Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wiem ze u mnie to jeszcze daleko- z miesiac coby było wiadomo co i jak. ALe jakby jakims cudem sie teraz udało to termin porodu bylby b podobny jak z Olkiem:) Bo wtenczas okres mialam 09.09 i termin 16.06 teraz dwa tyg wcześniej:)
monik, Mała_Mi79, Asiulek lubią tę wiadomość
-
Pszczelka wrote:Dziewczyny wiem ze u mnie to jeszcze daleko- z miesiac coby było wiadomo co i jak. ALe jakby jakims cudem sie teraz udało to termin porodu bylby b podobny jak z Olkiem:) Bo wtenczas okres mialam 09.09 i termin 16.06 teraz dwa tyg wcześniej:)
zyczę Ci tego z całego sercaMała_Mi79, Asiulek lubią tę wiadomość
-
taka przeżyłby do pierwszej wspolnej imprezy... dla mamy to w samraz przy jednej uczcie dwie imprezy. .. dla gości już mniej bo dwa prezenty a jedna "wyżerka"
Wiem co pisze bo mój Adaś urodził się dwa dni po mnie i siłą rzeczy robimy razem urodziny...ale tak bywa, że starszy już oddala się i prezenty przyjmuje młodszy;)
Muszę coś wymyślić żeby to jakoś rozdzielić
Pszczelka suma summarum - musisz teraz "załapać" .... bo płyną z tego same korzyści. ..dla Ciebie jako organizatorki przyjęć urodzinowychWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 12:50
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Ehh... i ta temperatura taka wysoka...na bank coś się dzieje...to nie jest normalne, żebym na początku cyklu miała 37,2...zresztą przez cały czas jest podwyższona...
-
Przeczytałam zaległości ale już nie pamiętam co miałam odpisać z każdej was Przepraszam ale mam mały problem z pamięcią
U nas dobrze, mdlosci odeszły póki co w niezapomnienie gorzej jest z bólami głowy wczoraj znowu miałam i nic przyjemnego ale sen sen i jeszcze raz sen dużo mi daję.
Mały rośnie i często układa się po prawej stronie bo mam bardziej wypukła i twardszą więc mam nadzieję że z gagatkiem jest wszystko ok
Kochane, trzymam za was cały czas kciuki i mocno kibicuję, wierzę że każdego dnia jesteście coraz bliżej upragnionego szczęścia
w weekend dowiedziałam sie o ciąży znajomej która kilka lat starała się o dziecko i w końcu się udało.
Przesyłamy wiruski &&&&&&&&Nikita2, Asiulek lubią tę wiadomość
-
Czekoladko łapię, łapię Twoje wiruski
Migot_ka... no faktycznie ta Twoja temperatura wysoka... aż za bardzo.
Mówiłaś o tym ginowi?? Kurcze może to ta krwawiąca macica
Idź i umów się do gina na wizytę, niech Cię obada dokładnie... czy będziesz czekać tydzień do wyników cytologii??
Kochane Dziewczynki!
Cały czas pełnym serduchem razem z Hanką Wam kibicujemy! Wiem, że prędzej czy później każda z Was osiągnie cel i będzie cieszyć się upragnionym macierzyństwem.
Jeszcze raz Wam napiszę, że do nas Hania przyszła w najmniej oczekiwanym momencie, po wieeeeelu miesiącach starań z lekami, tuż przed inseminacją, w najbardziej zabieganym cyklu, w cyklu, w ktorym niemal nie serduszkowaliśmy (zobaczcie wykres), w cyklu, w którym ledwo podpierałam się nosem ze zmęczenia z powodu działkowania, szkolenia i choroby mamy mojego faceta.
Tulam Was mocno :*
Mała_Mi79, Asiulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W poniedzisłek idę na wizytę do nowej endo-gin...wyniki cytologii dopiero w czwartek, więc nawet ich nie zobaczy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze opu wydaje mi się, że mogą nie dopuścić, bo podczas laparoskopii intubują czyli wkładają rurkę do tchawicy, żeby respirator za Ciebie oddychał, może będa się bać, że z jamy ustnej te bakterie wtłoczą Ci dalej do ukł oddechowego? No sama nie wiem, kiepska sprawa ;/ Po prostu zobaczysz co powie lekarz, rozumiem CIę, bo ja też miałam stresa z resztakmi przeziębienia. I pojechałam na oddział ze strachem, że zaraz wrócę do domu. A wszystko już poustalane, opieka do dziecka, mąż wolne wziął, badania świeże. Ehhh
A ja mam pytanie odnośnie pregnylu.
10dc miałam prawie pozytywny test owu.
11 dc już ciutke bladszy, albo taki sam, prawie pozytyw, zawsze traktuję już taki test jako pozytywny. LH badałam rano i było 42. Wzięłam pregnyl o 22:00.
12dc godzina 22:00 czyli doba po pregnylu, test owu wyszedł mega pozytywny.
Czy możliwe, że pregnyl zafałszował wynik? Kreska jest mocniejsza niż kontrolna. Nigdy taki ładny test owu mi nie wyszedł.
Dziś zrobię i zobaczymy czy zbladł. -
nick nieaktualny
-
klara_Bella niestety co do testów to Ci nie pomogę ale wg mnie (tak na chłopski) rozum to pregnyl może go fałszować. .. A poza tym to czemu robisz test owu po owulacji? Kurczę nie kumam.
A może a Ty robiłaś test ciążowy. ... wtedy .... bym na dwoje wróżyła
opu...kurczę jak rak długo Cię trzyma i nic nie pomaga to ja bym chyba się szczerze przyznała lekarce jak jest.
Tfu, tfu... nie daj Boże coś się stanie i będzie na Ciebie że miałaś infekcje i celowo to zataiłaś. . to nawet odszkodowania niec dostaniesz. ...
No chyba że jutro już będzie lepiej to bym siedziała cicho
Asiulku o której masz wizytę ?
nick nieaktualny
-
Klara pregnyl na pewno zafałszował wynik...miałam podobnie...
Ale z wykresu wynika, że owulka była:)klara_bella lubi tę wiadomość
-
Fryzjerka, przykro mi . Trzymam kciuki za kolejny cykl!
Opu, ja też bym chyba nie ryzykowała i się przyznała...
Klara, ja na testach owu się nie znam bo w życiu nie robiłam owulacyjnych, ale patrząc na Twój wykres powiedziałabym ze owulacja była w 9dc.
Mała Mi, chylę czoła...NP po raz drugi
Migotka, powodzenia u nowej ginki.