Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTen mój organizm to najbardziej niezrozumiała dla mnie istota. Zaczęłam miesiąc z letrozolem, od paru dni robię testy owulacyjne i wychodzą negatywnie. Dziś wizyta u lekarza, siadam na fotel i słyszę.."dziś lub wczoraj miała pani owulacje, widzę płyn w zatoce i ślady po pęcherzu". Wracam do domu robię test owulacyjny - pozytywny! Hmmm no i teraz bedzie coś z tego czy nie bedzie? Jakoś sie w tym miesiącu specjalnie nie staraliśmy:(
-
nick nieaktualnyAska84 wrote:Ten mój organizm to najbardziej niezrozumiała dla mnie istota. Zaczęłam miesiąc z letrozolem, od paru dni robię testy owulacyjne i wychodzą negatywnie. Dziś wizyta u lekarza, siadam na fotel i słyszę.."dziś lub wczoraj miała pani owulacje, widzę płyn w zatoce i ślady po pęcherzu". Wracam do domu robię test owulacyjny - pozytywny! Hmmm no i teraz bedzie coś z tego czy nie bedzie? Jakoś sie w tym miesiącu specjalnie nie staraliśmy:(
A poza tym to widzę ze działaliście wczoraj. Sprobujcie jeszcze dziś i głowa do gory:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 21:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Hahaha mój organizm tez dziwak. Ale nie martw się ,grunt ze owu po leku jest. A który to Twój dzień cyklu?
A poza tym to widzę ze działaliście wczoraj. Sprobujcie jeszcze dziś i głowa do gory:)
Dziś mój 14 dc ale nic mnie bolało na owulke, dopiero dziś po badaniu je poczułam. Boże spraw zeby sie znów udało. -
nick nieaktualny
-
Ja mam znów zle przeczucia 26 dc i zaczyna mnie pobolewać podbrzusze oby to nie byla @Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
15 dpt BetaHCG = spadek ma 540 😢 -
nick nieaktualny
-
Kurcze, dziewczyny jutro 28dc myślicie że mogę testować? Zwykle moje cykle trwaja ok 30 dni. Ale strasznie się niecierpliwieCzerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
15 dpt BetaHCG = spadek ma 540 😢 -
Karola138 wrote:Kurcze, dziewczyny jutro 28dc myślicie że mogę testować? Zwykle moje cykle trwaja ok 30 dni. Ale strasznie się niecierpliwie
Testuj i daj znać Powodzenia:) -
Hej znalazłam ten wątek i postanowiłam do Was dołączyć. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie . na początku kwietnia byłam u lekarza, który przepisał mi jako lek do stymulacji Clarzole. Mam go brać od 3-7dc. Teraz czekam na @ i zaczynam stymulację, mam nadzieję że przyniesie ona pożądane efekty w postaci małej kruszynki
-
nick nieaktualnyMoni wrote:Hej znalazłam ten wątek i postanowiłam do Was dołączyć. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie . na początku kwietnia byłam u lekarza, który przepisał mi jako lek do stymulacji Clarzole. Mam go brać od 3-7dc. Teraz czekam na @ i zaczynam stymulację, mam nadzieję że przyniesie ona pożądane efekty w postaci małej kruszynki
Powodzenia moja droga:)) -
Moni wrote:Hej znalazłam ten wątek i postanowiłam do Was dołączyć. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie . na początku kwietnia byłam u lekarza, który przepisał mi jako lek do stymulacji Clarzole. Mam go brać od 3-7dc. Teraz czekam na @ i zaczynam stymulację, mam nadzieję że przyniesie ona pożądane efekty w postaci małej kruszynki
-
Karola138 wrote:Kurcze, dziewczyny jutro 28dc myślicie że mogę testować? Zwykle moje cykle trwaja ok 30 dni. Ale strasznie się niecierpliwie
-
Moni wrote:Hej znalazłam ten wątek i postanowiłam do Was dołączyć. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie . na początku kwietnia byłam u lekarza, który przepisał mi jako lek do stymulacji Clarzole. Mam go brać od 3-7dc. Teraz czekam na @ i zaczynam stymulację, mam nadzieję że przyniesie ona pożądane efekty w postaci małej kruszynki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jokaa wrote:Ja bym już testowała. Po 12 dniach od owu już beta hcg wychodzi. Nie wiem jak z testami domowymi ale ja takich nie robię, tylko zawsze od razu na betę idę.
Testuj i daj znać Powodzenia:)
No i niestety I krechąCzerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
15 dpt BetaHCG = spadek ma 540 😢