Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny postanowilam jednak tym razem testowac wczesniej. Mniej mnie boli brzuch niz poprzednim razem wiec albo to znak ze sie udalo albo ze nici z tego;) to rozwazanir sprawilo ze nie czekam z beta do soboty, zrobie badane w czwartek, to bedzie 10dpt. Jak cos jest to pewnie wyjdzie. No i mam 2 testy sikane, jeden super czuly , drugi zwykly( wykrywa od 10 a zwykly od 25 jednostek). Kusi mnie by siknac juz teraz ale wytrzymam do rana ( 8dpt). Niech sie dzieje
józefka, anadinka lubią tę wiadomość
30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
agatkaa wrote:A pamiętasz jakie badania musiałaś wykonac przed HSG?Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
frezja kciuki !!! ja jutro ostatnia wizyta przed cc.
dziś spakowałam torbę do szpitala i poukładałam wszystko w szafkach tak aby małżonek mógł się odnaleźć (choć w panice pewnie i tak nic nie zajarzy)
lubiearbuza kurcze martwimy się...
agatkaa najlepiej zadzwoń na infolinie kliniki powinni Cię poinformować jakie badania będą potrzebowaćBella93, frezja lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Jozefka to kiedy masz termin cc?
Ja dzis dowiedziałam sie ze drugi zarodek przestał sie dzielić, zaczynam sie martwić i gdzies tracić nadzieje. Zostałam z tym jednym, jedynym. Jutro 3dpt, czas sie wlecze okrutnie. Stwierdziłam ze 11dpt zrobię rano test 10 i pojadę na betę. To jest czas w ktorym juz cos powinno być wiadomo. Objawów na razie brak, bo raczej nie mam prawa ich mieć. Tzn oczywiście ze ja tysiąc zmian dostrzegłam, ale one sa chyba wynikiem siły perswazji
Frezja dasz jutro znac jak wyniki testu? Trzymam kciuki. -
Nie wytrzymalam i wlasnie zrobilam test. Negatywny. Wierze ze to jeszcze za wczesnie. Maz mi kategorycznie zabronil robic sikanych do bety. Ehhh. Oby to nie byla prawda to co dzis widzialam30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
No wiem;) czlowiek glupi jest czasamii! Ale juz nie moge wytrzymac , tak mi trudno! Jozefka Ty pamietasz jaka cierpliwa bylam poprzednio, zero sikancow30 lat, PCOS,starania od 2013
-
frezja ratuje Cię spokój, choć z perspektywy czasu łatwo mi mówić
stara prawda co mówi??? SIKANIEC-OSZUKANIEC jeszcze wieczorem robiony w 7dpt eeeeh, ja 7 dpt robiłam bete i bałam się czy wyjdzie coś czy nie, a Ty siuskami wróżyszhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Agatkaa jak tylko będę coś więcej wiedzieć na temat HSG w Salve to dam Ci znać.
Tak, planuję je zrobić w przyszłym cyklu czyli wypadnie to jakoś na początku grudnia pewnie, ale za tydzień będę znów na usg u mojej pani dr żeby zobaczyć czy duphaston zadziałał i wchłonęły się niepęknięte pęcherzyki z poprzedniego cyklu... to może coś ją podpytam o to HSG. -
nick nieaktualnyFrezja, na test faktycznie za wcześnie
Józefka, super ze już sie szykujesz do porodu
Calineczka, to daj znać jak bedziesz coś wiedziała o tym HSG.
Ja dziś idę do gina , zobaczymy czy jajka są na usg ;)W ogole co pojde do ginki to mam coraz szybciej owulacje, nie wiem o co chodzi
Ja też kochana na początku grudnia muszę zrobić HSG Może spotkamy się gdzies w klinice -
Józefka gratulacje chyba wszystkie chciałybyśmy być na Twoim miejscu więc sobie i wszystkim Dziewczynom tego życzę A Tobie spokojnych ostatnich dni ciąży, chociaż teraz pewnie zaczyna się stres przed wielkim dniem
Agatkaa a Ty się leczysz u kogoś w Salve?józefka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCalineczka88, ja chodzę do Pani Ginekolog do Salve ale przy ul.Rzgowskiej.
Dziś właśnie byłam u niej na wizycie. 10dc a pecherzyk 25mm....a do tego wyszłam z kolejnym skierowaniem do szpitala na HSG....Pani doktor powiedziała ze lepiej zrobić z kontrastem i w szpitalu a nie solą fizjologiczna. Sama już dziś nic nie wiem....ehhh.
-
nick nieaktualnyjózefka wrote:agatkaa kurcze miałam HSG w CZMP i tak jak pisałam do przeżycia (choć pobyt 3 dni w szpitalu też by mnie odstraszył)
No własnie....ale kurcze chyba nie będę miała innego wyjścia....choć te 3 dni to wyglądaja, że w pierwszy dzień głwonie się czeka na przyjęcie na odzdział i na swoje łóżko, potem badania krwi i usg a następnego dnia HSG, potem reszta dni nic nie robisz a trzeci dzień z rana najcześciej trzeba juz "zwolnić" łóżko i czekac do południa na wypis....generalnie strata czasu....ehhh
A pamiętasz kto CI robił HSG?