PCO - zespół policystycznych jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
aja weź ty olej już to sprzątanie.Trochę brudu nikomu nie zaszkodzi
Odpocznij przed TV i jedz same świąteczne smakołyki
Ja mam właśnie taki plan...ale niestety umnie w domu taki bajzel,że po pracy będzie szał pał! Męża zagonie do roboty -
nick nieaktualnyJa już po sprzątaniu. Tyle tylko, że w ramach buntu postanowiłam nie umyć okien. Sram już na to wszystko, dom to nie sterylne laboratorium.
W tym roku to nawet smakołyków nie chce mi się robić, w sumie to i tak jestem na odwyku słodyczowym a mój chłop ze słodyczy to najbardziej lubi kiełbasę.
U mnie dziś pięęęęęęęknie! Słońce, ptaki, zielono wszędzie ale dupa blada, robota czeka.
Doris, czyżby u Ciebie za rogiem czekał mały Króliczek w ramach niespodzianki wielkanocnej...? Świetny masz ten wykres !Doris-83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak jeszcze odnośnie testów owulacyjnych.
Koleżanka miała na zbyciu 40 !!! testów owu a że głupio mi było odmówić bo nie miała komu dać to przytuliłam ale wiem, że je o dupę potrzaskał przy PCOS bo poziom LH mamy prawie ciągle podwyższony i dają fałszywe wyniki. Także będę sobie sikać na patyczki dla zabawy. -
A sikaj sobie dla zabawy na co chcesz :-)Mogą być i testy ovu
A co do króliczka...ja już sama nie wiem...boję się ...mam mieszane uczucia.
Może te tampony borowinowe mi namieszały?
Jutro ja dla "zabawy" nasikam na test. Jak nie wyjdzie i @ do przyszłego tygodnia nie nadejdzie idę na betę i potem do gina... -
Doris nie chcę Cię nakręcać czy coś, ale Twój wykres wygląda bardzo obiecująco
I ten spadek w 24dc akurat by pasował na implantację... No kciuki trzymam z całych sił
-
nick nieaktualny
-
Tak badania są ok. Plan starać się.
Tylko mój men też ma problem.
Co ma być to będzie. Zapisuję swoją tempkę i dane o cyklach w aplikacji w telefonie i na jutro mi wyznaczyło termin @. Także jutro zatestuję z rańca.
Walczymy kochane! Walczymy.
Idę na spacer z Panem Psem i mężusiem. Las ,strumyki , błoto wszystko dla mojego kochanego syncia z psiej matki:-) Ostatnio mu tamę zbudowaliśmy na strumyku....już chyba pisałam,że widać że konicznie dziecka nam trzeba.
Odezwę się jutro bo zabieram się wieczorem za pieczenie i sprzątanie:-)
Buziole dla wszystkich! -
a ja jeszcze kibluje w pracy ;/ wszyscy do kościoła idą, szef koleżankę puścił wcześniej, sam do domu pojechał, a ja siedze w pracy nie wiem po co;/
Doris, trzymam kciuki za dwie krechy! :)Daj znać jak zatestujesz -
aja kochana mój szanowny szef też nas trzymał w pracy. Nie mają litości, a w domu święconkę trzeba szykować.
Niestety do mojego wioskowego kościoła na drogę krzyżykową nie zdążyłam. Była na 16, a ja 15.30 z pracy wyjechałam. Trudno. I tak codziennie sie za Nas Starające codziennie modlę to dzisiaj walne mega zestaw wieczorny.
PS.Miałam ambitny plan upiec dzisiaj babkę marmurkową....i dupa mleka nie mam, bo nikt u nas w domu nie pije, a do ciasta potrzebne
natt, kapturnica, aja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kolejny cud PCOS. Mam zieloną kropkę. Ale bogatsza o poprzednie doświadczenia, zacznę się cieszyć jak zobaczę bijące zdrowe serducho.
Także z gratulacjami ostrożnie bo i tak za nie nie podziękuję
Same wiecie,że wszystko może się zdarzyć.
Oczywiście zakładam wersję optymistyczną .....24.12.2014 mały Adaś,Artur albo Hania
Nie opuszczę WAS! Bo wszystkie jesteśmy Sobie potrzebnekapturnica, natt, aja, gosia81, HANA, Idia lubią tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:Kolejny cud PCOS. Mam zieloną kropkę. Ale bogatsza o poprzednie doświadczenia, zacznę się cieszyć jak zobaczę bijące zdrowe serducho.
Także z gratulacjami ostrożnie bo i tak za nie nie podziękuję
Same wiecie,że wszystko może się zdarzyć.
Oczywiście zakładam wersję optymistyczną .....24.12.2014 mały Adaś,Artur albo Hania
Nie opuszczę WAS! Bo wszystkie jesteśmy Sobie potrzebne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja Wam kochane podziękuję za parę tygodni. Dbam o siebie cały czas i się nie nakręcam.
Nie wiem czy to miało wpływ ale mój M przed sexem w dniach płodnych pił jakiś energetyk ...z sexem w nazwie. Może to na jego żołnierze pomogło.