Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni, pierwszy raz będzie robić badanie nasienia, w poniedziałek - troszke sie obawiam. Mąż też przestraszony bo nawet nie wie czego sie spodziewać i jak to wszystko wygląda.
Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
15 dpt BetaHCG = spadek ma 540 😢 -
Karola138 wrote:Moni, pierwszy raz będzie robić badanie nasienia, w poniedziałek - troszke sie obawiam. Mąż też przestraszony bo nawet nie wie czego sie spodziewać i jak to wszystko wygląda.
Najgorszy pierwszy raz powiem Ci. Mój to już można powiedzieć weteran w oddawaniu. Ważne aby miał miłe warunki ku temu, istnieje też możwilość iść razem z mężem ? Bo u nas tak było, ale nie skorzystaliśmy -
Moni wrote:Najgorszy pierwszy raz powiem Ci. Mój to już można powiedzieć weteran w oddawaniu. Ważne aby miał miłe warunki ku temu, istnieje też możwilość iść razem z mężem ? Bo u nas tak było, ale nie skorzystaliśmyCzerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
15 dpt BetaHCG = spadek ma 540 😢 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie monitoring wykazał, że w 14 dc jestem już po owulacji, a dowodem tego jest torbiel krwotoczna, która po niej powstała. Mam czekać na miesiączkę bez żadnych wspomagaczy i pojawić się na monitoringu 5 dc już bez letrozolu. Decyzja o dalszym przyjmowaniu po monitoringu co się dzieje.
Plamienie jest albo objawem owulacji lub w moim przypadku wcześnijszą nadchodzącą @Najjulka -
nick nieaktualnyNajjulka wrote:u mnie monitoring wykazał, że w 14 dc jestem już po owulacji, a dowodem tego jest torbiel krwotoczna, która po niej powstała. Mam czekać na miesiączkę bez żadnych wspomagaczy i pojawić się na monitoringu 5 dc już bez letrozolu. Decyzja o dalszym przyjmowaniu po monitoringu co się dzieje.
Plamienie jest albo objawem owulacji lub w moim przypadku wcześnijszą nadchodzącą @ -
nick nieaktualnyNajjulka wrote:tak, jeden. plamienie jakby powoli mijało. Na ciążę nie liczę, czekamy na @.
aha, nie poprawiło mi się endometrium po letrozolu, ma od 5 do 8 mm. -
nick nieaktualnyNajjulka na endo dobre SA migdały i czerwone,wytrawne wino. A z leków to SA takie plasterki chyba na endo. oprócz tego wiem ze letrozol nie niszczy endo jak np clo. Tyle wiem. Ja swego czasu jadlam te migdały i lampkę wina ale okazało się ze bez tego tez mam ładne endom ,wiec przestalam. Może sprobuj. A na pęknięcie nie bralas żadnego zastrzyku?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny