Samotna - zapłodnienie
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
Jestem po pierwszej inseminacji w Rydze.
Klinika bardzo przyjazna, lekarz bardzo miły. W Polsce nie spotkałam się z tak cierpliwym i delikatnym podejściem do pacjenta, tłumaczył wszytko co robił i co widać na usg. Podsumowując, odniosłam bardzo pozytywne wrażenie.
Teraz tylko to nieznośne czekanie...Wanda Nowa, Gienia40 lubią tę wiadomość
-
FiFi wrote:Cześć dziewczyny,
Klinika bardzo przyjazna, lekarz bardzo miły. W Polsce nie spotkałam się z tak cierpliwym i delikatnym podejściem do pacjenta, tłumaczył wszytko co robił i co widać na usg. Podsumowując, odniosłam bardzo pozytywne wrażenie.
Teraz tylko to nieznośne czekanie...
Życzę powodzenia i trzymam mocno kciuki🙏☺️FiFi lubi tę wiadomość
👩 40, AMH-0,82 FSH-8,6
I PICSI 10.2024 Menopur 300, Orgalutran, Zivafert 5000j.m. 5🥚 1 blastocysta 4BB, PGT-A zdrowy, ❄️
II PICSI 11.2024 Menopur 300, Primolut-nor 10mg. Brak odpowiedzi - przerwano stymulację w 4 dniu -
FiFi wrote:Cześć dziewczyny,
Teraz tylko to nieznośne czekanie...
Cześć FiFi😊 Jak u Ciebie? Jak się czujesz?👩 40, AMH-0,82 FSH-8,6
I PICSI 10.2024 Menopur 300, Orgalutran, Zivafert 5000j.m. 5🥚 1 blastocysta 4BB, PGT-A zdrowy, ❄️
II PICSI 11.2024 Menopur 300, Primolut-nor 10mg. Brak odpowiedzi - przerwano stymulację w 4 dniu -
Cześć,
niestety nie udało się, siedzę i płaczę.
Stymulacja hormonalna chyba rozregulowała mi cylk, bo @ nie przyszła, ale badałam betę i jest <2,5
Teraz muszę znaleźć jakiś szpital i umówić się na wyciecie polipa, ale żeby się gdzieś dodzwonić muszę poczekać do poniedziałku. Irytujące, chciałbym już wiedzieć co mnie czeka dalej Bez zabiegu nie dostanę zielonego światła na kolejną próbę.Gienia40 lubi tę wiadomość
-
FiFi wrote:Cześć,
Stymulacja hormonalna chyba rozregulowała mi cylk, bo @ nie przyszła, ale badałam betę i jest <2,5
Teraz muszę znaleźć jakiś szpital i umówić się na wyciecie polipa, ale żeby się gdzieś dodzwonić muszę poczekać do poniedziałku. Irytujące, chciałbym już wiedzieć co mnie czeka dalej Bez zabiegu nie dostanę zielonego światła na kolejną próbę.
Usuwali mi polipy kilka lat temu. Nic nie czułam, spałam. Szybko doszłam do siebie. I nikt nie sugerował, że może to być ryzykowne dla jeszcze nie rodzących (czytalam Twoje posty). Robili mi to na NFZ , w Warszawie.
FiFi lubi tę wiadomość
-
Teraz muszę znaleźć jakiś szpital i umówić się na wyciecie polipa, ale żeby się gdzieś dodzwonić muszę poczekać do poniedziałku. Irytujące, chciałbym już wiedzieć co mnie czeka dalej Bez zabiegu nie dostanę zielonego światła na kolejną próbę.
Miałaś stymulowany cykl? W tak młodym wieku? Jakie AMH, jeśli mogę spytać? Ty masz dwadziescia coś lat, prawda? -
Teraz muszę znaleźć jakiś szpital i umówić się na wyciecie polipa, ale żeby się gdzieś dodzwonić muszę poczekać do poniedziałku. Irytujące, chciałbym już wiedzieć co mnie czeka dalej Bez zabiegu nie dostanę zielonego światła na kolejną próbę. -
Gienia40 wrote:Miałaś stymulowany cykl? W tak młodym wieku? Jakie AMH, jeśli mogę spytać? Ty masz dwadziescia coś lat, prawda?
Mam 28 lat, AMH 4,2
Ale poprzednie 3 cykle miałam prawdopodobnie bezowulacyjne i na monitoringu nie miałam pęcherzyka dominującego więc doktor zdecydowała się włączyć lamettę -