Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aska84 wrote:Hmmm mnie nigdy nie bolą piersi po Letrozolu. Nawet znoszę ten lek lepiej niż Clo po którym ciagle mnie modliło
widocznie jestem podatna na skutki uboczne, po clo miałam uderzenia gorąca
co do plamień miałam je w trakcie brania duphastonu, czemu niby powinien zapobiegaćNajjulka -
Karola138 wrote:U mnie weekend nieudany,znów przyszła @ ;(
Zaczynamy od początku Jeszcze badanie armii męża. -
lamienka wrote:Bardzo mi przykro:-(. Zbadajcie jeszcze rzeczywiscie plemniczki ale tym dokladniejszym badaniem. To sie chyba nazywa morfologia nasienia. Duzo lepsze od zwyklego. Moj M to mial. Pozniej sluchalam ze musial ,,to,, robic w niekomfortowych warunkach:-) 3 maj sie! Wszystkie damy rade!
Tak dokładne badanie nasienia jest bardzo ważne. My wcześniej robiliśmy badanie w zwykłej poradni i wyszło że wszystko ok, a jak poszliśmy zrobic prywatnie to wcale tak kolorowo nie było.
Ja czekam na @ w sobotę miała przyjść a tu dupa. Wkurzam się już bo lekarz kazał mi przyjść ok 11-12dc. A jak dziś nie dostanę tylko jutro lub w środę to mi podglądanko wypada na weekend majowy. Nic tylko się zabić -
Moni wrote:Tak dokładne badanie nasienia jest bardzo ważne. My wcześniej robiliśmy badanie w zwykłej poradni i wyszło że wszystko ok, a jak poszliśmy zrobic prywatnie to wcale tak kolorowo nie było.
Ja czekam na @ w sobotę miała przyjść a tu dupa. Wkurzam się już bo lekarz kazał mi przyjść ok 11-12dc. A jak dziś nie dostanę tylko jutro lub w środę to mi podglądanko wypada na weekend majowy. Nic tylko się zabić
My na badania nasienia idziemy do prywatnej kliniki więc myślę ze zbadają od A do Z.
Najgorsze jest to ze skończyła mi sie lametta a moja lekarka dopiero w srode będzieCzerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢 -
nick nieaktualnyJokaa wrote:I rozpoczynam kolejny, czwarty już cykl z lamettą @ się rozkręcił, temperatura spada, więc to nie plamienie implantacyjne tylko wcześniejszy @.
Ale żeby nie smęcić, bo to nie pomaga, to przynajmniej wiem, że zastrzyk działa na pęcherzyki
Kochana zobaczysz bedzie dobrze. Zastrzyki działają teraz to juz tylko sie wstrzelić -
nick nieaktualny
-
Jokaa wrote:Kilka razy zdarzyło mi się plamienie owulacyjne i były to dosłownie dwie kropelki krwi. Brązowe mi się tylko z drugą fazą kojarzą.
Co my wszystkie z tymi plamieniami mamy...Najjulka -
Ja w końcu dostałam @. Najpierw zaczęłam brązowo plamić, ale teraz już mi się rozkręciło na dobre. Także od środy zaczynam brać clarzole i zobaczymy czy mi coś tam urośnie. I rzeczywiści coś dziwnie mamy z tymi plamieniami
Brtiii86- masz rację ważne żeby się wstrzelić w ten właściwy moment -
nick nieaktualnyTe plemienia to właśnie tłumaczy się dwojako.albo SA to plemienia okoloowulacyjne lub implantacyjne. ja nie miałam takich plamien,ale wiem ze mogą być.
m
Moni najważniejsze zeby znaleźć przyczynę niepowodzeń a potem sposób leczenia. Jak to juz będzie ustalone to polowa sukcesu. Wszędzie pisza przecież ze pary bez żadnych problemów, tez nie od razu zawsze za pierwszym razem zachodzą w ciąże. Jest to niewielki odsetek.
Ale nam tu wszystkim się uda.zobaczycie:) -
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Te plemienia to właśnie tłumaczy się dwojako.albo SA to plemienia okoloowulacyjne lub implantacyjne. ja nie miałam takich plamien,ale wiem ze mogą być.
m
Moni najważniejsze zeby znaleźć przyczynę niepowodzeń a potem sposób leczenia. Jak to juz będzie ustalone to polowa sukcesu. Wszędzie pisza przecież ze pary bez żadnych problemów, tez nie od razu zawsze za pierwszym razem zachodzą w ciąże. Jest to niewielki odsetek.
Ale nam tu wszystkim się uda.zobaczycie:)
Co wiec mogą oznaczać plamienia w 20 dc? 6 dni temu pęknal pęcherzyk a @ powinnam dostać dopiero za 8-9 dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, brała któraś z was lamette dopiero od 5dc ??
Ja zawsze stosowałam ja od 2-6 dc ale z uwagi na fakt iż mojego lekarza teraz nie ma to wszystko trochę sie opóźni i boję się jak zareaguje.Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢