Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
mar2śka wrote:Hej dziewczyny, nie mazać mi się tutaj !! Przecież Alda wymyśliła świetny plan!! Macie brać witaminki, zdrowo się odżywiać i zero stresu. Prędzej czy później musi nam się udać
A jakie bierzecie dziewczyny witaminy? pati1980 masz racje czekanie najgorsze ale tak jak pisza dziewczyny trzeba sie ogarnac i myslec pozytywnie , kiedys napewno sie uda -
Martaja wrote:Ja od początku zaczynałam w Porsgrunn pierwszy transfer w maju 2016 ale brak ciąży, drugi transfer we wrześniu 2016 również bez ciazu , i teraz w październiku miałam miec trzeci ale zarodek przestał się dzielić i transfer odwołany ...
Alda te wyniki to dziewczyn z nazzgo forum?? -
Czesc dziewczyny.Prosze pomozcie mi.Opisze w skrocie o co mi chodzi.Bylam przed wakacjami w Porsgrunn na wizycie.Dostalam recepty miałam podchodzić do in vitro we wrześniu bo tak chciałam ale niestety musiałam wyjechać i to odłożyć .Mam recepty i chciałbym podchodzić w styczniu .I teraz moje pytanie jak mam się z nimi skontaktować ? Nikt tam telefonu nie odbiera .Nie wiem czy muszę ich informować ze w styczniu chce podchodzić czy tam muszę znów jechać .Mam daleko i nie wiem co robić .Dziekuje za odpowiedz
-
Hej Kasik_W spróbuj się z nimi skontaktować przez aplikacje Crypho, jak dla mnie najlepsze rozwiązanie , bo faktycznie kontakt tel. Jest trochę utrudniony No i trzeba dzwoniccw określonym czasie w ciągu dnia...
Mysle, ze i tak musisz się z nimi skontaktować zanim pojedziesz , żeby ktoś miał tam czas dla Ciebie, ale mysle ze wszystko z nimi można załatwić na odległość.
Hannanna- a propo załatwiania na odległość jak się miewasz? -
Kasik_W tak jak napisała Martaja kontakt z kliniką przez aplikacje Crypho.
Ja napisałam do nich e-mail na adres [email protected] w odpowiedzi dostałam instrukcje jak założyć konto w Crypho
Albo możesz założyć konto w Crypho i wysłać im zaproszenie
Når du har opprettet bruker og er inne i CRYPHO:
1. Klikk på «+» tegnet i fanen «Contacts»
2. Skriv [email protected] i feltet «People to invite» og send invitasjonen
3. Vent til du får svar fra oss før du sender personlig/medisinsk informasjon
-
Martaja wrote:Hej Kasik_W spróbuj się z nimi skontaktować przez aplikacje Crypho, jak dla mnie najlepsze rozwiązanie , bo faktycznie kontakt tel. Jest trochę utrudniony No i trzeba dzwoniccw określonym czasie w ciągu dnia...
Mysle, ze i tak musisz się z nimi skontaktować zanim pojedziesz , żeby ktoś miał tam czas dla Ciebie, ale mysle ze wszystko z nimi można załatwić na odległość.
Hannanna- a propo załatwiania na odległość jak się miewasz?
Hej wszystkie dziewczyny
Ja się miewam w sumie ok. Pogodziłam się już z trzecia porażką. Jako,ze moje życie kręci się ostatnio wokół okresów i owulacji nie zaskoczę Was pisząc,że znów czekam na jedno i drugie Jeśli dostanę przed 19.11 to jeszcze w tym roku załapie się na transfer. Jak nie,a znając moje szczęście to dostanę 20.11 , to przyszły rok. W klinice maja jakieś remonty,przerwy świąteczne i będą zamknięci. No nic,pożyjemy zobaczymy.
Co do kontaktowania się z klinika - to faktycznie nie jest łatwa sprawa. Ja muszę dzwonić,nagrać się na automatyczna sekretarkę i oni oddzwaniają. Cyrk. Kiedyś złapałam się na tym,ze dzwonię ,gadam,czekam na odpowiedź i cisza. Naklęłam na to wszystko,a pielęgniarka oddzwania i pyta co jest,bo ona nic nie rozumieZoja36 lubi tę wiadomość
-
kaktus85 wrote:Hannanna mam pytanie bralas tez plastry ja jej trzeba brac? mozesz mi cos na ten temat napisac,bede bardzo wdzieczna
-
Hannanna wrote:Zaczynałam brać drugiego dnia cyklu i zmieniałam co drugi dzień. Tyle, żadnej większej filozofii Kolejny transfer też będzie z plastrami.
pytam bo ja mam zaznaczone ze mam wziasc 1 dnia 4 , 7 , 10, 13, to trzeba je nosci do nastepnego dnia czy do tego dnia co bede naklejac nastepny ? -
kaktus85 wrote:A jakie bierzecie dziewczyny witaminy? pati1980 masz racje czekanie najgorsze ale tak jak pisza dziewczyny trzeba sie ogarnac i myslec pozytywnie , kiedys napewno sie uda
-
Aggga08 wrote:Dziewczyny !!! Co myślicie o spotkaniu "na żywo" ? Często chodzę na spotkania z dziewczynami z norweskiej grupy O endometriozie i świetnie pogadać sobie z kimś kto przez to samo przechodzi.
Co wy na to? Mam na myśli spotkanie w Oslo -
Aggga08 wrote:Dziewczyny !!! Co myślicie o spotkaniu "na żywo" ? Często chodzę na spotkania z dziewczynami z norweskiej grupy O endometriozie i świetnie pogadać sobie z kimś kto przez to samo przechodzi.
Co wy na to? Mam na myśli spotkanie w Oslo
Alda, pati - wy dziewczyny mialyscie laparoskopie tutaj , uwazacie ze to badanie cos daje? w sensie oprocz zdiagnozowania endometriozy na jakim stopniu sue posiada? bo ja zaczynam sie nad tym zastanawiac... u mnie objawy sa, wzmagaja sie od poziomu stresu albo faktycznie od diety( jadlospisu jak dobrze sie odzywiam -lepiej przechodze mesiaczke) stesu...dzisiaj bede dzwonic do kliniki w Oslo i chce sie z nimi umowic prywatnie, bo nie chce czekac wieki w kolejce do mojego gin,
Alda mam jeszcze pytanie ( oczywiscie jezeli nie doczytalam to przepraszam) czemu mialas odwolany ostatni transfer?
Ja witaminy tez biore - kwas fol,magnez, wit D3+k synk+selenWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 10:41
-
Martaja wrote:Aha jezcze zapomnialam co do witamin, ze zamierzam sie zaopatrzyc w koenzym q10 podobno ma dobry wplyw na komorki jajaowe- nie wiem ile w tym prawdy, ale chce do naszego nastepnego podejcia sprobowac
a tutaj mozna go kupic czy w Polsce?