Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa teraz mam taki problem, że podczas kolejnych dni płodnych będę na wakacjach, i nie wiem czy to będzie polska czy zagranica, czy autem, czy samolotem. I co tu zrobić z pregnylem? Nie chcę tracić cyklu, bo w sierpniu przyjeżdża do nas moja mama też prawdopodobnie na dni płodne, więc sierpień raczej odpada.
Pregnyl musi być w lodówce nawet jeśli nie jest rozrobiony? Na kilkugodzinną podróż autem mogę lodówkę turystyczną skombinować, ale jeśli to będzie podróż samolotem?
Ehhh nie wiem jak to logistycznie ogarnąć
Testy owu zamówiłam i jakoś to będzie... -
Hej dziewczyny co tu tak pusto i cicho? Jak Wasze nastroje?
-
Melduję się
Byłam u ginki. Dostałam od jutra Metizol na podwyższenie TSH i coś na kołatanie serca (związane ze świrującą tarczycą) ale pani doktor wpisała złą dawkę, której nie ma (dostałam 5 a najmniejsza jest 10) więc nie wykupiłam
Będę się inaczej uspokajać hihi ... meliska
Ale, ale ... torbielki brak Wchłonęła się jupiiii
Pierwsza propozycja gin to kolejny m-c z antykami, ale zmartwiłam się, że całe wakacje do bani, więc plan mamy taki: w piątek kończę antykoncepcję, potem @ i .... nic full natural. Przyjść w 10/12 dc na monitoring sprawdzić co tam "wyhodowałam"JusWik, migot_ka, Nikita2, czekolada, tulipanna, kotkapc lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Hej Dziewuszko, co slychac?
Tulipanna gratulacje ♡♡♡ w koncu zobaczylam jakis suwaczek ♡
Co u pozostalych dziewczyn? Ktoras w skrocie da rade opowoedziec?
Pozdrawiany z JuleczkaMała_Mi79 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja dziś byłam na monitorku i du.a bla.a, mało że nic nie urosło to endometriyum strasznie cienkie... już wiem że w tym cyklu nic nie będzie...
Nawet nie będę robiła zastrzyku z pregnylu bo nie ma do czego...
Muszę zadzwonić do novum i skonsultować się z moją panią dr
jestem zła.... -
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Dziewczyny ja mam isc w czwatek 9 dc i 10 dc na monitoring raczej nie powinnam się nastawiać na zastrzyk w tedy ?? dziś kuje mnie prawy jajnik a wczesniej nic nie czułam jutro ostatnią tabl Clo biore
pozdrawiam -
JusWik wrote:Cześć dziewczyny, ja dziś byłam na monitorku i du.a bla.a, mało że nic nie urosło to endometriyum strasznie cienkie... już wiem że w tym cyklu nic nie będzie...
Nawet nie będę robiła zastrzyku z pregnylu bo nie ma do czego...
Muszę zadzwonić do novum i skonsultować się z moją panią dr
jestem zła....JusWik lubi tę wiadomość
-
JusWik, strasznie mi przykro a tak się ładnie zapowiadał ten pęcherzyk z 5 dc Mały buntownik paskud jeden
Hiacynta kciukam za ładny (ładne) pęcherzyki
Karolcia88 .......... no pisz kochana jak tam Juleczka... Podeślij jakieś zdjątko Twojej Księżniczki
To taka nasza forumowo-pregnylowa dziewczynka
Jak Ty się czujesz? Jak życie mija mamusiu?
Wycałuj Juleczkę od Małej MiJusWik lubi tę wiadomość
Hej dziewczyny, co u Was??
Tak się cicho tutaj zrobiło
Wołam do "starej kadry" o meldunki:
Asiulek, Pszczelka, india, kotkapc, monik, czekolada, tulipanna, opu, anakonda, Nikita2, betty boop, fryzjerka, agaluka ... i każda, która się tutaj dłużej niż tydzień nie wypowiadała... już mi tutaj meldunki składać...a zaciążone wiruski przesyłaćAsiulek lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
JusWik dostałaś CLO?
Hiacynta99 trzymam kciuki za ładne pęcherzyki?
MałaMi super, że torbielka się wchłonęła:) Następny cykl jest Twój:)
A ja dalej czekam i zastanawiam się, czy jaśnie pani wredna @ przyjdzie? Niby test negatywny, ale dziewczyny mówią, że zrobiłam za wcześnie (24dc). Nie mam odwagi zrobić następnego ani bety, wolę żyć nadzieją
Wczoraj myślałam, że jajniki mi eksplodują, nie mogłam się do nich dotknąć...niby tempka się utrzymuje, ale czekam do jutra...Nikita2 lubi tę wiadomość
-
Hello!!!
To ja tak na szybko. Laparoskopię mam przełożoną z 12 sierpnia na 15 lipca , we wtorek wizyta gin , pobranie wymazu z szyjki macicy i usg . Moja torbiel nadal jest, zobaczymy jak po @.
Mała Mi, dobrze że antyki pomogły i Twoja poszła precz . Ja moją bardzo odczuwam. Cała lewa strona obolała.
Miłego dnia wszystkim Jakoś ostatnio kiepsko u mnie z czasem...ale obiecuję że się poprawię -
MałaMi jutro pójdę...