszy transfer i 1 ciąża z Oslo Ullevål po drugiej stymulacji trzeci transfer :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 12:31

kaktus85, Zoja36 lubią tę wiadomość

e5skzzc.png

[**]

• Martaja Koleżanka

Wysłany: 1 listopada 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaktus85 wrote:
    Az milo sie czyta ze macie takie pozytywne nastawienie :) moje mi gdzies ucieklo :( Dziewczyny ktore lecza sie w Porsgrunn mam pyatnie ile juz mialyscie transferow i czy ktores sie juz udalo ? :)

Ja od początku zaczynałam w Porsgrunn pierwszy transfer w maju 2016 ale brak ciąży, drugi transfer we wrześniu 2016 również bez ciazu , i teraz w październiku miałam miec trzeci ale zarodek przestał się dzielić i transfer odwołany ...

Alda te wyniki to dziewczyn z nazzgo forum??

• mar2śka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alda - Ty to jesteś skarbnicą wiedzy!! :) Ja mimo szczerych chęci ciągle mylę co u której słychać :)

alda, Zoja36 lubią tę wiadomość

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • alda Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaja tak te ciąże są z naszego forum ;-)
    Miałaś roczną przerwe między stymulacjami?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 12:48

e5skzzc.png

[**]

• Martaja Koleżanka

Wysłany: 1 listopada 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak samo jak ja Mar2śka

• Martaja Koleżanka

Wysłany: 1 listopada 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alda jest niezastąpiona ! !

• pati1980 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2017, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaktus85 wrote:
    Nie jestes sama. Bo moje pozytywne nastawienie tez gdzies ucieklo :-(. A najgorsze dla mnie to to czekanie. :-)

k1iygdz.png
  • Martaja Koleżanka

Wysłany: 1 listopada 2017, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alda wrote:
    Martaja tak te ciąże są z naszego forum ;-)
    Miałaś roczną przerwe między stymulacjami?
    Mialam 4 miesiace przerwy miedzy 2 pierwszymi stymulacjami a miedzy 2 i 3 rok czasu przerwy - bo wydawalo mi sie, ze tak bedzie dobrze , ze po lecie , wakacjach i odpoczynku... a wlascieiwe trzecie podejscie najgorsze bo bez transferu :/

• mar2śka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, nie mazać mi się tutaj !! Przecież Alda wymyśliła świetny plan!! Macie brać witaminki, zdrowo się odżywiać i zero stresu. Prędzej czy później musi nam się udać :)

pati1980, kaktus85, Martaja lubią tę wiadomość

km5s9vvjg5qzvbkc.png
‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ