prolaktyna
-
WIADOMOŚĆ
-
lekarz kazał ci zacząć brać to od początku cyklu, ja branie tego leku rozpoczęłam w połowie cyklu, a w sumie to biorę go już prawie 14 miesięcy i jak tylko odstawie to prolaktyna niestety wzrasta"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
U mnie Widac że bromergon działa Spadła mi po nim Prolaktyna do minimun i jestem zadowolona że tak szybko owulka może byc bo jak miałam tak poźno to szans na zagnieżdzenie było mało A i skutków ubocznych nie miałam żadnych.
sylwiunia lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
spadła, i waha się między 13-15 ng/ml, ale jak przestałam brać bromergon to prolaktyna wzrasta raz wzrosła do 300 a za drugim razem do 200 więc jestem skazana na ten lek jak na razie,"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
nick nieaktualny
-
Agusia2312 wrote:To mi sylwiunia mocno spadła do niecałej 1. Ale lekarz mówi ze to dobrze."Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
nick nieaktualny
-
Agusia2312 wrote:Ja brałam przez miesiac 2 tabletki dzienie czyli zuzyłam 2 opakowania. A teraz mam brać 1 tabletke dziennie A ty jaka dawke masz?
brałam 1 tabletkę dziennie a teraz biorę 1,5 tabletki. Czy szukał lekarz u was przyczyny podwyższonej prolaktyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 19:28
"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II