PCO - zespół policystycznych jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosia, jeszcze raz gratuluję, choć ta beta to była formalność
Żeby mieć dobrą datę porodu i tydzień ciąży na suwaczku, to oszukuję z datą miesiączki - od terminu owulacji odejmuję 2 tygodnie i wtedy wszystko się zgadza. Zresztą jeszcze usg Ci potwierdzi, kiedy było zapłodnienie, owulacja mogła być też kilka dni przed wzrostem tempki. Trzymam kciuki za spokojną ciążę
I żeby bardziej suwaczkowate się zrobiło to forum! Dopiero, co prosiłaś o suwaczki i masz swoje Już chyba coś podświadomie musiałaś wiedzieć o ciążyDoris-83, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Gosiu, naprawdę niesamowicie się u Ciebie potoczyło Ale to już chyba nie pierwszy raz z "bezowulacyjnego" cyklu według lekarza się dziecko urodzi Szczęśliwych 9 msc. Nie mogę sobie nawet wyobrazić Twojego szczęścia
Wielkie gratulacje dla całej Waszej trójki, a jeśli chodzi o szanowną czwóreczkę, to się może druga pani w rodzinie by przydała? Zarażaj i dziel się sugestiami No i ładne sobie zrobiłaś wakacjekasjja, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Jak cuuudnie Gosia dajesz nam nadzieje ze mimo pcos mozemy miec dzieciaczki , super!!!8miesiecy nuuuudnejjj ciazy ci zycze!!!!!
Oby nas wiecej zafasolkowalo w tym miesiacu.!!!!.
A ja jakos dziwnie mam dzis silne bole macicy jakby mnie ktos poobijal ,jestem jak lekko spuchnieta, ciagnie i piecze w srodku..Wyprostowac sie nie moge...MIala ktoras z was tak dziewczyny???...
Zaczynam sie zastanawiac czy nie okaze sie ze wiecej niz jedno jajko peklo i dlatego tak mnie boli...gosia81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie za to brzuch w dole pobolewa raz z jednej raz z drugiej strony
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaja to chociaż coś czujesz...u mnie ani po clo, ani w żaden inny sposób nic się nie ruszyło, znaczy się nic nie czuję, nic nie boli, owulki nie było (usg było) i sobie czekam do 1szego marca, zaczynam brać duphaston, potem znowu clo i zobaczymy...ech....
a jak tam tłusty czwartek, bo ja jako pco-wiczka, oczywiście "prawie" bezcukrowo:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Według wykresu nie ma szans na owulacje dzisiaj, mimo to chciałam upewnić się testem, bo akurat dzisiaj przyszły. Nie korzystałam z takich testów nigdy, więc chciałam choćby poglądowo, ale jak nigdy nie mogę się zmusić do siusiania"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another,,,,te testy sie powinno robic kolo popoludnia z tego co sie orientuje , a napewno nie z porannego moczu to na 100% i przez kilka dni by obserwowac co sie dzieje..Niestety przy pcos nie sa one zbyt wiarygodne...wielu dziewczynom przez caly cykl wychodza pozytywnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 19:28
-
gosia81 wrote:KOBITKI - BETA 34! 3 TYDZIEŃ CIĄŻY!
HURA!
gosia81, moje gratulacje !!
Ja w poniedziałek zrobiłam betę i wynosiła 28.
Dziś jest termin spodziewanej @ (na szczęście nic nie było), dziś powtórzyłam betę, ale wynik będzie jutro, nie mogę się już doczekać kiedy go odbiorę. Wychodzi mi dzisiaj pierwszy dzień 5 tc.
Czy leczyłaś się w tym cyklu dodatkowo na stymulację? Starania były naturalne?gosia81, kasjja lubią tę wiadomość