Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
MMMarita to super wynik! fajnie że tak dobrze wyszło... widzę że coś zaczyna się zmieniać w końcu dobre wiadomości:)
mmmarita lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
dzieki dziewczyny.
to nie było pierwsze badanie nasienia mojego męża wiec nie było to takie stresujące jak za pierwszym razem.
A ja już przeżywam jutrzejszy wyjazd. Pewnie spać nie bede mogła...
jutro o 7:00 wyjezdzam.
Miśkowa trzymam kciuki żeby @ nie przyszła!
mmmarita - no to ulga, to ważny wynik. ciesze się , że jest dobry.mmmarita, Miśkowa lubią tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Nie dziwię się Efta, ja też przed każdą wizytą trzęsłam nogami czy coś urosło, szczególnie te dwie ostatnie kiedy byłam stymulowana. Bądź dobrej myśli, a my ściskamy kciuki:)
A co do @ to sprawdziłam ostatnie 7 cykli w których brałam duphaston i wyszło, że zawsze przychodziła w 3 dniu po odstawieniu, czyli jutro sądny dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 19:39
mmmarita lubi tę wiadomość
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
efta wrote:wyniki męża chyba zadowalające. Sprawdzone 25 parametrów. Większość bardzo dobra i dobra tylko jeden wynik na skraju. "Liniowość ruchu" - norma 54% mąż ma 53%.
Mam nadzieje, że to mały szczegół. Jutro na wizycie się dowiem.
Rocheera bieżesz lamettę od 1 dnia cyklu?
Ja dziś ostatni 10 ty dzień stymulacji.
Oby coś tam urosło. -
a u mnie znowu @@@chyba niedługo plamienie i czasem trochę krwi ale nie moze zastartować, czy też macie taki gęsty brunatny śluz, gęsty przed @ przepraszam za opis, ale ja tak mam od dawna i nie wiem czy to dobrze, nie stwierdzono nic złego ale tak na moje oko jakiś stary śluz:(((((((((((
-
Kikaaa wrote:a u mnie znowu @@@chyba niedługo plamienie i czasem trochę krwi ale nie moze zastartować, czy też macie taki gęsty brunatny śluz, gęsty przed @ przepraszam za opis, ale ja tak mam od dawna i nie wiem czy to dobrze, nie stwierdzono nic złego ale tak na moje oko jakiś stary śluz:(((((((((((Styczen 2010 - urodzil sie Synek, piczety naturalnie w 3 cyklu staran.
Starania od sierpnia 2014
Letrozol od kwietnia 2016
Hsg lipiec 2016 -
Miśkowa - to trzymam kciuki za sądny dzień
Kikaaa - robił podstawowe, chyba tylko takie można zrobić za darmo z tej akcji.
W sumie powtarzał je ot tak po prostu. Gin nic nie mówiła aby znów się przebadał. Poprzednie robił 3 lata temu, a że trafiła się ta akcja to znów zrobił. Nigdy nie robił rozszerzonych wiec ci nic nie podpowiem.
Jeśli chodzi o plamienia przed @, to jak nie byłam stymulowana to miałam tak za każdym razem, 1 lub 2 dni przed @ brudny brązowawy w konsystencji kremowy śluz.
Teraz od 3 cykli od razu przychodzi @.
Ja badanie amh robiłam w wieku 30 lat i miałam 5,02 ng/ml6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Efta są podstawowe i rozszerzone wybrałam te drugie. W zakończenie roku dla mojego męża to trauma ale mi też nie jest przyjemnie stałe trzymać nogi w górze u ginow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 21:25
efta lubi tę wiadomość
-
Kikaaa wrote:A czy też Wam się długość zmieniła ja mam teraz max 3 dni @
mi się wydłużyła , miewałam 2 dni krwawien i 3 palmień a teraz czysta krew + jakiś skrzepy przez 5 dni. U mnie To na pewno przez leki na endometrium.
nie wiedziałam, że mozna rozszerzone. a w jakiej klinice robiłaś? moze to od kliniki zależy. Mnie w invikcie nikt nie zapytał jakie wybiera wiec pewnie wyboru nie było...6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Lady wyszedł mi wysoki cukier i homa 2,5 obecnie 0,78 dieta z niskim indeksem i zero cukru, skakałam też na skakance, rower i spaceruje i są efekty, czego się nie robi dla dzidzi, ale wydaje mi się, że w tym nie tkwi problem...
Ladybird:) lubi tę wiadomość
-
A więc posłusznie melduję, że @ przyszła jak w zegarku... Nowy cykl i nie wiem co dalej... życie. Miłego dnia Dziewczyny
Kikaaa lubi tę wiadomość
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%)