X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl: kto stosował?
Odpowiedz

Pregnyl: kto stosował?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yesenia to kiedy testujesz?? Wiem ja tez tak mam ze cały czas o tym mysle i czasem nawet po nocach mi sie śnią dwie kreski hahah,trzeba byc dobrej mysli teraz,ale z drugiej strony pewnie lepiej miec dystans i sie miło zaskoczyć niz zawieźć:)trzymam kciuki za nas obie

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah nie zauważyłam ze mozna sobie ustawic taki obrazek z odliczaniem czasu,jak to zrobic??:) bo ja tu jesCze debiutuje poki co :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania musisz wejść ,sobie na jakąś stronę z suwaczkami np.

http://lilypie.com/
    Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
    tickerfactory.com

Tam robisz sobie suwaczek , kopiujesz kod i wstawisz w ustawienia , społeczność , twój podpis na forum

Wyobraźcie sobie że nic nie czuję, nie boli mnie brzuch a zawsze po owulce jeszcze bolał, nie wiem czy to dobry znak :(

• Mała_Mi79 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yesenia...mnie nigdy nic nie bolało po pregnylu...i zawsze martwiłam się, że nie zadziałał... a na monitoringu było widać zupełnie coś innego :)
    Nie zadręczaj się tyle :)
    Kiedy idziesz na monitoring sprawdzić czy popękało wszystko?

f2w33e3ks5gz12ky.png
    Jezu, Ty się tym zajmij !
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi dziękuję Ci kochana. W tym cyklu już nie pójdę do gina, nie kazał mi przychodzić. Jak się nie uda to mam zrobić AMH , insulinę i glukozę. Płakać mi się chce , bo zaczynam tracić nadzieję:( A Ty masz już dziecko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 10:11

• JusWik Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikita2 wrote:
    Juswik - witam w nowym cyklu, powodzenia :)
    Nawet bardzo źle nie było jak @ przyszła... Kolejna nadzieja że może tym razem... zaczęłam pić ziółka o sroki i zaraz skoczę do apteki i wit E zakupię...

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nic nie czułam po zastrzyku,teraz drugi dzien juz biorę dupka i poki co nic nie czuje nowego

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi gin nie kazal brac ani Duphastonu ani Luteiny bo powiedzial ze nie jest mi potrzebny , ze macica jest ladnie przygotowana na zarodek :) Kurcze lapie dola , jak z niego sie wygrzebac?

• Mała_Mi79 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia - ja mam 5-letniego już synka i też (jak Wy) staramy się o rodzeństwo dla niego :)
    Ja pisałam o monitorigu bo ja mam niski progesteron i w razie czego potrzebuję luteinę albo duphaston... jednak skoro u Ciebie nie ma z tym problemu to ja bym zaufała ginkowi :) i ... wiesz Komu: "Ty się tym zajmij" jak sama piszesz :)
    Będzie dobrze :)
    Tylko się nie stresuj bo to jeszcze nikomu nie pomogło :) A na razie nie masz czym się stresować :) a jak już będziesz w dołkowej sytuacji to pisz tutaj... zarazimy Cię optymizmem :)

India może jeszcze ma tej magicznej energii trochę więc śmiało sobie od niej pożycz :)

f2w33e3ks5gz12ky.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala Mi bardzo dziekuje za wsparcie. Musze sie odstresowac i wyciszyc, bo nie jest ze mna dobrze. Nic mnie nie cieszy, nie chce mi sie nic, nawet wstac z lozka , chodzic do pracy :(

Zycze Wam wszystkim milego dnia bo wlasnie powoli szykuje sie do pracy, odezwe sie pozniej

• monik Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z piękną słoneczną pogodą :-)

Asiulku mam nadzieję że wszystko dobrze po laparo? :-)

Pszczelko odezwij się do nas...

Edit; Migotka, India kiedy testujecie???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 11:56

• migot_ka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba w tym cyklu nie będę testować...obiecałam sobie, że będę twarda, ale zobaczymy co z tego wyjdzie;)

Mała_Mi79 lubi tę wiadomość

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Mała_Mi79 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migot_ka - Ty twardzielko :) kciukam :)

monik, a jak u Ciebie sytuacja... wtorek coraz bliżej :) Ja już się doczekać nie mogę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 13:12

monik lubi tę wiadomość

f2w33e3ks5gz12ky.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migotka ja też w tym cyklu mam takie postanowienie ale kusi mnie zrobić test po Pregnylu i zobaczyć 2 kreseczki :)

Właśnie zaczęło bardzo mocno boleć mnie tam na dole :( w pochwie , nie wiem co się dzieje.....???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 14:02

• Nikita2 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulku jak tam?

Mała Mi - masz rację, dziś mam lepszy humor, jestem motylkiem ;) Siedzę na działce i łapię słoneczko... :)

Miłego dnia!

3jgx43r822pbo9ro.png

"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikita i ja jestem motylkiem :)

Nikita2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda że nie ma Was dziewczynki :(

• Asiulek Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Jestem :) jutro wychodze do domu to wszystko wyraportuje bo w tel cos mam problem z netem.

ganns65gxgno0ohk.png
  • india Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Asiulek ;) <3 czekamy :D

ug378ribe4qdpu6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulek ja tez czekam niecierpliwie i licze na dobre wiesci

‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ