Parens Kraków
-
WIADOMOŚĆ
-
Bejzi, zastrzyki przeżywałam na samym początku tylko. Pooglądałam filmiki, przetrawiłam to i już się nie boję.Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
Bejzi wrote:Teraz mamy normę. Bóle podobne do tych,o których wspominasz, mam co miesiąc - są to w moim przypadku bóle owulacyjne kolka trzymajaca kilka godzin. U mnie laparo wykazalo ednometrioze I st. A jeżeli chodzi o sam zabieg to naprawdę nie ma się czego bać w Angeliusie przychodzisz rano, wychodzisz wieczorem
Mówisz o laparo? A można wiedzieć ile Cię kosztowala?
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
nick nieaktualnyBejzi wrote:Zabieg był na NFZ, więc nie płaciłam lekarze tam pracujący to złotoręcy terminy są obecnie na grudzień/styczeń 2019. Ja na swój czekałam od stycznia do maja. Zabieg jest ekspresowy, bez cewników, lewatyw i innych ceregieli, prawie wszystkie dziewczyny wychodzą tego samego dnia, dostaje się zwolnienie lekarskie na 2 tyg, ale prawda jest taka, że po 3-4 dniach już się śmiga
Ja osobiście laparo nie mogłam się doczekać, chciałam już wiedzieć co we mnie siedzi, dr P. "posprzątała", usunęła przegrodę, która mi też wyszła, pobrano wycinek na hist-pat żeby wiedzieć, czy wszystko w porządku, bo moje endo słabo przyrasta, co też może być przyczyną dotychczasowych niepowodzeń. Ogólnie na plus, potwierdzi to każda dziewczyna
Z takimi ranami w brzuchu wypuszczają tego samego dnia? -
nick nieaktualny
-
Bejzi wrote:Ja też oglądałam ale co innego obejrzeć, a co innego wbić sobie ja miałam stymulację jednego cyklu gonadotropinami ze względu na to, że clo i lametta upośledzały mi wzrost endometrium.
Ech racja, mnie sie słabo zrobiło jak sobie wbijalam, ale pewnie dlatego że pierwszy raz.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
Bejzi, to faktycznie super. Myślę, że będę bankowo robić i histero i laparo w przyszlym roku, bo na razie muszę od stycznia znaleźć nową pracę hehe. Mam nadzieje, że w Krakowie to też nie jest jakiś hardcore. Zastanawiam sie tylko od kogo wydebic skierowanie na histero i laparo.
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
Zapytam na pewno, choć do przyszłego roku nie planuje wizyt.
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
nick nieaktualnyAnuśla wrote:Zapytam na pewno, choć do przyszłego roku nie planuje wizyt.
-
Anuśla wrote:A jeszcze w sprawie HBA, na watku meskim właśnie jedna dziewczyna napisała, że maja poprawę o 24%. Dlatego właśnie uważam, że kliniki naciagaja. Łatwo kogoś przekonać, że nie da sie poprawić tego wyniku i zostaje ivf.
Hej, nie wiem czy sledzicie meskie watki, ale dziewczyna, o ktorej pisałam wyzej jest w ciąży. HBA z 40% podskoczylo im do 73% i bach, ciąża. Chyba jest cos na rzeczy z tym HBA. Poprawa byla po suplementach, ktore zapisal im dr. Lachowicz, androlog z Krakowa. Slyszalyscie o nim? Ja w poniedzialek dzwonię ciekawe jak z terminami.Selina lubi tę wiadomość
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
nick nieaktualnyAnuśla wrote:Hej, nie wiem czy sledzicie meskie watki, ale dziewczyna, o ktorej pisałam wyzej jest w ciąży. HBA z 40% podskoczylo im do 73% i bach, ciąża. Chyba jest cos na rzeczy z tym HBA. Poprawa byla po suplementach, ktore zapisal im dr. Lachowicz, androlog z Krakowa. Slyszalyscie o nim? Ja w poniedzialek dzwonię ciekawe jak z terminami.
-
Ja jeszcze wrócę do tematu lekarzy w tej klinice, tym razem pan Janeczko... Dużo można by o nim napisać, ale dużo też zostało już napisane na innych forach. Nawet na samym znanymlekarzu sporo jest o nim negatywnych opinii. Myślę, że w większości są prawdziwe. Zatkało mnie, kiedy z jego ust usłyszałam dokładnie taki sam tekst, jaki przeczytałam w Internecie.
-
nick nieaktualnyKoralik wrote:Ja jeszcze wrócę do tematu lekarzy w tej klinice, tym razem pan Janeczko... Dużo można by o nim napisać, ale dużo też zostało już napisane na innych forach. Nawet na samym znanymlekarzu sporo jest o nim negatywnych opinii. Myślę, że w większości są prawdziwe. Zatkało mnie, kiedy z jego ust usłyszałam dokładnie taki sam tekst, jaki przeczytałam w Internecie.
-
Selina wrote:Echh to przykre a co usłyszeliście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 17:36
-
Anuśla wrote:Hej, nie wiem czy sledzicie meskie watki, ale dziewczyna, o ktorej pisałam wyzej jest w ciąży. HBA z 40% podskoczylo im do 73% i bach, ciąża. Chyba jest cos na rzeczy z tym HBA. Poprawa byla po suplementach, ktore zapisal im dr. Lachowicz, androlog z Krakowa. Slyszalyscie o nim? Ja w poniedzialek dzwonię ciekawe jak z terminami.Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
Hit z cyklu ' jestem lekarzem i wiem co robię':
- od roku dr M twierdzi że wyniki męża są ok. Wizyta u dr J- ale Panstwo z takim nasieniem nie mają co liczyć na cud - ratuje was iui ze specjalnym preparowaniem nasienia.
To była moja ostatnia wizyta u szanownego dr M. 3 cykle stracone przez źle przeprowadzoną stymulację. Mam dość.
Kondziomama -
A o co chodzi ze specjalnym preparowaniem nasienia? Jakie macie wyniki?
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
"Nie bój się, tylko wierz."