prolaktyna
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam
Mam do oddania 1 opakowanie Bromergonu (ważność 08/2017) Oczywiście liczę na Wasz rozsądek nie wolno go przyjmować jeśli lekarz nie zaleci.
Zainteresowaną proszę o wiadomość.
Pozdrawiam
nieaktualneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 13:50
Ewee -
Ja tam miewam owulację mimo,że prolaktyna ponad 50. Nos miałam początkowo zatkany,po kilku dniach przeszło. Do tej pory brałam połówkę bromka,dziś na noc wrzucam już całą i aż się boję Powinnam w niedzielę,ale z obawy przed złym samopoczuciem w poniedziałek w pracy wolę już przez weekend się przyzwyczajać
-
nick nieaktualnykatastrofa wrote:Ja tam miewam owulację mimo,że prolaktyna ponad 50. Nos miałam początkowo zatkany,po kilku dniach przeszło. Do tej pory brałam połówkę bromka,dziś na noc wrzucam już całą i aż się boję Powinnam w niedzielę,ale z obawy przed złym samopoczuciem w poniedziałek w pracy wolę już przez weekend się przyzwyczajać
katastrofa lubi tę wiadomość
-
Tak sie zastanawiam teraz zwalalam nos zatkany przez fabryki ale teraz jak piszecie to przez niego mam zawalony nos, ale nie az tak by nie oddychac przez niego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZbadałam sobie prolaktynę po 2 tyg brania bromergonu , Spadła z 55 na >0.50
Maskara Nie wiedziałam że aż tak szybko te tabletki działają. Tym bardziej ze brałam je dopochwowo i niby jest mniejsza wchłanialność a jednak okazuje się ze nie . Za wysoka zle za niska tez nie dobrze -
karolcia18120 wrote:Zbadałam sobie prolaktynę po 2 tyg brania bromergonu , Spadła z 55 na >0.50
Maskara Nie wiedziałam że aż tak szybko te tabletki działają. Tym bardziej ze brałam je dopochwowo i niby jest mniejsza wchłanialność a jednak okazuje się ze nie . Za wysoka zle za niska tez nie dobrze
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
karolcia18120 wrote:2razy dziennie cala tabletke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 19:55
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
Shafuli wrote:No ja mam zatkany przed snem tak godzinę po braniu tabletki - rano wszytko normalizuje sie i w nocy chyba też jest oki
-
nick nieaktualny
-
Shafuli wrote:Ja bym nie mieszała i najlepiej poczekała na początek nowego cyklu. Niby nić to nie zmienia ale dobrze mieć jakąś systematykę.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021