PCOS- kumu się udało?
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:12
-
.
Niusia lubi tę wiadomość
-
Niusia wrote:Violijka no to rzeczywiście ciezka sprawa... To wychodzi na to, że do tej operacji nikt Ci @ nie wywoła?? Powiem Ci, że nie wiem co był zrobila na Twoim miejscu.... Samemu wywoływać/ nie wywoływać??
Mój pies mieszka na dworze więc nie mam takiego problemu jak Ty Bella Jest duża, a z resztą nie lubi być w domu bo jej gorąco
Fasolka i kalafior dobra sprawa, mój mąż tez lubi
Spoźnione smacznego
A ja wczoraj robiłam takie niby kluski śląskie nadziewane pasztetem. Skończyłam o 21, ale warto było
wiesz niusia niby mam ten metformin,ale jak narazie niepomogl wiec nie wiem,pije te gluty z siemia I czekam na inofolic czy inofem podobno ten drugi jest taki sam a wychodzi taniej za saszetke.
zobaczymy co mi to da...
-
bella ja tez wczoraj mialam dzien z dzieciakam:)mialam pod opieka 2 synow mojej przyjaciolki, 2.5 I 4 lata,poszlismy na rowery,mieli taki ubaw ze szok,byli tak wyczerpani I glodni ze zjedli mi caly obiad a ten mlodszy przy ostatnich kesach usiadl u mnie na kolanach I zaczal usypiac,bardzo wartosciowo spedzony dzien,niesadzicie?
Niusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVioljka kciuki za tą @ wredną...
Dni spędziłyście wyśmienicie...♥
Ja też dopóki nie pracowałam dużo czasu spędzałam z dziewczynkami (siostrzenica i bratanica mojego męża, 1 w kwietniu skończyła roczek 2-w czerwcu). To są takie słodziutkie Mysie-Pysie, że się chce zacałować ♥
Teraz niestety mam już nie wiele czasu więc rzadko je widuję...
Częściej spędzam czas ze starszymi 7 i 10 lat bo mam ich blisko
I znowu kolejny dzień pracy...
Dobrze, że dziś już czwartek ale szkoda, że sobota pracującaviolijka lubi tę wiadomość
-
Dzieki Niusia, od jakis 2 tygodni pobolewa mnie brzych na dole i tak dziwnie zakuwaja od czasu do czasu dawno tego nieczulam wiec mam nadzieje ze wkoncu sie pojawi.
Nieprzejmuj sie niusia ja widuje mojego chrzesniaka i siostrzenice tylko przez skypa bo wszyscy w polsce mieszkaja,takze wiem co czujesz;)
Ja tez juz w pracy siedze i strasznie mi sie nie chce,zle dzisiaj spalam budzilam sie co po chwila.ale tylko 5 godzin i do domku.ale za to sobote mam wolna
Powodzenia zycze wszystkim ktorym sie niechce dzisiaj pracowac.Niusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
No takiej to dobrze wyleguje sie,ja tam dzisiaj tez sie nie przemeczam wlasnie siedze i pije kawke od 10 minut.
A co sadzicie o moim wykresie?bo ja to sie na tym nie znam i nie wiem jak powonien wygladac,do ilu powinna skoczyc temperatura przy owulacji?tylko sie ze mnie nie smiejcie;) -
nick nieaktualnyCoś nie moge ujrzec Twojego poprzedniego wykresu
Jak mnie przyjmiesz to wtedy może będę mogła cofnąc
Gin mi mówiła, że tak ok. 37 powyżej to już będzie w miarę ok
Weź nic nie mów! Mi klientka przyniosła babkę cytrynową i nie mogłam się oprzeć i zjadłam z 1/3 a teraz nie moge dopić kawy -
Przykro mi Niusia ale nie mam poprzedniego wykresu bo nigdy nierobilam tak dokladnych pomiarow j niebylam na zadnym forum dlatego jest tylko to co mam teraz.a i tak to nie caly cykl bo przeciez trwa on od stycznia.
Tez bym babeczke zjadla,ale mialam tylko owoce wiec tez niezle.a teraz juz czas do pracy bo tylko 2 godzinki jeszcze. -
nick nieaktualnyA no tak zapomniałam
Już mi się fora pomieszały, przepraszam
Cięzko jest cokolwiek powiedziec o wykresie bo tak nagle zaczęłaś mierzyć... Najlepiej by było dopiero po @ zacząć i tak systematycznie to wtedy coś możnaby było rzec a tak to takie wahania mozesz miec przez to że nie masz tak długo wrednej @.... -
.
-
nick nieaktualny