Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Parens Kraków
Odpowiedz

Parens Kraków

Oceń ten wątek:
  • paisley Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis_ko wrote:
    Dziewczyny mam pytanie, od 5 miesięcy chodzimy do Parens w Krakowie. Jesteśmy po pierwszej nieudanej inseminacji, teraz mamy podchodzić do drugiej. Nie zapytałam swojego lekarza - a wychodzi mi, że powinnam udać się do kliniki w niedzielę. Czy miałyście tak że w niedzielę zrobili inseminację?

Myślę, że w niedzielę w Parens można spotkać tylko embriologów. Pewnie telefon do rejestracji będzie najlepszym wyjściem.

• paisley Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszczeniemama wrote:
    Podbijam temat. Jest tu ktoś, kto leczy się w Parens Kraków?

Jestem po pierwszym transferze z programu.

• MartaMuszka Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszczeniemama wrote:
    Na jakim etapie w procedurze już jesteście?
    Czekam na miesiączka która powinna przyjść 14 sierpnia bo nie udało się zrobić transferu w tym cyklu bo pojawiła się torbiel na jajniku po stymulacji.
    Mam nadzieję że przyszły cykl będzie ten szczęśliwy ☺️ mamy tylko jedną blastke która przeżyła po punkcji 🤷🏻‍♀️

‹‹ 7 8 9 10 11
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ