X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną NOVUM Warszawa
Odpowiedz

NOVUM Warszawa

Oceń ten wątek:
  • Cara Ekspertka

Wysłany: 22 października, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia85 wrote:
    A in vitro na swoich komórkach jest do 42 włącznie tak? Czyli w dniu kwalifikacji można mieć skończone 42 i pół i nadal Cię zakwalifikują tak? Przez cały 42 rok aż nie skończysz 43 tak?
    Na własnych komórkach procedura w programie jest możliwa do skończenia 42 rz. Jest to rozumiane dosłownie, nie rocznikowo - czyli dzien kwalifikacji musisz mieć najpóźniej dzien przed 42 urodzinami. Liczy się data 42 urodzin, nie rocznik. Po tym czasie tylko KD lub AZ do 45 rż (znowu liczy się data urodzin)

Julia85 lubi tę wiadomość

• Julia85 Koleżanka

Wysłany: 22 października, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cara wrote:
    Na własnych komórkach procedura w programie jest możliwa do skończenia 42 rz. Jest to rozumiane dosłownie, nie rocznikowo - czyli dzien kwalifikacji musisz mieć najpóźniej dzien przed 42 urodzinami. Liczy się data 42 urodzin, nie rocznik. Po tym czasie tylko KD lub AZ do 45 rż (znowu liczy się data urodzin)

Dzięki!

• Zyta90210 Znajoma

Wysłany: 23 października, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia85 wrote:
    Mogę wiedzieć w jakimś wieku udało sie naturalnie?
    Jasne, zaszłam w ciążę w wieku 39 lat, miesiąc przed 40tka urodziłam dziecko.

Julia85 lubi tę wiadomość

• Guśka21 Autorytet

Wysłany: 28 października, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś z Was miala punkcje w tamtym tyg jak się czujecie ? Kiedy transfer ?

🧸 IUI 02.03.2021 ❌
    🐥 IUI 07.05.2021 ❌

🍀11.10.25 Początek stymulacji do in vitro
    🥚24.10.25 21 occytow->12 zapłodniono -> 10❄️
    Transfer w grudniu 🎄
  • Mandi41 Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny o co chodzi z tym, ze umawiaja na wizyty startowe po 24 listopada? Czy znow brak srodkow i beda pozniej przekladac na styczen? Nie rozumiem tego kompletnie.. Specjalnie sie do nich przenioslam bo mieli srodki. Ktos ma jakies swieze info?

41👩‍💻 👨‍🚀37
    ❌AMH 0,05 🥹
    ❌Endometrioza 4 st. z cechami adenomiozy
    ❌Hashimoto
    ❌Anty TG w skali do 4,11 - 7
    ❌Tsh - skacze jak zajac - teraz 2,7
    ❌Homocysteina 11,40
    ❌MTHFR hetero, PAI-1 - hetero
    ❌insulinoopronosc - glucophage
    ❌Prolaktyna
    ❌KIR AA brak wszystkich implantacyjnych :( on HLA- C 👨‍🚀C1C2

✅Ferrytyna 33 -> 72
    ✅Kariotypy
    ✅Krzywa cukrowa
    ✅Witamina D
    ✅Witamina B12 i B9
    ✅pasożyty
    ✅ANA1
    histeroskopia 31.10 - oczekiwanie na wycinki cd56 i cd138

16.08. punkcja - 0 MII 😹(Elonva, Menopur, Orgalutran)
  • Marcelina123 Znajoma

Wysłany: 6 listopada, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byłam u nich 2 tygodnie temu to już wtedy zapisywali na wizyty wstępne po 24 listopada. Ja byłam pewna, że po prostu jest tyle chętnych i stąd taki odległy termin..

‹‹ 1704 1705 1706 1707 1708
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ