X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Emfanka Koleżanka

Wysłany: 21 grudnia, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oficjalnie dostałam rozpiskę i przeszłam szkolenie z podawania leków. Teraz ostatnia kontrola na początku stycznia i jeżeli będzie wszystko w porządku to ruszamy...

Dziewczyny odpocznijcie!!! I dużo zdrówka!!!

AniaAniaAnia🙂🙂🙂 lubi tę wiadomość

🙍‍♂️88' 🙍‍♀️89'. 🐶😸😸

06.2022 💉 IVF krótki protokół
    2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌

08.2022 💉 IVF krótki protokół
    4 zarodki - 1 prawidłowy

Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami

04.2023 transfer nieudany 💔

08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg

03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty
  • AniaAniaAnia🙂🙂🙂 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ••••• widziałam, że kiedyś o mnie pytałaś teraz już sobie zapisałam hasło 🙈 U nas wszystko dobrze .Stasio w lutym skończył roczek myślimy o powrocie po rodzeństwo muszę się zapisać na wizytę do doc B i przegadać co i jak tak leci dzień za dniem dużo podróżujemy .Co u Was jak Hubert ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 06:26

‹‹ 104 105 106 107 108
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ