PCOS
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
darijka wrote:Ulala wrote:No nikt inny nie zrozumie przez co przechodzę poza kobietami które przeszły przez to samo. Moja teściowa- kobieta kolo 60tki mowi mi ciagle zeby wyluzowac....a ja jej ciagle powtarzam ze jak raz poronisz tu juz wyluzowac sie nie da....
Jak juz bym chciała zeby owu była....bezczynność odbija..
choc nie miałam nigdy takiej sytuacji jak Ty to domyślam się jak się czujesz i wiem, że wyluzować się nie da. mnie to od 3 dni czasami pobolewa raczej jakby delikatnie ciągnie macica i czasami gdzieś zakłuje i się zastanawiam czy coś jest nie tak, a dzisiaj jak przez pół dnia nic nie zakuło to sie też zastanawiałam czy może teraz jest coś nie tak, bo nie chciałabym stacic mojej kruszynki, tyle się naczytałam wcześniej, że teraz przez te 9 miesięcy to cała w strachu będę.
ulala czas tak zapierdziela, że lada dzień będziesz miała owu
no tempka dzisiaj skoczyła więc liczę na owu w weekend
takie to wszytko pogmatwane co? boisz się jak kuje, boisz jak nagle przestaje....
życzę ci kochana spokojnych 9 mcy...w sumie już 8 ja tal liczę na te 2 kreski pod koniec mca....wiem że nie powinnam się nastawiać ale dla mnie juz każdy miesiąc to udręka.... -
Darijka dziewczyny dobrze mówią, wiadomo, że trzeba być ostrożnym na początku, ale stres na pewno nie pomoże...bądź dobrej myśli, jestem myślami z Tobą
Ulala ja też już chciałabym zacząć nowy cykl, dziś byłam u lekarza(42dc) ina usg lekarz twierdzi, że nic się nie dzieje, cykl stoi w miejscu....a ten cykl byłam bez żadnych leków( więc w moim przypadku teraz tak się nie da, wszystko mi się poknociło)....i lekarz dał mi na wywołanie @ Proverę, brała któraś z Was?mam brać przez 5 dni odstawić i czekać na @, a potem lekarz mi zaleca zrobienie płukanie( nie wiem jak i czym dokładnie, ale u siebie w gabinecie), żeby oczyścić wszystko i dać dobra drogę plemniczkom:) a potem od @ dc znów Clo i mam nadzieję, że ten plan się powiedzie! trzymajcie kciuki
-
nick nieaktualny
-
Nina kurcze 42 dni to spro...ja miałam najdłuższy cykl chyba z 76 dni.....ale od poronienia mam na razie rowniutko co 30 dni....życzę kochana powodzenia w nowym cyklu!!
-
no w dniu kobiet życzę staraczkom samych 2 kresek!!!
Kami, Nina lubią tę wiadomość
-
ulala no to trzymam kciuki w ten weekend za owocne serduszkowanie, chucham i dmucham w Twoją stronę,
nina wiem, że nie powinnam się nakręcac, już nie będe obiecuję , a no i kochana teraz to jak Ci zrobią to płukanie to od razu zaciążysz zobaczysz dzisiaj kobitki lekkie mdłości przyszły i od wczoraj wybuchy gorąca, sutaski bolą i są nabrzmiałe, no i dzisiaj dużo białych upławów - to moje pierwsze objawy i mam nadzieje, że te mdłości nie przejawią się lada dzień w wymiotki pozdrawiam cieplutkoUlala lubi tę wiadomość
-
No a ja niestety biorę furaginę....nie dało sie bez...do tego juz podraznienie piski przez to zapalenie pęcherza...ja mam sie płodzc a tak niekomfortowo. Macie dziewczyny jakieś domowe sposoby na podraznienie? Ja ma, jogurt naturalny
-
no tylko ja mieszkam w uk i będe musiała poszukać odpowiednika, ale na pewno coś będzie- dzięki :*
-
hej nina u mnie w miarę ok, dni się dużą jak nigdy - wielkie odliczanie do wizyty, a tu jeszcze dwa tygodnie. jak na ciąże czuje się dobrze jestem może trochę bardziej zmęczona niż normalnie, częściej latam siusiu i sutki mnie bola no i raz na jakiś czas gdzieś tam na dole pociągnie albo ukłuje, cieszę się, że jak narazie nie mam mdłości i mam nadzieję, że mnie ominą szerokim łukiem. mówisz, że dzisiaj ostatnie tabletka i za dwa dni pewnie do Ciebie przyjdzie upragniona @ i bedziesz mogła zacząć nowy oczywiście szczęśliwy cykl , no to super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2013, 16:43
-
hej nina u mnie w miarę ok, dni się dużą jak nigdy - wielkie odliczanie do wizyty, a tu jeszcze dwa tygodnie. jak na ciąże czuje się dobrze jestem może trochę bardziej zmęczona niż normalnie, częściej latam siusiu i sutki mnie bola no i raz na jakiś czas gdzieś tam na dole pociągnie albo ukłuje, cieszę się, że jak narazie nie mam mdłości i mam nadzieję, że mnie ominą szerokim łukiem. mówiesz, że dzisiaj ostatnie tabletka i za dwa dni pewnie do Ciebie przyjdzie upragniona @ i bedziesz mogła zacząć nowy oczywiście szczęśliwy cykl , no to super