prolaktyna
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie nie szukał lekarz przyczyny, aby stweirdził że moze przez stres. Bo u mnie tez sie objawiała podwyzszona prolaktyna palmieniami prze @ a wczesniej przed łyzeczkowaniem tak NIGDY nie miałam ..
A u ciebie szukał??
a ty karola jak ci nie zapisze leków to tak jak mówi sylwia ZMIEN LEKARZA ja tez musiałam zmienic[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
szukał przyczyny, miałam zrobiony rezonans magnetyczny, aby sprawdzić czy prolaktyna nie jest wytwarzana przez mikrogruczolaka, okazało się, dzięki temu badaniu wykluczono tego typu guza, badania tarczycy też były w porządku, więc wtedy lekarz powiedział, że prolaktyna jest hormonem stresu i to jest pewnie przyczyna, po laparoskopii miałam zrobione próby wątrobowe i okazało się że są podwyższone, i tu dopiero znaleziono przyczynę podwyższonej prolaktyny.
"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
kaarolaa wrote:łatwo powiedziec, to juz moj 3 lekarz i jak narazie najbardziej kompetenty. jak dotad najwiecej zrobił w moim przypadku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Ja mam nawracające infekcje od końca lutego, a bromocorn zaczęłam brac od konca stycznia. Slyszalam, ze przyczyna infekcji moga byc zab. hormonalne. Wczesniej nie mialam takich problemow. Na poczatku lipca ide do gin. i poprosze o kontrole wysokosci prolaktyny.