Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Zaczynam od nowa. Dziś mój 2dc i ponownie lametta po 2 tabletki rano i tak przez 5 dni.
Aska84 powiedz kochana po ile tabletek Ty bierzesz?
Ja biorę po 1 tabletce 3-7 dzien. Właśnie wczoraj wzięłam ostatnia i dziś działamy:))Karola138 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola138 wrote:Ja tez bralam po 2 tabletki lametty od 2-6 dc i zawsze mialam dwa pęcherzyki dominujące. Wlasnie jestem po owu, 19dc... teraz pozostaje czekać
Oby ten cykl był udanyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 11:10
-
Karola138 wrote:Ja tez bralam po 2 tabletki lametty od 2-6 dc i zawsze mialam dwa pęcherzyki dominujące. Wlasnie jestem po owu, 19dc... teraz pozostaje czekać
Oby ten cykl był udany -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamienka wrote:To za ile testujesz? Za 2 tygodnie pewnie. Dziewczyny u mnie w otoczeniu prawdziwy baby boom. Niezly wysyp. Moze pora roku i pogoda sprzyja? Kto wie...
Myślę ze w przyszly weekend sprawdzę czy cos wyszlo z tych pęcherzyków, akurat to termin (nie)spodziewanej miesiączki...ehb najgorsze to czekanie:/
A u mnie podobnie baby boom, w około same brzuszki moze i my do nich dołączymy...kto wie?Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢 -
Wczoraj miałam zastrzyk Ovitrelle. Były 3 ładne pęcherzyki i lekarka zdecydowała się podać zastrzyk pomimo tego, że temperatura zaczęła mi się podnosić - nie była pewna, czy jakiś pęcherzyk już pękł wcześniej ale powiedziała, że zawsze jest szansa, że nic wcześniej nie pękło i szkoda jej zmarnować takie ładne pęcherzyki. Poza tym chciała też zobaczyć jak ja reaguje na zastrzyk, czy w ogóle on coś pomoże.
A ja mam jakieś przeczucie, że teraz i tak nic z tego nie będzie, bo temp jakoś mało skoczyła, śluz niepłodny jest i szyjka też nie pokazuje dni płodnych. Może jeden się wchłonął po prostu. Za tydzień idę sprawdzić czy pozostałe na zastrzyk zareagowały.
Dziewczyny, jak się czułyście po Ovitrelle czy podobnych zastrzykach? Bo mnie zaczął boleć jajnik znowu i to tak mocno, przy chodzeniu zwłaszcza. -
nick nieaktualnyJokaa wrote:Wczoraj miałam zastrzyk Ovitrelle. Były 3 ładne pęcherzyki i lekarka zdecydowała się podać zastrzyk pomimo tego, że temperatura zaczęła mi się podnosić - nie była pewna, czy jakiś pęcherzyk już pękł wcześniej ale powiedziała, że zawsze jest szansa, że nic wcześniej nie pękło i szkoda jej zmarnować takie ładne pęcherzyki. Poza tym chciała też zobaczyć jak ja reaguje na zastrzyk, czy w ogóle on coś pomoże.
A ja mam jakieś przeczucie, że teraz i tak nic z tego nie będzie, bo temp jakoś mało skoczyła, śluz niepłodny jest i szyjka też nie pokazuje dni płodnych. Może jeden się wchłonął po prostu. Za tydzień idę sprawdzić czy pozostałe na zastrzyk zareagowały.
Dziewczyny, jak się czułyście po Ovitrelle czy podobnych zastrzykach? Bo mnie zaczął boleć jajnik znowu i to tak mocno, przy chodzeniu zwłaszcza. -
Zastrzyk miałam w pośladek i leciutko tylko bolało to miejsce. Wczoraj było mi niedobrze jak w ciąży i bardzo czułam jajniki. Miałam też wzdęcia straszne jakby mi miało brzuch rozsadzić. Dzisiaj już lepiej, tylko trochę jajnik pobolewa. W końcu to hormon ciążowy, więc objawy takie ciążowe mogły być.
-
nick nieaktualnyJokaa wrote:Zastrzyk miałam w pośladek i leciutko tylko bolało to miejsce. Wczoraj było mi niedobrze jak w ciąży i bardzo czułam jajniki. Miałam też wzdęcia straszne jakby mi miało brzuch rozsadzić. Dzisiaj już lepiej, tylko trochę jajnik pobolewa. W końcu to hormon ciążowy, więc objawy takie ciążowe mogły być.
-
nick nieaktualny
-
Tak miałam 4 cykle na clo i raz było lepiej raz gorzej, późna owu na clo, bo po 20dc. Po tym lekarz wpisał mnie na laparoskopię zabiegową! Chwila rozpaczy i zmieniłam lekarza, zaczęłam leczenie w specjalistycznej klinice. Zrobione wyniki hormonów bez zarzutów, ale owu brak. Tak podobno jest przy pcos. I stąd letrozol. W 14 dc monitoring i zobaczymy co dalejNajjulka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny