Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiulku to super wieści Szybciej Ci zrobią i będziecie mogli się "wykazać" z mężem jeszcze w czasie wakacji
migot_ka ... to siknij chociaż dzisiaj jeszcze ... dla mnie plizzzzzzzzzzzzzmigot_ka, Nikita2 lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Mała_Mi79 wrote:Asiulku to super wieści Szybciej Ci zrobią i będziecie mogli się "wykazać" z mężem jeszcze w czasie wakacji
migot_ka ... to siknij chociaż dzisiaj jeszcze ... dla mnie plizzzzzzzzzzzzz
Muszę być twarda i wytrzymać do jutra:) Jutro ostateczny termin, więc zobaczymy...nie chcę się dzisiaj zdołować, bo mam dużo pracy, a wtedy się rozkleję i nic nie zrobię... -
Migot-ka Nie dostalam clo. Nie moge sie dodzwonić do novum zeby umowic konsultacje. Korci mnie jeszcze zebi zmonitowac ten cykl. Chyba bede musiala poprosic tutejszego lekarza o recepte.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 09:38
-
Melduję, że wczoraj byłam u mojego gina ściągnąć szwy. Mówiłam, że trochę pobolewają mnie jajniki, powiedział że to dobrze. Dostałam rp na clo i teraz czekam na @. W międzyczasie wyślę męża na spermiogram.
A i zapomniałabym... Wczoraj byłam z koleżanką u wróżbity. Pierwsza karta jaka mi wyszła to Cesarzowa - kobieta z pięknym brzuchem - ciężarna. Będę w ciąży Wiem, że część z Was jest b. religijna i\lub nie wierzy w takie rzeczy, ale naprawdę powiedział mi tyle rzeczy które się zgadzają, że szok. Mojego męża idealnie opisał (poszłam bez obrączki), rodzice z czym mają problem. Że ja mam uważać na oczy i mam niedoczynność tarczycy. Mojej koleżance że niedawno straciła kogoś bliskiego, a poroniła z bliźniakami.
Podsumowując - mam pozytywne nastawienie, na wakacjach zajdę w ciążę i koniec kropkaMała_Mi79, klara_bella, JusWik, tulipanna lubią tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Nikita2 wróżba spełni się na pewno:) Nie ma innej opcji:)
Nikita2, JusWik lubią tę wiadomość
-
Ok, u mnie temperatura spada,pojawiło się plamienie... koniec złudzeń...;((( Tylko czemu ta temperatura utrzymywała się tak długo, a teraz nic z tego;(((
-
Właśnie zrobiłąm betę...czekamy na wyniki...bedą po 17:00...
Nikita2, klara_bella lubią tę wiadomość
-
Mała_Mi79 wrote:o matko jedyna...jak ja wytrzymam do 17-tej
Kciukam kochana na maxa
Mała Mi wariatko:)Kochana jesteś -
Dziewczyny zastanawiam sie czemu nadal nie mam @ wydaje mi sie że owulacja sie przesuneła na 20dc i to oznacza że i @ przyjdzie póżniej a zawsze cykle mialam 26-28dniowe. I tak sie zastanawiam czy wziąć luteine i wywołać @ czy cierpliwie czekać? A testy wychodzą ujemne zreszta i tak jest nie możliwe żeby wyszły pozytywne
Mała mi masz jakiś super pomysł? -
monik wrote:Dziewczyny zastanawiam sie czemu nadal nie mam @ wydaje mi sie że owulacja sie przesuneła na 20dc i to oznacza że i @ przyjdzie póżniej a zawsze cykle mialam 26-28dniowe. I tak sie zastanawiam czy wziąć luteine i wywołać @ czy cierpliwie czekać? A testy wychodzą ujemne zreszta i tak jest nie możliwe żeby wyszły pozytywne
Mała mi masz jakiś super pomysł?Nikita2 lubi tę wiadomość
-
Jest 19:00 wyników brak...nie wiem co się dzieje:(
-
nick nieaktualny