PCOS
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez mam taką nadzieje jutro na bete i progesteron i wieczorkiem z wynikami do gin. martwią mnie tylko te skurcze na @. wziełam nospę ale po 3 godzinach znowu bóle wróciły nie są intensywne niby piszą, że to normalne ale wiesz ja to panikara jestem. do mnie to i tak to nie dociera bo ja byłam święcie przekonana, że nici z tego cyklu, a ja tu wczoraj winko i piwko sobie wypiłam i papieroska zapaliłam ( ogólnie to nie palę a tu mnie wczoraj tak naszło, a pić to piłam ostatni raz na sylwka ) no i oczywiście pech nad pechem, że sobie golłam wczoraj.
-
NIc się nie martw, wszystko będzie dobrze:)zrób wszystkie wyniki i pędz do lekarza i najważniejsze to spokój:)oczywiście czekam z niecierpliwością na newsy od Ciebie jutro! jeszcze raz Ci gratuluje i bardzo się cieszę, że chociaż Tobie się udało!
darijka lubi tę wiadomość
-
ja Ci Nina cały czas bede dopingować i tez się Tobie uda, ja zmieniłąm lekarza i w ty miesiącu sie udało. bedę cały czas trzymała za Ciebie kciuki i zobaczysz, że za niedługo będziemy razem się wymieniać swoimi doświadczeniami ciążowymi.
Nina lubi tę wiadomość
-
darijka wrote:ja tez mam taką nadzieje jutro na bete i progesteron i wieczorkiem z wynikami do gin. martwią mnie tylko te skurcze na @. wziełam nospę ale po 3 godzinach znowu bóle wróciły nie są intensywne niby piszą, że to normalne ale wiesz ja to panikara jestem. do mnie to i tak to nie dociera bo ja byłam święcie przekonana, że nici z tego cyklu, a ja tu wczoraj winko i piwko sobie wypiłam i papieroska zapaliłam ( ogólnie to nie palę a tu mnie wczoraj tak naszło, a pić to piłam ostatni raz na sylwka ) no i oczywiście pech nad pechem, że sobie golłam wczoraj.
po pierwsze gratuluje 2 kresek!!
nie martw się zbytnio bólem- ja miałam taki sam i to że aż ból mnie budził w nocy- myślałam właśnie że okres idzie ale moja mama mi powiedziała że to macica się rozciąga i zazwyczaj w 1 ciąży może to być bardzo bolesne.
ja kończe brać clo i oby była owulacja!darijka lubi tę wiadomość
-
Ulala wrote:darijka wrote:ja tez mam taką nadzieje jutro na bete i progesteron i wieczorkiem z wynikami do gin. martwią mnie tylko te skurcze na @. wziełam nospę ale po 3 godzinach znowu bóle wróciły nie są intensywne niby piszą, że to normalne ale wiesz ja to panikara jestem. do mnie to i tak to nie dociera bo ja byłam święcie przekonana, że nici z tego cyklu, a ja tu wczoraj winko i piwko sobie wypiłam i papieroska zapaliłam ( ogólnie to nie palę a tu mnie wczoraj tak naszło, a pić to piłam ostatni raz na sylwka ) no i oczywiście pech nad pechem, że sobie golłam wczoraj.
po pierwsze gratuluje 2 kresek!!
nie martw się zbytnio bólem- ja miałam taki sam i to że aż ból mnie budził w nocy- myślałam właśnie że okres idzie ale moja mama mi powiedziała że to macica się rozciąga i zazwyczaj w 1 ciąży może to być bardzo bolesne.
ja kończe brać clo i oby była owulacja!
dzięki trochę mnie pocieszyłaś , a brałaś nospę na bóle ? -
nick nieaktualnyZapraszam Darijka więc na grupę ciążową Bóle jak na okres w okolicach spodziewanej @ to normalne, tak samo jak bóle podbrzusza w 7 i 8 tc. Niepokoją każdą z nas, zwłaszcza wielomiesięczne staraczki... Czasem tak długo się staramy, że wchodzimy w nawyk i potem tym ciężej otrząsnać się z szoku, ze się udało, a jednocześnie skończyło to do czego przywykliśmy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 21:48
-
Darijka ja nic nie brałam bo bóle głownie były w nocy wiec nachodzilly mnie nagle...a nospy nigdy jakos nie miałam, ale nospa dozwolona a określonych ilościach wiec jak bardzo cię boli to dużo odpoczywaj i bierz nospe.
-
no pewno że będzie!!! trzeba mysleć pozytywnie
-
nick nieaktualnyNie bierzcie tak tej nospy na wszystko, bo widze na calym forum polecacie ją sobie jak krem do rąk. Leki bierze sie gdy ból jest nie do zniesienia, przeszkadza nam mysleć, a nie bo troche kogos ciagnie w brzuchu, czy troszke glowa boli. Nie naduzywajcie tego. To jest chemia. Czasem w ciązy patologicznej też lekarze przepisują nospę, żeby wstrzymywac skurcze, ale zasada jest taka, że im mniej leków tym lepiej dla dziecka i dla Was też. Darijka, czekamy zatem na 14
-
Suzy Lee wrote:Nie bierzcie tak tej nospy na wszystko, bo widze na calym forum polecacie ją sobie jak krem do rąk. Leki bierze sie gdy ból jest nie do zniesienia, przeszkadza nam mysleć, a nie bo troche kogos ciagnie w brzuchu, czy troszke glowa boli. Nie naduzywajcie tego. To jest chemia. Czasem w ciązy patologicznej też lekarze przepisują nospę, żeby wstrzymywac skurcze, ale zasada jest taka, że im mniej leków tym lepiej dla dziecka i dla Was też. Darijka, czekamy zatem na 14
no wiadomo- wszytko z głową! o tym przepisywaniu nospy na skurcze też słyszałam...ale tu w uk nic nie dają-poza paracetamolem
14 już niedługo więc spokojnie będzie dobrze