Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję, że żyję
Wczoraj o 8 miałam laparo, cały dzień spałam, 2 razy wymiotowałam. Dziś dochodzę do siebie, rano ściągnęli mi cewnik i suchary już jadłam. Mogę dziś iść do domu.
Jajowody drożne - na szczęście, ponakłuwali mi jajniki. I zobaczymy co dalej będzie.
Dokładnie to nazywa się tak: laparoskopia diagnostyczna z hydrotubacją i elektrokauteryzacją jajników.migot_ka, tulipanna lubią tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Zauważyłyście, że nie ma już widocznych "nie lubień"??
Ja co prawda widzę swoje 1 niepolubienie przez kogoś ale jest to widać tylko wiadomość dla mnie a nie dla ogółu...
Ech nie lubię takich kombinatorskich "udziwnień/ulepszeń" ...
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Teraz już mogę pochwalić się dobrymi wiadomościami
Beta z poniedziałku 15 dni po pregnylu 338,5
beta z środy 1024
Przesyłam wiruski kochane i kibicuję cały czasNikita2, Mała_Mi79, klara_bella, migot_ka, Asiulek, JusWik, fryzjerka, tulipanna, kotkapc lubią tę wiadomość
-
Super! Będzie mała czekoladka Gratulacje!!!
Mała Mi, ja kiedyś zauważyłam że przy przesuwaniu strony w tel. niechcaco kliknełam w "juz tego nie lubisz", ale zapewniam Cię że jeśli to ja, to nie zrobiłam tego specjalnie...czekolada, Mała_Mi79 lubią tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Czekoladko gratuluję
Mała Mi i najadasz sie tymi 1200 kaloriami ja jem na oko tak 1600-1700 waga spada pomału ale najważniejsze ze spada . Ja z tych co wola zjeść a później spalić . Staram sie ćwiczyć 5 x w tygodniu . Ja właśnie szukam nowych przepisów i dlatego pytam wiem że ja nie ujechałabym na takim jadłospisie mało kalorycznym mój metabolizm zbuntował by sie . Ja mam teraz 60 a chce dojść do 57 nie mniej bo jak ważyłam 54-55 to strasznie kości mi odstawały .czekolada lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Czekoladko gratulacje:))))) Cudowna wiadomość
czekolada lubi tę wiadomość
-
Mała Mi a można tam regulować sobie ilość kalorii tzn dietetyk ustali ze mna np 1600 kal i pod to ułoży mi dietę czy to oni sami dobieraja kalorycznośćStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo juz nie wiem co sie stalo co prawda jak bylam w 9dc. To mialam pecherzyki 14mm i 10mm i wlasnie dostalam estrofem 3x1. W 13 dc bylam na kontroli - pecherzykow nie bylo lekarz dopytywal ktory to moj dc ... Powiedzialam ze moge byc po owulce bo w 12 dc czulam charakterystyczne klocie dosc mocne ... Ale jak patrze na swoja temperature to juz sama nie wiem co sie stalo ... Czy pecherzyki mogly zniknac ? Nie wiem wchlonac sie albo cos ?
-
Klara_bella jak u Ciebie? Robiłaś test? U mnie im bliżej @ tym więcej stresu...ale boję się zrobić test, wolę żyć nadzieją To czekanie jest najgorsze...
klara_bella lubi tę wiadomość
-
Opu, ja Ciebie chyba zakwalifikuję do eksperymentalnego przypadku ... faktycznie Twój wykres szaleje dziwne... Tylko uważaj, bo jak któryś lekarz będzie chciał na Twoim przypadku habilitację napisać to sobie zażycz tantiemy czy coś w tym stylu oczywiście ciąża to będzie pierwszy warunek do prowadzenia i kontynuowania badań
Anakonda, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek i na szczegółowe pytania odpisze Ci na privie żeby wątku nie zaśmiecać no i żeby mnie nie zablokowali za szerzenie jakiejś reklamy Ale tak na szybko to tempo chudnięcia sama sobie ustalasz - w zeszłym tyg. wprowadzili zmianę i możesz nawet sobie wyznaczyć 0,3 kg/tydzień...ale kto by tam chciał
Mnie np. zaproponowali 0,4 kg i wtedy miałabym 1400 kcal, ale już się przyzwyczaiłam do moich 1200 kcal. Teraz jednak będę chudnąć wolniej tzn. 0,7 na tydzień bo przy moim wieku, wadze i podaży kcal nie mogę szybciej żeby nie zejść do 1000 kcal bo uważają to za niezdrowe chudnięcie...
To tyle odnośnie diety - sorki resztę za zaśmiecanie wątku już się z anakondą przenosimy na priv
A ja wczoraj odebrałam wyniki TSH - 2 tygodnie bez tabletek i co... dooopa 0,005 - spało o 0,001 zamiast podskoczyć.
Dzwoniłam do ginki, mam się pokazać w poniedziałek i dostanę metizol
No i teraz pytanie z innej bajki do tych, co brały antyki na wyciszenie ... czy antyki podwyższają temperaturę?? Ja nie mierzyłam jak brałam gynalgin ale wczoraj i dzisiaj... szok 36,90; 36,88 nigdy takiej wysokiej nie miałam bez tabletek i stymulacji? !
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Opu, Ty się tak temperaturą nie sugeruj. Ja zadzwoniłąm w 15 dc do pabelki i żaliłam się że myslałam ze juz po owu (to był cykl bez monitu i leków) a tu w 15 dc był taki ból owulacyjny ze myslałam ze mi jajnik eksploduje. I nawet Pabelka powiedziała: Misiu..ale nie miałąś skoku temperatury (na tym nigdy się nie znałam) i bach. Jest ciąża. WIęc ja bym się tak temperaturą nie sugerowała jednak. I zawze tro powtarzam.
-
nick nieaktualnymigotka- korci mnie test, kupiłam 2 bo były na promocji i tak leżą i czekaja a ja się boję je ruszyć. Dziś 9 dzień po pregnylu. Chyba zatestuję w poniedziałek, bo w weekend jest mąż i jak będzie porażka to raczej wolę ją sama przetrawić...
A jak u CIebie? Jak się czujesz? Widzę, że wykres masz ładny
Mnie brzuch boli raz na okres, raz inaczej, piersi mam wielkie, jędrne, mogę takie mieć zawsze
Ja już tak długo się staram, że jakoś nie wierzę w to, że w końcu mogłoby mi się udać... -
nick nieaktualny