Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladybird:) wrote:Dziewczyny a ja głupia jestem... Robiłam w zoraj i dziś testy owu czajnik czuje a tam zero nic .. Wkoncu wzięłam ulotkę i jest napisane ze czekać 10 min i dopiero czytać wynik lol
Ja tam testów nie robię, ale jestem tak roztrzepana, że pewnie też by mi to na myśl nie przyszło. A po 10min jaki wynik?
-
Ladybird rzeczywiście coś tam jest:) więc trzymam kciuki:) ja już testów nie robię, bo u mnie nie wychodziły - w sensie wychodziły cały czas takie jak Twoje (to często się zdarza przy pco).
Rocheera super! No to teraz czekamy na Twoje dwie kreseczki:)zajmij się czymś przez te dwa tygodnie żeby nie zwariować
Efta ale masz litanie! oby okazało się że wszystko jest w porządku albo niech się wyjaśni czy jest jeszcze jakaś inna przyczyna...
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Ladybird:) wrote:https://zapodaj.net/eb9965ebafeeb.jpg.html
no jak dla mnie , nie znaczy to nic. taki wynik testu mam przez wiekszość cyklu. dlatego zrezygnowałam z nich już dawno temu6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Miśkowa wrote:
Efta ale masz litanie! oby okazało się że wszystko jest w porządku albo niech się wyjaśni czy jest jeszcze jakaś inna przyczyna...
oby te wyniki nic nie wykazaly...6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
efta wrote:no jak dla mnie , nie znaczy to nic. taki wynik testu mam przez wiekszość cyklu. dlatego zrezygnowałam z nich już dawno temu
-
Ladybird:) wrote:No dla mnie tez nie za bardzo. Po pierwsze nie znam ich i sa takie tanie ze tak powiem. Ogolnie mi testy wychodziły zawsze ale teraz nie wiem czy to zły test czy juz po piku
oj nie chiałam cie zmartwić. ale to co zobaczyłam na zdjeciu wyglądało jak coś co widziałam prawie przez wiekszość czasu w cyklach kiedy sprawdzałam owu testemi.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
aaa ladybird tak mi sie przypomniało od pozytywnego testu do owu trzeba liczyć 36 godz. tzn od pozytywnego testu może wystąpić w każdej chili przez 36 godz.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
55monika5 wrote:Auris to my tak prawie razem, ja też coś koło tego terminu zobaczę serduszko
Lekarz kazał mi przyjść po pełnych 6 tygodniach.. Ale jeśli będzie serduszko biło to będzie to pierwszy i niezapomniany dzień ojca dla mojego M. Jeszcze nic nie wie...A mnie aż pali żeby mu to wykrzyczeć w radości; )
Kiedy masz wizytę?Ladybird:) lubi tę wiadomość
-
Auris88 wrote:Lekarz kazał mi przyjść po pełnych 6 tygodniach.. Ale jeśli będzie serduszko biło to będzie to pierwszy i niezapomniany dzień ojca dla mojego M. Jeszcze nic nie wie...A mnie aż pali żeby mu to wykrzyczeć w radości; )
Kiedy masz wizytę?
To ja już swojemu powiedziałam jutro idę nie wiem czy coś zobaczy lekarza bo to będzie początek 5 tygodnia (licząc od okresu) ale muszę iść bo nie wierzę w to masz jakieś objawy? bo ja nic, kompletnie nic. Robiłaś betę? -
55monika5 wrote:To ja już swojemu powiedziałam jutro idę nie wiem czy coś zobaczy lekarza bo to będzie początek 5 tygodnia (licząc od okresu) ale muszę iść bo nie wierzę w to masz jakieś objawy? bo ja nic, kompletnie nic. Robiłaś betę?
No to faktycznie różnica u nas kilku dni ja 5 tydz i 4 dzień ja od poczatku czułam rozpieranie I rozciąganie. Beta wyszła na plus;) a po becie to czasem coś mnie kluje chwilę, ciągle jestem głodna i trochę mnie mdli
Miłego dnia;)' -
Ladybird:) wrote:Dzień dobry ))
U mnie jeszcze temperatura nisko. Powtórzę test owu skoro i tak je mam. Serducha beda póki nie wzrośnie.
Miłego dnia
Serduszkujcie, a tempka niech skoczy i nie opada przez najbliższe 9 miesięcy:)
Dziewczyny jak ja bym chciała żeby nam wszystkim już w końcu się udało!Ladybird:) lubi tę wiadomość
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
ja w zawieszeniu... nie wiem co dalej.
Dziewczyny jestem po 2 poronieniach 3 stymulacje Clo ale endo cieńkie, od tego czasu @ mam krótszą nie wiem dlaczego, lekarz zaproponował za 2 miechy stymulację czytam o Lamettcie, tym na F.. ale jest przerażona jak to działa, bo tam tylko jest napisane że stosuje się w okresie menopauzy coś o nowotworach, możecie mi napisać jak one działają?