X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną STAN ZAPALNY ENDOMETRIUM
Odpowiedz

STAN ZAPALNY ENDOMETRIUM

Oceń ten wątek:
  • Naadzieja Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po punkcji w mojej klinice nie dają żadnego antybiotyku. Czyli co wstrzymać się z tą doxycylina i zrobić jednak biopsję podczas punkcji (to będzie około 13 dzień cyklu). Jeszcze dr Jarosz mówiła że przyjąć antybiotyk i dopiero zrobić biopsję. Co już w ogóle wydaje mi się trochę bez sensu.. Jakoś ta moja teleporada była bardzo chaotyczna i w zasadzie dostałam wiele sprzecznych informacji. No i po co robić oznaczenie cd56 skoro cały czas od kilku miesięcy jestem na encortonie i zaraz wjeżdża equoral. Gubię się w tym 😕

A czy jest tu dziewczyna która nie miała zapalenia a za kilka miesięcy już miała ?

👩 89
    AMH 3,71 -> 4,55

👨85
    morfologia 2%

2020 - 👧 nat. 1 cykl starań
    2023 - bliźniaki, nat. 1 cykl starań, 9 tc 💔

02.2024 - histeroskopia
    05-10.2024 - 5 cykli clostilbegyt i ovitrelle
    08.2024 - HSG, jajowody drożne
    10.2024 - IUI X

IVF 1 procedura
    11.24 stymulacja 💉(gonapeptyl 1x100, ovaleap 1x150, menopur 1x75)
    12.24 - punkcja: 11 pobranych, 8 dojrzałych, 7 zapłodnionych -> 5 blastek ❄️❄️❄️❄️❄️
    01.25- 2AA ❌
    02.25 - 2AA ❌
    05.25 - 2AA ❌
    06.25 - 3AA i 1AA, 8dpt 26,22, 10dpt 35,59, 13 dpt 89,68, 15 dpt 237,75, 17dpt 586,65, 20 dpt 1721,51, serduszko bije 91, 9tc 💔

IVF 2 procedura
    17.10.2025 - stymulacja długi protokół 💉

✅ 03.25 histeroskopia, cd138, cd56, ANA, MUCHA, Pasożyty, homocysteina,

🆘 KIR genotyp bx, PAI -1, cross match 25,7 -> 52,3 %

"Jeśli mnie słyszy Bóg, To chcę zaciągnąć dług"
‹‹ 305 306 307 308 309
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ