Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Rocheera wrote:W poniedziałek betę? Nie za wcześnie 11dni po Ovitrelle, nie wykaże tego jeszcze fałszywie?
moim zdaniem trochę za wcześnie na betę. może jeszcze nie pokazać. owulacja po zastrzyku nawet do 36 godzin moze wystapic, a zagnieżdżenie przeciez 7 do 10 po owu. mi pozytywny wyszedł 14 dni po zastrzyku a wynik niziutki- 24 jednostki.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
efta wrote:moim zdaniem trochę za wcześnie na betę. może jeszcze nie pokazać. owulacja po zastrzyku nawet do 36 godzin moze wystapic, a zagnieżdżenie przeciez 7 do 10 po owu. mi pozytywny wyszedł 14 dni po zastrzyku a wynik niziutki- 24 jednostki.
-
No tak w pn 11d po Ovitrelle, pójdę na tą betę chyba, a co mi tam....
Wczoraj oglądałam z mężem mecz, miałam taki mocny ciągnący ból z lewej strony. Bolało mnie od pleców, cały bok, w pachwinie i do kolana.
Nic to dobrego nie wróży, bo już mnie tak nieraz bolało i kończyło się @... -
Rocheera - to powodzenia. wszystkie bedziemy trzymać kciuki.
Lady dziś idziesz na usg czy w poniedziałek?6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
efta wrote:Rocheera - to powodzenia. wszystkie bedziemy trzymać kciuki.
Lady dziś idziesz na usg czy w poniedziałek?
Ide dziś popołudniu także biorę sie za Sprzatanie i gotowanie zupki dla dzieci bo mamy potem gości i nie będę miAla kiedy !
3 macie kciuki zeby na lewym pękł !Rocheera lubi tę wiadomość
-
Lady - oby wszystko było po twojej myśli.
Auris - ja dopiero 7 dc. jestem na lekach. jajniki siedzą cicho, 12 dc wizyta w klinice zaplanowane dużo badań z krwi i monitoring.
A ty jak się czujesz?Ladybird:) lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Ja przez pierwsze dwa tygodnie od owulacji miałam ciągnięcie w brzuchu a później nastała cisza i zaczęłam się smucić, że chyba coś nie tak. Doszłam do wniosku, że stres nie pomoże więc siedzę spokojnie w domu, dużo odpoczywam i może właśnie przez to czuję się dobrze;)jeszcze 10 dni i wszystko będzie jasne.
Dziewczyny mocnooo trzymam za Was kciuki! -
Jeśli coś cie niepokoi zrób betę, sprawdź czy ładnie rośnie. dokładnie nie pamiętam ile powinna urosnąć na dobę ale pewnie zaraz ktoś ci podpowie. Jak ładnie bedzie przyrastać to nie masz o co się martwić. lepsze to niż niepokój.
Życzę zdrówka i dużo wypoczywaj6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
no rewelacja. szcześciaro.
no mudsiała byc wczoraj skoro dzis skok tempetarury miałaś, normalnie jestes książkowa
masz może zdjęcie usg pękniętego pecherzyka? ja nigdy sie dopatrzeć nie mogę poki mi gin na monitorze palcem nie pokarze, a na każdym zdjeciu co innego widze6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
to w którym dniu cyklu była owulacja? coś sie zmieniło czy jak zazwyczaj?
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Ladybird:) wrote:Juz po. Pękł na lewym jajniku a na prawym znikł.
Pani mowi ze bardzo duży był pęcherzyk. Owulacja musiala byc doskowanie wczoraj i kazała sie dziś jeszcze poprzytulać
Dziewczyny co do sprawy Rocheery... może się mylę - jeśli tak to naprostujcie mnie:) ale myślę, że możesz przy okazji bety zrobić też ten progesteron, bo w 7 dpo sprawdza się jego poziom żeby potwierdzić czy była owulacja. Natomiast jeśli chcesz sprawdzić czy wszystko jest oki (czy jest na owdpowiednim poziomie jak na fazę lutealną) to chyba możesz sprawdzić. Trochę mnie dziwi, że Ci lekarz nie dał tego progesteronu... ale z drugiej strony nie ma co się nakręcać, może ma rację - każda z nas jest osobnym przypadkiem i to co jest dla jednej dobre dla drugiej niekoniecznie:) więc jeśli masz możliwość to zrób dla swojego świętego spokoju:)Ladybird:) lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Ja mam jutro monitoring.. trzeci cykl z lametta a juz chodzę na rzesach od ciągłego bolu glowy. dzid rano az płakałam z bólu...Styczen 2010 - urodzil sie Synek, piczety naturalnie w 3 cyklu staran.
Starania od sierpnia 2014
Letrozol od kwietnia 2016
Hsg lipiec 2016 -
Cześć Dziewczyny, jak tu spokojnie.
Moja krefffa oddana, zrobiłam progesteron i betę, MOŻE ok 16.00 będę mieć wyniki.
Zapytań Was jeszcze o coś jak dla mnie bardzo osobistego, odkąd jestem stymulowana, po serdeczkowaniu mam dużo śluzu wyraźnie zabarwiony świeża krwią. Czy to powinno mnie niepokoić? -
Rocheera wrote:Cześć Dziewczyny, jak tu spokojnie.
Moja krefffa oddana, zrobiłam progesteron i betę, MOŻE ok 16.00 będę mieć wyniki.
Zapytań Was jeszcze o coś jak dla mnie bardzo osobistego, odkąd jestem stymulowana, po serdeczkowaniu mam dużo śluzu wyraźnie zabarwiony świeża krwią. Czy to powinno mnie niepokoić?
A przez cały cykl tak masz ? Boli Cie cos ?