prolaktyna
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTweety wrote:można kiedy się chce ale lekarze zalecają w danych dniach cyklu w miesiącu:)
Wika! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja zrobiłam wyniki w piatek i jutro powinnam wiedziec czy cos pomogło. biore jedna tab na noc przez miesiac. jeszcze czeka mnie kolejny miesiac brania i kolejne wyniki.
-
nick nieaktualnyok, ale mysle ze spadła bo to był moj pierwszy, spokojny cykl od bardzo dawna. zawsze bardzo mocno i wczesnie bolały mnie piersi, robiły sie ciezkie i nabrzmiałe. a tym razem, zero bolu, zero tych wszystkich dolegliwosci przed @. tak jakby to nie były moje piersi...
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ok, ale mysle ze spadła bo to był moj pierwszy, spokojny cykl od bardzo dawna. zawsze bardzo mocno i wczesnie bolały mnie piersi, robiły sie ciezkie i nabrzmiałe. a tym razem, zero bolu, zero tych wszystkich dolegliwosci przed @. tak jakby to nie były moje piersi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was może brała Castagnus na obniżenie prolaktyny?
Kiedyś łykałam Bromergon dość długo, pomógł i został odstawiony. Teraz przy staraniach prolaktynę mam delikatnie podwyższina, w normie ale na górnej granicy. Dostałam na poczatek właśnie Castagnus wspomagajaco. -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:i spadla z 49 na 9,4 jest dobrze...
teraz zaczynam brac tylko pol tabletki i za miesiac znow sprawdze wynik...
Ja narazie niecałe 2 tygodnie biorę no to jeszcze trochę mi zostało!!!Mam brać po 1 tabletce przez 2 misiące!!A potem wyniki!! -
nick nieaktualny