PCO - zespół policystycznych jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
Idia wrote:moje nie wprawne oko dobrze rozpoznaje owu wczoraj? Mąż wieczorem stwierdził, że go parzę
Czy ten skok temp jest jednoznaczny z owu czy jajko mogło przejść w torbiel lub cokolwiek się z nim dzieje przy pco?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 06:18
Idia lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie kombinuj obie mamy dzis skok co oznacza raczej owu popatrz u mnie
Patrzyłam I już nie kombinuję był skok, była owu, będzie porodówka w listopadzie. Amen!
Mąż będzie miał prezent na urodziny:)kapturnica, Doris-83, aja lubią tę wiadomość
-
Kapturnica reagujemy na leczenie. Sukces to kwestia czasu i szczęścia. Jestem zachwycona tym, że się da coś powalczyć.
Boję się, ale odsuwam złe myśli na bok. I staram się nie nakręcać. Kilka małych zwycięstw za nami:) więc się nimi cieszmy!
Mnie podobnie boli. Tylko między spojeniem a nogami. Tam gdzie są węzły chłonne. I tak od 3 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 06:36
kapturnica, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
Idia! Kapturnica!
Trzymam kciuki zaciska dupę, kegla!
Oby nam się udało
Ja dzisiaj wizyta u gina i zobaczymy co słychać w interesie. Martwi mnie to,że mi wykresik pokazał ovu w 9 dc, a ja teraz czuję symptomy - klucie jajników, śluzu co raz więcej i wodnisty jest.
ZIELONEJ KROPKI NAM Życzę
Dziewczyny gonię was -
Kapturnica- ja dzisiaj jestem w 13 dniu cyklu.
Wczoraj blada druga kreska na teście ovu.
Ale przytulanko byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 09:14
kapturnica lubi tę wiadomość
-
a ja coś stałocieplna jestem dalej 36,8. ani nie drgnie w górę ani w dół.
-
aja wrote:a ja coś stałocieplna jestem dalej 36,8. ani nie drgnie w górę ani w dół.
aja lubi tę wiadomość
-
Aja!
Temperaturka w górę!
Kapturnica- eeeeee tam za stara na codzienny bzyk
Ja obiecałam mężusiowi przebierankę w ostatni dzień płodny
Ja ochotę mam ale on już nie koniecznie,pod koniec dni płodnych ma już dość ale przebieranka go zaintrygowałaaja lubi tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:Aja!
Temperaturka w górę!
Kapturnica- eeeeee tam za stara na codzienny bzyk
Ja obiecałam mężusiowi przebierankę w ostatni dzień płodny
Ja ochotę mam ale on już nie koniecznie,pod koniec dni płodnych ma już dość ale przebieranka go zaintrygowałaDoris-83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaa ratunku, moje wnętrzności lecą ze mną w jajo!
Przedwczoraj kupiłam test ciążowy żeby go w końcu zrobić [tylko dla świętego spokoju bo mój chłop mi truje i dla zdrowia psychicznego...] a tu wczoraj z rana plamienie. No to luz, odpuściłam pewna że dziś będzie @. A tu nic, zero i poranne siku poszło z wielką falą.
Nosz w mordę, bądź babą z którą okres bawi się w chowanego w 40 dc i nie zwariuj! No nie ma opcji!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 12:54