Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Miśkowa - a nie masz dupka na ryczałt? ja luteine dostaje na ryczałt obojętnie czy recepta z kliniki czy od gina na nfz.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
efta wrote:Miśkowa - a nie masz dupka na ryczałt? ja luteine dostaje na ryczałt obojętnie czy recepta z kliniki czy od gina na nfz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 08:51
Antoś IVF,Julisia natural
-
efta wrote:Miśkowa - a nie masz dupka na ryczałt? ja luteine dostaje na ryczałt obojętnie czy recepta z kliniki czy od gina na nfz.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Jagna to ja już sobie zaserwowałam dobry żart:) jakoś tak mamy, że w sobotę spokojne dłuższe śniadanko z jajecznicą zrobioną przez męża (on robi najlepszą). Miłego dnia!
Jagna 75 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa wrote:No właśnie nie, pamiętam, że gdzieś pięć lat temu zanim zaczęłam brać antyki to dostałam raz luteinę i wtedy zapłaciłam za nią jakieś 4 zł a nie 25. W zeszłym roku dostałam duphaston do regularnego brania co miesiąc i zawsze płacę za niego ok 30 zł. Myślałam że jest to spowodowane tym że właśnie chodzę prywatnie teraz do lekarzy. Chyba że luteina jest refundowana a dupek nie.
już nam Jagna odpowiedziała. dupek nie jest refundowany.
luteina podjezykowa ryczałt 10zł cena pełnopłatna 15zł
dopochwowa ryczałt 6zł, , cena pełnopłatna 28zł
duphaston 47zł
tu sprawdzałam : http://www.bartoszmowi.pl/phx_preparat/2883
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 10:19
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
efta wrote:już nam Jagna odpowiedziała. dupek nie jest refundowany.
duphaston 47zł
tu sprawdzałam : http://www.bartoszmowi.pl/phx_preparat/2883 -
efta wrote:nie wiem czy czytałas wczesniejsze wpisy ale pisałam do buni o tym , że znam dziewczynę, która zaszła w dwie ciążę przez domową inseminację. A, że bunia ma taką budowę i nie możliwy jest stosunek przez wąską pochwę to podunęłam jej pomysł ze strzykawką.
Czego się nie robi dla zajscia w ciąze
Zrobimy wszystko to prawda, a pomysł super, i do tego już sprawdzony
Bunia powodzenia, super że mąż nie marudzi tylko wspiera i działa, w końcu to wspólny cel
W poniedziałek wieczorem dam znać co u mnie, jajniki uspokoiły się, teraz tylko czasami lekko zakują, oby bąble porosły...
-
efta wrote:już nam Jagna odpowiedziała. dupek nie jest refundowany.
duphaston 47zł
tu sprawdzałam : http://www.bartoszmowi.pl/phx_preparat/2883Antoś IVF,Julisia natural
-
sylka0102 wrote:Luteina jest refundowana ale tylko jak idziesz do lekarza na NFZ. Dupka swego czasu tez bralam ale strasznie drogo wychodzilo. Ja i po luteinie i po dupku miałam okres teraz narazie nie zażywam bo okres na szczęście przychodzi sam narazie sam chyba ze mi jutro przepisze na podtrzymanie ciąży w razie gdybym zaszla.Jutro się wybieram na monitoring znowu ciekawe czy pęcherzyk jest czy zniknął w razie czego to przyrulanko bylo:)Antoś IVF,Julisia natural
-
hej dziewoje, jak tam nastroje?
która pierwsza w kolejce do testowania?
meldować się!
ja ide na bete za 3 dni (31 sierpnia).
Poki co objawów ciążowych brak. Cycki miękkie... są momenty, że pobolewa mnie leciutko brzuch jak na okres ale nie zaliczam tego do objawów ciąży. wczoraj bolał mnie mocno brzuch z prawej strony , ból bliżej nie określony , zastanawiała się nawet czy to nie wyrostek. owu była z lewego jajnika wiec nie łączę ciążowo tej sprawy.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
efta wrote:hej dziewoje, jak tam nastroje?
która pierwsza w kolejce do testowania?
meldować się!
ja ide na bete za 3 dni (31 sierpnia).
Poki co objawów ciążowych brak. Cycki miękkie... są momenty, że pobolewa mnie leciutko brzuch jak na okres ale nie zaliczam tego do objawów ciąży. wczoraj bolał mnie mocno brzuch z prawej strony , ból bliżej nie określony , zastanawiała się nawet czy to nie wyrostek. owu była z lewego jajnika wiec nie łączę ciążowo tej sprawy. -
mam pytanie do dziewczyn co się znają na termometrze. czy temperatura mierzona w dzień ma jakiekolwiek znaczenie? dla porównania temp. z rana po przebudzeniu 36,72 a o godz. 14:00 - 37,156 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
sylka0102 wrote:Jej jestem właśnie na monitoringu matko jedyna jestem 25 3godziny czekania jak nic.
o kurczę, to nie masz umówionej wizyty na konkretną godzinę?6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
sylka0102 wrote:Nie bo dzis na monitoring wszyscy czarno jest za mną chyba jeszcze z 10 babek szok tak po 15min idzie jak mi się nie chce czekać tyle to szok mój mąż to chyba zwariuję
Witamy u dr hehhe kiedy od 16 do 22 czekałam.. Najgorsze ze od 20:30 przychodzą jeszcze juz zaciazone i jak robi jakieś tam badanie to po 40min siedzą w gabinecie.. ja już przywyklam do tych kolejek i nie ma reguły czy Przyjdziesz godzinę przed rozpoczęciem przyjmowania czy punktualnie z rozpoczęciem czy pod sam koniec. Ja dzwonie i pytam czy dużo Pan już jest tylko że mam 10min do kliniki. Jak wizyta? Jakie wieści? Pękło i jakie endo??19.09-10.10-31.10 szczepienia allo spadło do 0 ;(
02.2019 - Pasnik immunologia
08.2018 - korekta isthmocele -laparotomia
01.2018- Angelius Provita
alloMLR 13% -> 0
Genotyp KIR-bx - implantacyjne są
ANA2 1:100 typ-ziarnisty,
NK 5% - test IMK
Subpopulacja limfocytów,
anty-TPO 0,38. anty-TG 0,82
homocysteina było 8,20->9,20
Prolaktyna 22
kwas foliowy 13,73ng/ml
wit d 44,5mg/ml
Tsh 1,422 Ft3 2,52 Ft4 1,09
Wolny testosteron 1,48 pH/ml
p/c przeciw kardiolipinie - ujemne
p/c p.antygenom jajnika - ujemne
p/c p. plemnikom,
17-prog 2,17 -> 1,52
Dhea-s- 449 -> 413 - za wysokie
SHBG- 15,32 za niskie - min 32,
Androstendion 1,81 ng/ml
Mycoplasma, ureoplasma, gbs, chlamydia, insulina, glukoza, Laparoskopia x2 , histero, toxo IgG,IgM, rózyczka,
Mąż - test MAR, HBA, SCA, defragmentacja - ok
Syn ur w 2011 ciąża naturalna - od tego czasu beta nie drgnęła -
efta wrote:mam pytanie do dziewczyn co się znają na termometrze. czy temperatura mierzona w dzień ma jakiekolwiek znaczenie? dla porównania temp. z rana po przebudzeniu 36,72 a o godz. 14:00 - 37,15
efta lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural