Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny, mam pytanie - w tym cyklu bylam stumulowana zastrzykami i w niedziele 17/1 o 10:00 mialam podany Brevactid 5000 na pekniecie. Dzisiaj jest wiec dzien 13 po zastrzyku i test sikany wlasnie wyszedl mi pozytywny... Myslicie, ze to moze jeszcze byc efekt uboczny zastrzyku??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 08:15
-
Asia, gratuluję, zapowiada się ładnie
A robiłaś może z ciekawości sikańca, aby sprawdzić co pokazuje?
Asia_08 wrote:Pisałam 2 dni temu o becie HCG równej 2 w 8dpp. Dziś powtórzyłam i jest 12,2.. Boje sie cieszyć ale nadzieja jest...
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Zetzet, Asiu, po cichu Wam gratuluję brakowało tutaj takich pozytywnych wiadomości !!
Mała Mi, jak tam? Już Cię wypuścili? Czekamy na relację. Wracaj szybko do pełni sił...
A u mnie @ powinna już dotrzeć w sobotę, a tu tylko drobne plamienia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 22:06
-
Dzieki Rodzynka Na razie jeszcze nie wierze. To byl moj pierwszy cykl stymulowany zastrzykami, moje AMH jest niskie i dawano nam 10% szansy...
Dzis rano powtorzylam test, tym razem Clear Blue i byla mocna druga kreska Bede testowac codziennie az do czwartku, bo inaczej nie dam rady
Trzymam kciuki za Was dziewczyny i mam nadzieje, ze potwierdze dobre nowiny pod koniec tygodnia... Mamma mia!!! -
Ja po pregnylu nie zauważam żadnych dolegliwości. Jedynie przez 2 dni od podania mdliło mnie ale miałam dawkę 3 w 1. Dziś mija tydzień a u mnie bez zmian.
-
Hej Słonka. Pisze krótko. .. jestem już po. Czuje się ok. O dziwo boli jak standardowa @. Jutro wychodzę do domu jupi.
Jak już będę u siebie to zdam szczegółową relację
Buziaki :*
Ps. Dla niewtajemniczonych laparo miałam dopiero dzisiaj... ale o tym napusze późniejklara_bella, Asiulek, rodzynka66, tulipanna lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij !