X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

prolaktyna

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też biorę pół tabletki bromergonu dziennie. niedługo idę sprawdzic czy na mnie działa.

• Wika! Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po jakim czasie sprawdzacie prolaktynę? ja mam podwyższoną po tabletce...biore brom 1 na noc juz 3 cykle

endometrioza- moj maly koszmar...:(
    2 ivf - :(
  • staraczka8 Koleżanka

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki za odpowiedź. Ja już biorę też 3 cykle i muszę iść sprawdzić, czy na mnie działa.
    Lekarka mówi abym cały czas brała, a jak się uda zajść w ciążę to mam brać do momentu aż będzie serduszko

• Wika! Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie mi lekarz tez mowil ze mam brac do zajscia w ciaze, ale nie kazal tez spradzac tej prolaktyny po mtc...i nie wiem wiec czy trzeba czy nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tweety nie trzeba ale jak ktos ciekawy to po miesiacu juz mozna sprawdzic :) ale jak bierzesz juz 3 cykle to ja bym sprawdzila. ja np chce po miesiacu sprawdzic czy spada jesli nie czy ewentualnie zwiekszyc dawke...

Wika! lubi tę wiadomość

• Wika! Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :) chyba więc sprawdzę sobie ale to chyba dopiero po @ można? bo tak ostatnio miałam robioną

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prolaktynę możesz zbadać obojętnie kiedy.

• Wika! Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    można kiedy się chce ale lekarze zalecają w danych dniach cyklu w miesiącu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tweety wrote:
    można kiedy się chce ale lekarze zalecają w danych dniach cyklu w miesiącu:)
    Mi dziś endo powiedziala że obojetnie w którym dniu cyklu mogę sprawdzić prl!!od dziś zaczynam bromka brać 1 dziennie na noc a w pazdzierniku mam nadania zrobić cz coś działa!!!:-)

Wika! lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zrobiłam wyniki w piatek i jutro powinnam wiedziec czy cos pomogło. biore jedna tab na noc przez miesiac. jeszcze czeka mnie kolejny miesiac brania i kolejne wyniki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja zrobiłam wyniki w piatek i jutro powinnam wiedziec czy cos pomogło. biore jedna tab na noc przez miesiac. jeszcze czeka mnie kolejny miesiac brania i kolejne wyniki.
    To daj znać czy po miesiącu coś się ruszyło!!!!Bo mnie też 2 miesiące łykania czeka i się zastanawiam jak to bedzie jak wyniki zrobię !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, ale mysle ze spadła bo to był moj pierwszy, spokojny cykl od bardzo dawna. zawsze bardzo mocno i wczesnie bolały mnie piersi, robiły sie ciezkie i nabrzmiałe. a tym razem, zero bolu, zero tych wszystkich dolegliwosci przed @. tak jakby to nie były moje piersi...

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ok, ale mysle ze spadła bo to był moj pierwszy, spokojny cykl od bardzo dawna. zawsze bardzo mocno i wczesnie bolały mnie piersi, robiły sie ciezkie i nabrzmiałe. a tym razem, zero bolu, zero tych wszystkich dolegliwosci przed @. tak jakby to nie były moje piersi...
    No to ciekawe jak u mnie będzie!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i spadla z 49 na 9,4 :) jest dobrze...
    teraz zaczynam brac tylko pol tabletki i za miesiac znow sprawdze wynik...

AGA 30 lubi tę wiadomość

• sylwiunia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękny wynik, bromergon zadziałał skutecznie

kaarolaa lubi tę wiadomość

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom i nie mam po nim zadnych skutkow ubocznych :)
    chociaz jeden moglby byc, czyli dzidzia ;)

sylwiunia, AGA 30, AGA 30, Dżastina lubią tę wiadomość

• sylwiunia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    życzę by był ten skutek jak najszybciej

kaarolaa lubi tę wiadomość

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
  • Topola Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was może brała Castagnus na obniżenie prolaktyny?
    Kiedyś łykałam Bromergon dość długo, pomógł i został odstawiony. Teraz przy staraniach prolaktynę mam delikatnie podwyższina, w normie ale na górnej granicy. Dostałam na poczatek właśnie Castagnus wspomagajaco.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    i spadla z 49 na 9,4 :) jest dobrze...
    teraz zaczynam brac tylko pol tabletki i za miesiac znow sprawdze wynik...
    No to super!!!
    Ja narazie niecałe 2 tygodnie biorę no to jeszcze trochę mi zostało!!!Mam brać po 1 tabletce przez 2 misiące!!A potem wyniki!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    nom i nie mam po nim zadnych skutkow ubocznych :)
    chociaz jeden moglby byc, czyli dzidzia ;)

No ja miewam skutki uboczne !!!senność mdłości biegunka ale nie jest żle !!Pierwsze dni były najgorsze!!!A teraz coraz lepiej jest!!:-)

‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ