Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie dziewczyny.
opiszę swoją sytuację.
o 2 dziecko staramy się 3 lata.na początku bez cisnienia,po roku juz z pomoca lekarza.pierw mialam monitoringi,następnie clo+pregnyl+duphaston ,puzniej hsg.laparoskopię i elektro-punkcję jajników.w koncu po tym wszystkim i tylu niepowodzeniach przeniosłam się do kliniki leczenia nieplodnosci.od 3 cykli lekarze mnie tam "obserwuja".w tym cyklu(dzis 21dc) mialam pęcherzyk na lewym jajniku w 12dc 16na21mm w 13dc.wzięłam pregnyl 5tyś. a owu miałam w 14dc.wczoraj zrobiłam test z glupoty i pojawila mi się blada kreska-pewnie jeszcze pregnyl działa...chciałam dzis zrobią betę ale wiem źe jest 7dpo i się boję.w następnym cyklu zaczynam braą lamettę i w 10dc mam monitoring.jak na mnie ten lek ładnie zadziała to bfdziemy podchodzią do iui.dodam jeszcze ze ja mam pcos i wysoka prl.wyniki męza są ok.
mogę dołączyć? -
nick nieaktualnypabelka88 wrote:witajcie dziewczyny.
opiszę swoją sytuację.
o 2 dziecko staramy się 3 lata.na początku bez cisnienia,po roku juz z pomoca lekarza.pierw mialam monitoringi,następnie clo+pregnyl+duphaston ,puzniej hsg.laparoskopię i elektro-punkcję jajników.w koncu po tym wszystkim i tylu niepowodzeniach przeniosłam się do kliniki leczenia nieplodnosci.od 3 cykli lekarze mnie tam "obserwuja".w tym cyklu(dzis 21dc) mialam pęcherzyk na lewym jajniku w 12dc 16na21mm w 13dc.wzięłam pregnyl 5tyś. a owu miałam w 14dc.wczoraj zrobiłam test z glupoty i pojawila mi się blada kreska-pewnie jeszcze pregnyl działa...chciałam dzis zrobią betę ale wiem źe jest 7dpo i się boję.w następnym cyklu zaczynam braą lamettę i w 10dc mam monitoring.jak na mnie ten lek ładnie zadziała to bfdziemy podchodzią do iui.dodam jeszcze ze ja mam pcos i wysoka prl.wyniki męza są ok.
mogę dołączyć?
Pewnie pabelka88, trzymam mocno kciuki, na pewno sie uda. Z beta jeszcze bym poczekała pare dni. Głowa do góry i do dzieła:)
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:dziś kupiłam test innej fimy i znowu jest blada kreska.
Poczekaj pare dni i idź na betę. Jeśli jesteś w ciazy to krew wykryje to najszybciej ale z tego co widziałam to dopiero twój 21 dc. Wtedy będziesz pewna na 100%Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 11:52
-
pabelka88 wrote:dziś kupiłam test innej fimy i znowu jest blada kreska.Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAska84 wrote:Powodzenia życze:) ja wiązałam z letrozolem duże nadzieje i słusznie. Dzidzia juz w drodze:)
Ja mialam cykle z clo owu byla ale ciazy nie, mozliwe ze to przez to ze nasienie bylo słabe u męża albo moja niedoczynność, teraz juz wszystko jest idealne a wiec mam cicha nadzieję ze pójdzie juz z górki i nic po drodze nie wyskoczy co by moglo jeszcze nas blokowac. -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Sledzilam jakiś czas juz watek i wlasnie widzialam ze sie udalo, gratulacje
Ja mialam cykle z clo owu byla ale ciazy nie, mozliwe ze to przez to ze nasienie bylo słabe u męża albo moja niedoczynność, teraz juz wszystko jest idealne a wiec mam cicha nadzieję ze pójdzie juz z górki i nic po drodze nie wyskoczy co by moglo jeszcze nas blokowac.
Spokojne do celu. Jeśli wszystko działa to na pewno wkrótce bedzie brzusiu:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aska84 wrote:U mnie lipa. Hcg spadło do 179....prawdopodobnie poronie ta ciaze:(
Aska84 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢 -
nick nieaktualnyAska84 wrote:U mnie lipa. Hcg spadło do 179....prawdopodobnie poronie ta ciaze:(
Aska84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:przykro mi, ale trzeba miec nadzieje moze to była ciąża blizniacza i i jedno maleństwo przestalo sie rozwijać? Wtedy mozna zaobserwować spadek chwilowy hcg.
Ale tak wcześnie? Nie, nie pozostawiam juz sobie nadziei. Im szybciej to sie we mnie zagoi tym szybciej zacznę żyć po staremu. Jejku, tydzień nacieszyłam sie ta ciąża...tak mi strasznie smutno ze sie nie udało:( -
nick nieaktualny