Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Ahh jak wytrzymać w spokoju do testowania:(
zawsze szukam sobie wtedy jakiegoś zajęcia np oglądam filmy, oby tylko nie testować hehe aaaa o oduczyłam sie kupować testy w ilościach 10 sztuk. Zawsze jak je mam pod ręka to siusiam na nie codziennie:) trzymam kciukasy zeby sie udaloWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 12:01
-
nick nieaktualnyAska84 wrote:zawsze szukam sobie wtedy jakiegoś zajęcia np oglądam filmy, oby tylko nie testować hehe aaaa o oduczyłam sie kupować testy w ilościach 10 sztuk. Zawsze jak je mam pod ręka to siusiam na nie codziennie:) trzymam kciukasy zeby sie udalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Jutro wielki test! Ale się boje. Ale mój M mówi ze dziś zjadł ostatnia tabletkę na swoje plemniki i od jutra free, bo dobre wieści będą.
Mój chłop jest taki sam. Jak zaszłam w ciazy to juz chciał zapisywać dziecko na rugby. Ale to dobrze ze jest pewny. To nam daje zawsze takie poczucie bezpieczeństwa. Mi tez sie wydaje ze będzie jutro u Was mega radocha:) -
Brtiii86 wrote:Czy cos urosło,w sensie pęcherzyki czy urosły?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Kochana na pewno napisze od razu. Testuje jutro dość wcześnie. Masakra ale się boje. Nie mam jakiś takich objawów jak mdłości. Jedynie jajnik czuje, temp wysoka i dużo śluzu białego,kremowego.
Bedzie dobrze kochana. Fasoleczka juz pewnie kiełkuje:)Brtiii86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie lekarz mowil ze od owulacji do zagniezdzenia moze uplunac nawet 7 dni, a dopiero po zagniezdzeniu beta jest wykrywalna. Mozesz zrobic ale moze byc niska choc wydaje mi sie ze powinna byc juz pow. 5 a to juz oznaczaloby ciaze. Ja bymbposzla w piatek na Twoim miejscu, choc wiem jak trudno sie powstrzymac....
-
Ja idę jutro z rana na monitoring, zobaczymy czy w tym cyklu cos urosło. Trzymajcie kciuki!Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢