X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Samotna - zapłodnienie
Odpowiedz

Samotna - zapłodnienie

Oceń ten wątek:
  • FiFi Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Jestem po pierwszej inseminacji w Rydze.

Klinika bardzo przyjazna, lekarz bardzo miły. W Polsce nie spotkałam się z tak cierpliwym i delikatnym podejściem do pacjenta, tłumaczył wszytko co robił i co widać na usg. Podsumowując, odniosłam bardzo pozytywne wrażenie.

Teraz tylko to nieznośne czekanie...

Wanda Nowa, Gienia40 lubią tę wiadomość

• Wanda Nowa Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FiFi wrote:
    Cześć dziewczyny,

Klinika bardzo przyjazna, lekarz bardzo miły. W Polsce nie spotkałam się z tak cierpliwym i delikatnym podejściem do pacjenta, tłumaczył wszytko co robił i co widać na usg. Podsumowując, odniosłam bardzo pozytywne wrażenie.

Życzę powodzenia i trzymam mocno kciuki🙏☺️

FiFi lubi tę wiadomość

👩 40, AMH-0,82 FSH-8,6
    I PICSI 10.2024 Menopur 300, Orgalutran, Zivafert 5000j.m. 5🥚 1 blastocysta 4BB, PGT-A zdrowy, ❄️
    II PICSI 11.2024 Menopur 300, Primolut-nor 10mg. Brak odpowiedzi - przerwano stymulację w 4 dniu
  • Gienia40 Znajoma

Wysłany: 17 stycznia, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki!!!

FiFi lubi tę wiadomość

• Wanda Nowa Koleżanka

Wysłany: 30 stycznia, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FiFi wrote:
    Cześć dziewczyny,

Cześć FiFi😊 Jak u Ciebie? Jak się czujesz?

👩 40, AMH-0,82 FSH-8,6
    I PICSI 10.2024 Menopur 300, Orgalutran, Zivafert 5000j.m. 5🥚 1 blastocysta 4BB, PGT-A zdrowy, ❄️
    II PICSI 11.2024 Menopur 300, Primolut-nor 10mg. Brak odpowiedzi - przerwano stymulację w 4 dniu
  • FiFi Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

niestety nie udało się, siedzę i płaczę.

Stymulacja hormonalna chyba rozregulowała mi cylk, bo @ nie przyszła, ale badałam betę i jest <2,5

Teraz muszę znaleźć jakiś szpital i umówić się na wyciecie polipa, ale żeby się gdzieś dodzwonić muszę poczekać do poniedziałku. Irytujące, chciałbym już wiedzieć co mnie czeka dalej :( Bez zabiegu nie dostanę zielonego światła na kolejną próbę.

Gienia40 lubi tę wiadomość

• Gienia40 Znajoma

Wysłany: 1 lutego, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FiFi wrote:
    Cześć,

Stymulacja hormonalna chyba rozregulowała mi cylk, bo @ nie przyszła, ale badałam betę i jest <2,5

Teraz muszę znaleźć jakiś szpital i umówić się na wyciecie polipa, ale żeby się gdzieś dodzwonić muszę poczekać do poniedziałku. Irytujące, chciałbym już wiedzieć co mnie czeka dalej :( Bez zabiegu nie dostanę zielonego światła na kolejną próbę.
    Bardzo mi przykro :( ściskam wirtualnie.

Usuwali mi polipy kilka lat temu. Nic nie czułam, spałam. Szybko doszłam do siebie. I nikt nie sugerował, że może to być ryzykowne dla jeszcze nie rodzących (czytalam Twoje posty). Robili mi to na NFZ , w Warszawie.

FiFi lubi tę wiadomość

• Gienia40 Znajoma

Wysłany: 1 lutego, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FiFi wrote:
    Cześć,

Miałaś stymulowany cykl? W tak młodym wieku? Jakie AMH, jeśli mogę spytać? Ty masz dwadziescia coś lat, prawda?

• Gienia40 Znajoma

Wysłany: 1 lutego, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FiFi wrote:
    Cześć,

Nie wiem, jak zrobić żeby nie wyskakiwało że lubię te wiadomość.. cholernie nie lubie. A głupie forum zaznaczyło że lubię po cytowaniu :(

• FiFi Koleżanka

Wysłany: 1 lutego, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gienia40 wrote:
    Miałaś stymulowany cykl? W tak młodym wieku? Jakie AMH, jeśli mogę spytać? Ty masz dwadziescia coś lat, prawda?

Mam 28 lat, AMH 4,2
    Ale poprzednie 3 cykle miałam prawdopodobnie bezowulacyjne i na monitoringu nie miałam pęcherzyka dominującego więc doktor zdecydowała się włączyć lamettę

• FiFi Koleżanka

Wysłany: 1 lutego, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gienia40 wrote:
    Nie wiem, jak zrobić żeby nie wyskakiwało że lubię te wiadomość.. cholernie nie lubie. A głupie forum zaznaczyło że lubię po cytowaniu :(

Nic się nie stało :)

‹‹ 4 5 6 7 8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ