Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYesenia to kiedy testujesz?? Wiem ja tez tak mam ze cały czas o tym mysle i czasem nawet po nocach mi sie śnią dwie kreski hahah,trzeba byc dobrej mysli teraz,ale z drugiej strony pewnie lepiej miec dystans i sie miło zaskoczyć niz zawieźć:)trzymam kciuki za nas obie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia musisz wejść ,sobie na jakąś stronę z suwaczkami np.
http://lilypie.com/
Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
tickerfactory.com
Tam robisz sobie suwaczek , kopiujesz kod i wstawisz w ustawienia , społeczność , twój podpis na forum
Wyobraźcie sobie że nic nie czuję, nie boli mnie brzuch a zawsze po owulce jeszcze bolał, nie wiem czy to dobry znak -
Yesenia...mnie nigdy nic nie bolało po pregnylu...i zawsze martwiłam się, że nie zadziałał... a na monitoringu było widać zupełnie coś innego
Nie zadręczaj się tyle
Kiedy idziesz na monitoring sprawdzić czy popękało wszystko?
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualnyMała Mi dziękuję Ci kochana. W tym cyklu już nie pójdę do gina, nie kazał mi przychodzić. Jak się nie uda to mam zrobić AMH , insulinę i glukozę. Płakać mi się chce , bo zaczynam tracić nadzieję A Ty masz już dziecko?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 10:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yesenia - ja mam 5-letniego już synka i też (jak Wy) staramy się o rodzeństwo dla niego
Ja pisałam o monitorigu bo ja mam niski progesteron i w razie czego potrzebuję luteinę albo duphaston... jednak skoro u Ciebie nie ma z tym problemu to ja bym zaufała ginkowi i ... wiesz Komu: "Ty się tym zajmij" jak sama piszesz
Będzie dobrze
Tylko się nie stresuj bo to jeszcze nikomu nie pomogło A na razie nie masz czym się stresować a jak już będziesz w dołkowej sytuacji to pisz tutaj... zarazimy Cię optymizmem
India może jeszcze ma tej magicznej energii trochę więc śmiało sobie od niej pożycz
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualnyMala Mi bardzo dziekuje za wsparcie. Musze sie odstresowac i wyciszyc, bo nie jest ze mna dobrze. Nic mnie nie cieszy, nie chce mi sie nic, nawet wstac z lozka , chodzic do pracy
Zycze Wam wszystkim milego dnia bo wlasnie powoli szykuje sie do pracy, odezwe sie pozniej -
Ja chyba w tym cyklu nie będę testować...obiecałam sobie, że będę twarda, ale zobaczymy co z tego wyjdzie;)
Mała_Mi79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymigotka ja też w tym cyklu mam takie postanowienie ale kusi mnie zrobić test po Pregnylu i zobaczyć 2 kreseczki
Właśnie zaczęło bardzo mocno boleć mnie tam na dole w pochwie , nie wiem co się dzieje.....???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 14:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny