PCOS
-
WIADOMOŚĆ
-
mam nadzieje, że juz w następnym cyklu (jezeli się okaże,że pęcherzyki mi nie pękają ) gin. zapisze mi ten zastrzyk na pęknięcie. jooo pisałaś, że masz cykle bezowulacyjne, a w ostatnim poście piszesz, że miałaś torbiel czyli pęcherzyk urósl, a nie pęknął tak jak może w moim przypadku. masz zapisane clo , jeżeli się nie myle to ten lek jest na wzrost pęcherzyków, jeżeli nie rosną, może też by w twoim przypadku wystarczyłby zastrzyk.
-
kurcze a u mnie hormony w normie , a tu torbiel- nie jestem pewna czy jest, tak mi się wydaje bo mam taki sam ból jak zawsze kiedy miałam potwierdzonego torbiela i zawsze lewy jajnik widocznie jest słabszy tymbardziej, że 11 dni temu pęcherzyk 23,7 i tak coś mi się wydaje, że nie pękł tylko urósł i teraz kłuje.
-
darijka wrote:co to za paskudztwo to PCOS!!! jakbyśmy nie mogły wszystkie normalnie zajść w ciąże i urodzić dzieciątko jak inne.
nie ty jedna tak sądzisz jakie było moje zaskoczenie jak sie okazało ze mam to swiństwo a miało byc tak pieknie i łatwo a tu niespodzianka:( -
nina mi niestety nie. obecnie mam 4 dzień cyklu i zaczęłam 5 cykl starań i piję ziółka ojca sroki no i zobaczymy jak będzie , w tym miesiącu mam monitoring żeby sprawdzić czy pęka pęcherzyk - to do swojego obecnego lekarza i jadę jeszcze do innego gin. i postaram sobie zrobić w tym miesiącu jezeli się uda drożność. pozdrawiam
-
Hej Darijka, nie łam się, musimy wierzyć, że juz lada dzień nam się uda:) u mnie 9dc i wtym mies nie idę na monitoring i nie biorę żadnych leków, lekarz zalecił zero ingerencji i zobaczymy co z tego wyjdzie?( mam nadzieję, że dzidziuś)Tobie również życzę pięknych pękających pęcherzyków i zielonej kropeczki na koniec wykresu!!!!
-
ciekawa jestem jakby zareagował mój organizm gdybym odstawiła dupka, czy dostałabym normalnie okres czy np. po 50 dniach. przed tab. anty miałam w miare regularne cykle oprócz dwóch które trwały około 55 dni przez torbielkę. nina, życzę Tobie w tym miesiącu owocnych starań i nie ukrywam, że tez mam cichą nadzieję, że może dla mnie ten miesiąc będzie szczęśliwy - wierzę w moc tych ziólek. odzywaj się czasami co tam u ciebie, bo trochę Ciebie nie było:)pozdrawiam Cię serdecznie