Pacjentki Dr Przybycienia - IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Edytaw wrote:Proszę dodaj mnie fi grupy92' Kraków
Histeroskopia✔️=>Niedrożne jajowody❌️
I PROCEDURA 02.2022.AMH:4,45
5× ❄️
03.22: <0,1
05.22: <0,1➡️ atosiban
07.22: <0,2
IMUNOLOGIA➡️
KIR Bx (najważniejsze obecne) , Allo-mlr:41,4 Cytokiny✔️, test Iple✔️ ->cd138 0-1= antybiotyk, cd56 21.
Wlew z accofilu 5 dni przed⬇️
14.02: 8dpt7,5 10dpt 5,21
Scratching w tym samym cyklu⬇️
18.04: 8dpt <0,6
II PROCEDURA 09.23.AMH:5,4
13×❄️
11.23:<0,6
Scratching cykl przed FET⬇️
03.24: 7dpt:55.94 🥹9dpt: 106,06 11dpt:208,08 16dpt:2604 🥰26dpt jest ❤️
-
Hej Dziewczyny, kilka miesięcy temu zdiagnozowano u mnie endometriozę 2 stopnia, staram się o ciążę już 2 lata. Lekarz w jednej klinik zaproponował mi 2-3 próby inseminacji. Wszystkie wiemy, że jej skuteczność jest kiepska, zwłaszcza przy endometriozie. Może któraś z Was też cierpi na endo i leczy się u dr Przybycienia? Jakie podejście do inseminacji ma Pan doktor?
-
Ania Nowak wrote:Hej Dziewczyny, kilka miesięcy temu zdiagnozowano u mnie endometriozę 2 stopnia, staram się o ciążę już 2 lata. Lekarz w jednej klinik zaproponował mi 2-3 próby inseminacji. Wszystkie wiemy, że jej skuteczność jest kiepska, zwłaszcza przy endometriozie. Może któraś z Was też cierpi na endo i leczy się u dr Przybycienia? Jakie podejście do inseminacji ma Pan doktor?
-
Cześć dziewczyny, jestem nowa tu ale pacjentka dok. Przybycienia już 4 lata i dzięki niemu mam cudowną 3 latke i to właśnie dzięki inseminacji która udała się za 1 razem może to.podniesie kogoś na duchu że czasami się jednak udaje. Bardzo zależy mi na dołączeniu do grupy na fb właśnie wracamy do doktora po rodzeństwo. Wysłałam parę zaproszeń do przyjaciółek pomożecie dziewczyny?
-
Hej hej, jestem tu nowa. W sumie to pacjentką doktora również nową...... przeszłam wieeeeeelu lekarzy i liczę że znalazłam to światełko w tunelu.
Czy byłaby szansa dodać mnie do grupy na fb?rocznik 84 Kraków
-08.2022 - 8tc
-10.2023 - 9tc
AMH - 0,67
KIR- BX (brak 4 impl)
HLA-C - 03,06 C1C2, Mąż HLA-C - 02,03 - C1C2
-01.2024 stymulacja -brak odp organizmu
-04.2024 punkcja -pobrane 7 komórek , w 5 dobie 1 zarodek degeneracja
-05-06-2024 szczepienia limfocytami
-07.2024 -punkcja-pobrane 4 komórki, zapłodniona 1, w 4 dobie degeneracja -
Witam, jestem pacjentką doktora od marca 2023, po długich staraniach trafiliśmy na doktora. Właśnie jesteśmy po kompleksowych badaniach, ja po laparoskopii (podejrzenie endometriozy) -brak endometriozy ale niedrożność jednego jajnika. Jestem na monitorowaniu cyklu i mam pytanie czy któraś z Was ma namiary na doktora? W sensie komórka?
-
Z doktorem nie ma kontaktu telefonicznego, chyba że wyjątkowy przypadek, w którym sam podaje swój nr i w konkretnej sytuacji mówi żeby napisać smsa (np. z wynikiem).Do tej pory łącznie 8 transferów ivf
2021r. - 3 nieudane IUI, laparoskopia
2022r. - 1 procedura: 4 transfery (2 przebadane zarodki, bardzo niskie lub zerowe bety)
W międzyczasie histeroskopia, antybiotyki, scratching
2023r. - 2 procedura: 4 transfery
1 transfer, zarodek przebadany - CP z wycięciem jajowodu
2 transfer, zarodek przebadany, immunoglobuliny - CB
3 transfer z dwoma zarodkami - beta nie drgnęła
Kolejna histeroskopia (mechaniczna), 3 miesiące sztucznej menopauzy
4 transfer 21.12.2023 - immunoglobuliny, tona leków - 6dpt beta 26, 8dpt beta 60, 10dpt beta 166, 12dpt beta 442 18dpt beta 7700 -
Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa, ale pacjentka dr. Przybycienia już od 7 lat. Mamy dzięki niemu cudownego synka. Chcę się starać o rodzeństwo i bardzo nam zależy aby to właśnie dr nas prowadził. Czy dr przyjmuje gdzieś w Krakowie? Proszę również o dodanie do grupy na fb
-
Mam jedno opakowanie Ovitrelle na sprzedaż, jak ktoś chętny z okolic Rzeszowa to proszę o kontakt, bywam też u dr w Tarnowie
Asia94@ lubi tę wiadomość
Do tej pory łącznie 8 transferów ivf
2022r. - 1 procedura: 4 transfery (2 przebadane zarodki, bardzo niskie lub zerowe bety)
4 transfer 21.12.2023 - immunoglobuliny, tona leków - 6dpt beta 26, 8dpt beta 60, 10dpt beta 166, 12dpt beta 442 18dpt beta 7700 -
Mam pytanie do Was, o dr. Przybycienia. Mam termin do niego na za miesiąc i poza tym nic nie wiem. Czy w Tarnowie to jest klinika, czy przychodnia normalna? Dr sam wykonuje invitro, jak trzeba, czy tylko prowadzi diagnostykę? Te dziewczyny, które miały iv to gdzie to było wykonane? W rejestracji pani powiedziała mi, że nie muszę mieć żadnych badań, dr mi zleci. Ale może mogła bym już coś mieć ze sobą. Jak to u Was wyglądało? Nigdy czekanie mi się tak nie dłużyło 😀
-
Aster_81 wrote:Mam pytanie do Was, o dr. Przybycienia. Mam termin do niego na za miesiąc i poza tym nic nie wiem. Czy w Tarnowie to jest klinika, czy przychodnia normalna? Dr sam wykonuje invitro, jak trzeba, czy tylko prowadzi diagnostykę? Te dziewczyny, które miały iv to gdzie to było wykonane? W rejestracji pani powiedziała mi, że nie muszę mieć żadnych badań, dr mi zleci. Ale może mogła bym już coś mieć ze sobą. Jak to u Was wyglądało? Nigdy czekanie mi się tak nie dłużyło 😀
W Tarnowie dr ma tylko wizyty/monitoringi, to jest normalna przychodnia. Wykonuje sam punkcje i transfery, ale w klinice Krakovi w Krakowie.
Na wizytę zabierz wszystkie badania jakie robiliście do tej poryAster_81 lubi tę wiadomość
Do tej pory łącznie 8 transferów ivf
Hej dostałam namiary na doktora od mojej lekarz ze względu na problemy z zajściem ciążę. Będę się dopiero umawiać ale mam pytanie odnośnie wizyty. Czy na taką wizytę można iść z mężem? Że względu na to że problem nie jest dokładnie jednostronny bo i ja mam jeden jajowodów niedrożny i wynika nasienie męża są słabsze chcielibyśmy Wybrać się do lekarza razem by ktoś w końcu by cos nam mógł powiedzieć czy jakaś szanse mamy.
-
Aaaniaaa wrote:Hej dostałam namiary na doktora od mojej lekarz ze względu na problemy z zajściem ciążę. Będę się dopiero umawiać ale mam pytanie odnośnie wizyty. Czy na taką wizytę można iść z mężem? Że względu na to że problem nie jest dokładnie jednostronny bo i ja mam jeden jajowodów niedrożny i wynika nasienie męża są słabsze chcielibyśmy Wybrać się do lekarza razem by ktoś w końcu by cos nam mógł powiedzieć czy jakaś szanse mamy.
Jasne, sporo par wchodzi razemDo tej pory łącznie 8 transferów ivf
4 transfer 21.12.2023 - immunoglobuliny, tona leków - 6dpt beta 26, 8dpt beta 60, 10dpt beta 166, 12dpt beta 442 18dpt beta 7700